eRepublik. Війна з еРосією.

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: Re: eRepublik. еУкраїна на порозі війни!

1. А почему никто не строит госпиталь в регионе к которому Сумы относятса????
2. Я смотрю на работу нада устраиватса только на добыче железа, потому что там и зарплаты гуд, та и больше нигде нету предложений...
1. Ну тут місце твого розташування ( у якому ти регіоні ) впливає лише на те, за кого ти на виборах до парламенту можеш проголосувати. Тоді прихильникам кандидати роздають халявні квітки. Я так на Волині опинився :) - за Катигорошка голосував. Шпиталі багато коштують, це раз. По друге розпорошення населення впливає на обороноздатність регіону - чим більш населення у регіоні, тим вище буде початкова стінка при нападі на нього. Тому населення заохочують селитись на Подолі, де рудовища високоякісного заліза, які є найбільшою цінністю еУкраїни. На Сіверщіні, де Суми, взагалі ніяких корисних ресурсів нема. Хоча я теж, із патріотизму, за те, щоб там побудували шпиталь, навіть зі свого депутата Катигорошка таку обіцянку взяв і він це питання порушував у парламенті. Можливо колись і збудують. Вчора от голосували за шпиталь у Поліссі, але парламент не прийняв. Буде багато бажаючих, це реально можливо проштовхнути. Але для країни загалом від цього користі ніякої не буде.
2. На роботу краще за все влаштовуйся на видобування. Видобувна галузь ( видобування заліза ) в еУкраїні найбільш розвинута і зп у ній найбільші. еУкраїна експортує свої залізо у багато впливових країн, за рахунок чого виникла певна взаємозалежність з Заходом. Промислова галузь зараз суттєво "валиться", це я як виробник можу сказати. А далі буде ще гірше, коли з'являться нові економічні модулі ( навесні обіцяють ) і будуть нові промгалузі. А залізо завжди буде потрібно.
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: Re: Відповідь: Re: eRepublik. еУкраїна на порозі війни!

по поводу еды. после первого дня 48 здоровья осталось. и вот купил 2 батона по одной звезде. но на новый день здоровья 49,02. почему так? :x
п.с.: оказывается остался почему то один батон. почему?:)
егромадянин з'їдає лише 1 батон автоматично кожного дня. Якщо у інвентарі є батони різної якості, то з'їсть той, якість якого вище. Від якості батону залежить скільки приблизно відновиться здоров'я. Але це ще залежить від того, скільки його було на кінець доби. Якщо рівно 50, то відновиться рівно 1 пункт за 1 зірку їжі. Якщо менш 50, то буде трошки більше ніж 1. Точно не скажу, але, якщо буде 40, то відновиться десь 1.05, чи щось таке. І якщо буде 90, то відновиться десь 0.8. Коли є де воювати і відновлювати на 50 здоров'я у шпиталі, на це вже мало хто увагу звертає.
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: Re: eRepublik. еУкраїна на порозі війни!

хех.
Потрібно купити квіток. Але не варто переїжджати до того, як перший раз стрільнеш - переїзд віднімає здоров'я, і на постріл вже може не вистачити. Краще купити квіток, дочекатись можливості стрільнути, стрільнути, переїхати і полікуватись. Стрільнути можна лише якщо здоров'я більше 40, а переїзд може його зменшити і того, що лишилось може не вистачити. А взагалі краще відразу реєструватись у Подолі, я про це відразу написав ;).
Щоб переїхати у рюкзаку повинен бути квіток. Після цього там буде напис, точно не пам'ятаю, але щось на кшталт "Переїхати". Тиснеш, обираєш країну і регіон. Щоб переїхати у межах еУкраїни звільнятись з роботи ( не має значення, у якому регіоні знаходитесь ви і у якому підприємство ) не треба, але, якщо у іншу, то доведеться - працювати можна лише на підприємствах країни у якій знаходишся.
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: Re: eRepublik. еУкраїна на порозі війни!

то-есть если в начале в день ты тратишь по 2 пункта здоровья (работа и тренировка) востановить можно только 1п?
Це не критично. Я теж спочатку почав панікувати і купувати 2=х зіркові батони, щоб по 2 пункти здоров'я відновлювали. Але, якщо на день, коли досягнеш 5-го рівня ( зазвичай це 6-й день: 1-й = 10 пунктів досвіду, 2-й = 13, 3-й=16, 4-й=19, 5-й=22, 6-й=25 =5-й рівень) буде війна, де можна буде вдарити, то полікувавшись у шпиталі і отримавши 50 здоров'я, і якийсь втрачений за день 1 пункт особливо не буде помітним. Головне потім тримати на кінець доби здоров'я більш ніж 90 ( спочатку буде 80+ ).
Поясню, чому здоров'я повинно бути на кінець доби 90+, а не 80+ і не 50+. Недолік - батон трохи менш відновить здоров'я.
Переваги:
Стандартні 5 ударів, які наносиш у битві починаються з максимальним здоров'ям. Це буде перший удар з 90+, 80+, 70+, 60+, 50+, далі лікування і знову 90+. Можна і починати, як я колись бився, економлячи на якихось сотих, які батони відновлювали з 50+: перший удар з 50+, лікувався, працював, 90+, 80+, 70+, 60+ і залишається на останок 50+. Але не завжди кожного дня бувають війни, тому доведеться працювати з 50+, а це збитки підприємству, що не дуже подобається власникам. І не всі власники дивляться скільки ти там виробив продукції, а дивляться на твоє здоров'я - доходяг з маленьким здоров'ям намагаються позбавлятись. І друге, якщо буде важлива битва, можна буде у той же день вдарити ще 4 разів ( до 50+), щоб нанести максимальні ушкодження. Правда тоді доведеться наступного дня вдарити лише 1 раз.
У разі, якщо день закінчуєш з 80+, то б'єш 80+, 70+, 60+, 50+, 40+, з 30+ лікуєшся і знову 80+. У такому разі замість удару 90+ у підсумку маєш удар з 30+. А це значна різниця у нанесених ушкодженнях ( мінімальний удар з 30+, замість максимального з 90+ ), відповідно і зменшується зростання військового досвіду, який рахується по нанесеним ушкодженням і загальний внесок у битву буде меншим. Ну і знову ж таки, для підприємства, робота з 90+ здоров'ям буде ефективніше, ніж з 80+, і не всі власники будуть тримати такого працівника.
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: eRepublik. еУкраїна на порозі війни!

еФранція сьогодні була стерта з мапи. Ударами з двох боків США і Іспанія випиляли останній регіон і еФранції більш нема.
 

madwolfa

USA, Midwest
Re: Відповідь: eRepublik. еУкраїна на порозі війни!

еФранція сьогодні була стерта з мапи. Ударами з двох боків США і Іспанія випиляли останній регіон і еФранції більш нема.
Ога, мы постарались. :)

Добавляйте во френды.
 
Останнє редагування:

m@k@k@1987

New Member
Re: eRepublik. еУкраїна на порозі війни!

Я не розумію з приводу голосування...
Якщо я живу на Сіверщині, то заа кого я маю право голосувати, а за кого ні???
 
Зверху