eRepublik. Війна з еРосією.

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

У віртуальному світі є Україна, але їй не вистачає справжніх українців. Долучайтесь до гри, допоможіть Україні стати сильнішою країною світу, а не бути пішаком у політичних іграх сусідів!

You must be registered for see images


Зареєструватись у грі, щоб я відразу був у друзях .
Зареєструватись без мене .

Щоб була часткова русіфікація /en/ можна змінити на /ru/, але у русіфіцированій версії деякі речі можуть не працювати.

Нижче більш докладно про гру і допомога по першим крокам.
 

Вкладення

Останнє редагування:

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
eRepublik. еУкраїна на порозі війни!

...
Стара стіна тексту застаріла, нову писати нема часу, тому, ось просто лінки на останню і з порадником для новачків. У грі час від часу щось змінюється, тому краще за все читати останню статтю цієї газети. Де краще воювати треба читати у .
Ось по тому, як воювати.
...

Від себе лише додам ( точніше підкреслю ) наступне:
1. Новачкам не слід вбиватись на війні, головне це під на початок роботи тримати здоров'я 100, від цього суттєво залежить швидкість прокачки трудової навички. Чим скоріше її прокачаєте, тим скоріше почнете отримувати більшу ЗП.
2. Тому воювати треба з розрахунком, щоб наступного дня вистачило грошей відновити здоров'я. Відновлюватись хлібом і ні в якому разі голдом. За 0,5 голду, відновить 10 здоров'я, а хлібом, який можна купити за цей голд, у гіршому випадку 50.
3. Взагалі не варто витрачати голд на різні бустери. Краще почекати, доки прокачаєтесь до 15 рівня, буде доступ до валютних операцій і обміняти голд на нашу валюту, за яку купити їжу. У крайньому випадку, можна витрачати його на бустер +50% при тренуванні сили.
4. Починати день треба з відновлення здоров'я. Відновлювати найдешевше хлібом, купувати його на ринку. 1 хліб відновить 2 здоров'я. Більше 100 здоров'я не підіймається. Тому, якщо кількість його у вас непарна, краще спочатку потренуватись, на тренування ваше здоров'я поки що ніяк не впливає. Потім відновитись до 100 і попрацювати. Якщо ж здоров'я парне число, то, навпаки, спочатку відновитись до 100, попрацювати, а потім потренуватись.
5. Після цього можна і воювати. Якщо ви повоювали, то відновлюватись краще наступного дня. Якщо здоров'я на кінець доби більше 80, на початок доби буде віднімати 4 здоров'я. Нижче 80, але більше 50 - віднімає 3. Від 10 до 50 -2.
6. Натиснувши кнопку споживання їжі, у вас "з'їсться" перша у інвентарі хлібина. Якщо хліба нема, то кнопка буде зелена і приведе вас на ринок.

7. Ліворуч, під аваторкою, у вас будуть різні квести-завдання, за які будуть давати різні дрібні нагороди. Ось ті, що я пам'ятаю:
- купити 3 хліба. Краще за все відкласти це завдання на потім. Виконавши його вам додасться +10 до здоров'я. Більше 100 ви його не піднімете, зайве просто "спалиться", тому краще зачекати пару днів і виконати разом з наступним завданням...
- купити 3 зброї. Можна виконати і на 2-3 день, але не воювати. Додасть, якщо не помиляюсь 5 чи 15 до сили...
- попрацювати поспіль 4 чи 5 днів. За це завдання додається, якщо не помиляюсь +200 до робочої навички...
- вбити 5 ворогів. За це, якщо не помиляюсь, щось до сили додається....

Краще за все зачекати 4-5 днів, назбирати трохи грошей і тоді вже починати з купівлі зброї. Виконавши це завдання можна постріляти і виконати завдання у якому треба вбити 5 ворогів. А наступного дня, щоб на кінець доби здоров'я було мінімальним відновитись, виконавши завдання з 3 хлібцями. Ну, кому не терпиться, можно і першого дня когось застрелити і відновитись з допомогою цього завдання наступного дня. Але зі зброєю бити будите сильніше, а от на хліб і на зброю першого дня у вас точно грошей не вистачить.

