Відповідь: Re: eRepublik. еУкраїна на порозі війни!
то-есть если в начале в день ты тратишь по 2 пункта здоровья (работа и тренировка) востановить можно только 1п?
Це не критично. Я теж спочатку почав панікувати і купувати 2=х зіркові батони, щоб по 2 пункти здоров'я відновлювали. Але, якщо на день, коли досягнеш 5-го рівня ( зазвичай це 6-й день: 1-й = 10 пунктів досвіду, 2-й = 13, 3-й=16, 4-й=19, 5-й=22, 6-й=25 =5-й рівень) буде війна, де можна буде вдарити, то полікувавшись у шпиталі і отримавши 50 здоров'я, і якийсь втрачений за день 1 пункт особливо не буде помітним. Головне потім тримати на кінець доби здоров'я більш ніж 90 ( спочатку буде 80+ ).
Поясню, чому здоров'я повинно бути на кінець доби 90+, а не 80+ і не 50+. Недолік - батон трохи менш відновить здоров'я.
Переваги:
Стандартні 5 ударів, які наносиш у битві починаються з максимальним здоров'ям. Це буде перший удар з 90+, 80+, 70+, 60+, 50+, далі лікування і знову 90+. Можна і починати, як я колись бився, економлячи на якихось сотих, які батони відновлювали з 50+: перший удар з 50+, лікувався, працював, 90+, 80+, 70+, 60+ і залишається на останок 50+. Але не завжди кожного дня бувають війни, тому доведеться працювати з 50+, а це збитки підприємству, що не дуже подобається власникам. І не всі власники дивляться скільки ти там виробив продукції, а дивляться на твоє здоров'я - доходяг з маленьким здоров'ям намагаються позбавлятись. І друге, якщо буде важлива битва, можна буде у той же день вдарити ще 4 разів ( до 50+), щоб нанести максимальні ушкодження. Правда тоді доведеться наступного дня вдарити лише 1 раз.
У разі, якщо день закінчуєш з 80+, то б'єш 80+, 70+, 60+, 50+, 40+, з 30+ лікуєшся і знову 80+. У такому разі замість удару 90+ у підсумку маєш удар з 30+. А це значна різниця у нанесених ушкодженнях ( мінімальний удар з 30+, замість максимального з 90+ ), відповідно і зменшується зростання військового досвіду, який рахується по нанесеним ушкодженням і загальний внесок у битву буде меншим. Ну і знову ж таки, для підприємства, робота з 90+ здоров'ям буде ефективніше, ніж з 80+, і не всі власники будуть тримати такого працівника.