Я всі завдання не пам'ятаю, вони тільки раз давались, якщо хтось з новачків тут точно напише що там і що за них дають, буде добре.

Кому буде потрібна робота, або допомога, пишіть мені там листа. Якщо зареєструєтесь по моїй реферальці, я буду у вас відразу у друзях, якщо ні, то ось .
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
eRepublik. еУкраїна на порозі війни!

...
Тут, як буде час, напишу, які історичні події відбулись за час існування цієї гри і які торкались нашої віртуальної країни.
...
Поки що стисло це виглядає так:
Спочатку нічого не було.
Потім з'явились перші гравці.
Коли е-Україна з'явилась на е-мапі, українців у ній не було, тому спочатку керували нею румуни.
Потім з'явились українці, е-Україна отримала незалежність і всі свої історичні регіони.
З того часу ж часу у наший країні і з'явилась 2 табора. Перший вважає румунів і поляків ворогами, а росіян і угорців друзями. Другий дотримується протилежної думки. Румуни і поляки, і не тільки вони, у альянсі ЕДЕН. Росіяни і угорці у Феніксі. Через це довгий час ми були нейтральними і не приймали активної участі у світових війнах.
Коли профеніковськи е-політики отримали владу, вони спровокували Румунію на напад.
Румунія відібрала у нас найважливіший регіон - Поділля.
>Трохи відступлю від історії. Поділля, це основа нашої економіки. В нього знаходиться хайзалізо і наші шахти. За рахунок того, що залізо у е-світі не дуже поширений ресурс, ми його можемо експортувати і отримувати непогані прибутки. На відміну від реального життя, видобуток сировини тут набагато вигідніша справа, ніж щось з неї виготовляти. Бо зброю з заліза можна виготовити у будь якій країні, а от видобути залізо можна лише там, де воно є. Володіння хайрегіонами у цій грі найголовніша підстава для війни. Інший наш хайрегін - Волинь. Там зерно.
Потім наша профеніковська влада домовилась з е-Угорщиною, щоб там відбила у румун Поділля. Але за умовами того договору, Поділля переходило після цього на 3 місяця у володіння е-Угорщиною.
> Моя особиста думка така, що е-Румунію навмисно і провокували, щоб провернути таку операцію, з передачею нашого Поділля угорцям. Як наслідок цих подій нас затягнули у Фенікс.
Через 2 місяці після цього обрали проеденівського Президента, який домовився з румунами. Румуни відбили Поділля у угорців і пройшли по іншим нашим регіонам до е-російських хайрегіонів. Всі наші регіони, у тому числі і Поділля були повернуті через тиждень. І на 2 тижня раніше, ніж це було передбачено угодою з угорцями.
> По великому рахунку, румуни б і без домовленості з нашим Президентом спокійно пройшлися б по нашим регіонам. Фенікс нас захищати і не збирався, від е-Росії, яка одна з впливовіших членів Феніксу, на той час залишались лише половина її регіонів. Без дипломатії Поділля б у угорців відібрали, до е-Росії б дійшли, але нам би нічого не повернули. Може б ще і е-Польща у нас Волинь забрала. Але поляки до нас за будь якої влади, нашій і їхній, добре ставились, тому це малоймовірно. Як би там не було, але е-росіяни на нас образились. Після розпилу е-росії до нас перебрались їхні комуністи, які рвуться до Конгресу. Крім них до нас ще заїхали російські слабоумні, які щось там у нас партизанять, працюючи з низьким здоров'ям, і тролят нашу пресу.
Після повернення Поділля наша економіка швидко відновилась, ЗП стали найбільшими у світі, і взагалі жити стало весело і цікаво.
Між тим у е-світі відбувалась велика е-світова війна. Спочатку е-Росію повністю стерли з мапи. Пару тижнів через повстання вона відновилась у Далеко Східному регіоні. Позавчора стерли і е-Угорщину, але вона швидко відновила один свій регіон і на голосування у її Конгресі був виставлений закон про оголошення війни з е-Україною...
Далі можливий розвиток подій: або вони нас випиляють, або ми їх. Саме час долучитись.

PS. Ось ще , але не моя.
 
Останнє редагування:

Silence

Member
Re: eRepublik. еУкраїна на порозі війни!

А это я :) Если что - стучитесь:)
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: eRepublik. еУкраїна на порозі війни!

Останні новини з eRepublik.
Польща повністю захопила еНімеччину і такої країни більш не існує. Після цього поділили захоплені фрацузькі і німецкі регіони з еІспанією.
еФранцію теж ледь не спіткала така доля, залишився лише острів Корсіка, але вчора спільними зусиллями союзних військ було розпочата визвольна війна, і сьогодні 3 регіона було відбито.
Відносини еУкраїни з еРосією суттєво погіршились, на наступний місяць не було продовжено мирну угоду і незабаром радикальні російські імперіалісти можуть розпочати війну і нам прийдеться дуже туго. Ось пару статей з ерепівської преси, які висвітлюють останні події: , .
На цю мить населення еУкраїни складає 4420 громадян
Населення інших країн:
еПольща - 64550
еСербія - 32691
еІспанія - 30809
еСША - 24126
еУгорщина - 23820
еРосія - 18810
 

l{l0sE

Member
Re: eRepublik. еУкраїна на порозі війни!

мабуть гра цікава, долучуся до нашої еУкраїни)
 

lion.ts

[deleted]
Re: eRepublik. еУкраїна на порозі війни!

КОСТа, Россия сама понимает, что если начнется война, то Польша, как член враждебного России Идена так натолчет этой самой России, что мама не горюй. Так что, пока у нас есть такие друзья, как Польша и Румыния - Россия не страшна.
Сам был конгрессменом, когда подписывалось МПП с Россией. И, честно говоря, подписание МПП было чудом. Провал первого голосования дал понять, что Россия не намеренна союзничать. К сожалению, Украина дальше приняла неправильную позицию, как по мне и, вместо МПП с США, решила таки добить МПП с Россией. Зачем? - Не знаю. Глупость. Та же глупость - создание Антанты. Кого и от кого она могла защитить? - Не знаю. Одна Испания без помощи союзников по первах, достаточно красиво и технично разбивала Францию. То есть, Антанта стала открытой для атак со всех сторон - Феникс, Иден.... Глупость. Хвала небесам, что поляки приняли наш МПП без особых проблем и у нас появилась очень хорошая защита. Но это заслуга не наших еполитиков, а реала. Подтверждает мою точку зрения о пользе вступления в Иден - то, что НИ ОДНА страна-участник Идена не потеряла на данный момент НИ ОДНОГО региона. А вот у Феникса - полностью потерянная по ходу Германия, полностью потерянная Франция, которая так стремится в Феникс из Антанты и очень потрепанная в недавнем прошлом Болгария (чудо, что она сохранила независимость). Ну а почему бы им защищать нас)? - Все просто: в условиях потери Фениксом китайского региона Венгрии - у них не оставалось бы регионов с хай железом, они бы пошли на Подолье, что логично, но ясный перец, что Иден ни за что не отдал бы хай регион железа.... США, Польша, Испания, Румыния укатали бы в доску Венгрию и Россию....
 

sladkui

________
Re: eRepublik. еУкраїна на порозі війни!

Люди, подскажите пожалуйста, я иду на войну нажимаю На поле боя, а там нету госпиталя, хотя 1 раз токо был... 25 здоровья и пополнить немогу... Ведь есть право 1 раз в день востановить здоровье в Госпитале на войне...
 

lion.ts

[deleted]
Re: eRepublik. еУкраїна на порозі війни!

так госпиталя-то нету. Госпиталь пополняет на 10*к процентов, где к - колличество звездочек у госпиталя. Считай, там где его нету - к=0
 

Silence

Member
Re: eRepublik. еУкраїна на порозі війни!

Я конечно могу ошибаться, но по-моему бесплатного лечения нет. Всё только за голд.
 
Зверху