eRepublik. еУкраїна на порозі війни!
...
Стара стіна тексту застаріла, нову писати нема часу, тому, ось просто лінки на останню
You must be registered for see links
і
з порадником для новачків. У грі час від часу щось змінюється, тому краще за все читати останню статтю цієї газети. Де краще воювати треба читати у
.
Ось
по тому, як воювати.
...
Від себе лише додам ( точніше підкреслю ) наступне:
1. Новачкам не слід вбиватись на війні, головне це під на початок роботи тримати здоров'я 100, від цього суттєво залежить швидкість прокачки трудової навички. Чим скоріше її прокачаєте, тим скоріше почнете отримувати більшу ЗП.
2. Тому воювати треба з розрахунком, щоб наступного дня вистачило грошей відновити здоров'я. Відновлюватись хлібом і ні в якому разі голдом. За 0,5 голду, відновить 10 здоров'я, а хлібом, який можна купити за цей голд, у гіршому випадку 50.
3. Взагалі не варто витрачати голд на різні бустери. Краще почекати, доки прокачаєтесь до 15 рівня, буде доступ до валютних операцій і обміняти голд на нашу валюту, за яку купити їжу. У крайньому випадку, можна витрачати його на бустер +50% при тренуванні сили.
4. Починати день треба з відновлення здоров'я. Відновлювати найдешевше хлібом, купувати його на ринку. 1 хліб відновить 2 здоров'я. Більше 100 здоров'я не підіймається. Тому, якщо кількість його у вас непарна, краще спочатку потренуватись, на тренування ваше здоров'я поки що ніяк не впливає. Потім відновитись до 100 і попрацювати. Якщо ж здоров'я парне число, то, навпаки, спочатку відновитись до 100, попрацювати, а потім потренуватись.
5. Після цього можна і воювати. Якщо ви повоювали, то відновлюватись краще наступного дня. Якщо здоров'я на кінець доби більше 80, на початок доби буде віднімати 4 здоров'я. Нижче 80, але більше 50 - віднімає 3. Від 10 до 50 -2.
6. Натиснувши кнопку споживання їжі, у вас "з'їсться" перша у інвентарі хлібина. Якщо хліба нема, то кнопка буде зелена і приведе вас на ринок.
7. Ліворуч, під аваторкою, у вас будуть різні квести-завдання, за які будуть давати різні дрібні нагороди. Ось ті, що я пам'ятаю:
- купити 3 хліба. Краще за все відкласти це завдання на потім. Виконавши його вам додасться +10 до здоров'я. Більше 100 ви його не піднімете, зайве просто "спалиться", тому краще зачекати пару днів і виконати разом з наступним завданням...
- купити 3 зброї. Можна виконати і на 2-3 день, але не воювати. Додасть, якщо не помиляюсь 5 чи 15 до сили...
- попрацювати поспіль 4 чи 5 днів. За це завдання додається, якщо не помиляюсь +200 до робочої навички...
- вбити 5 ворогів. За це, якщо не помиляюсь, щось до сили додається....
Краще за все зачекати 4-5 днів, назбирати трохи грошей і тоді вже починати з купівлі зброї. Виконавши це завдання можна постріляти і виконати завдання у якому треба вбити 5 ворогів. А наступного дня, щоб на кінець доби здоров'я було мінімальним відновитись, виконавши завдання з 3 хлібцями. Ну, кому не терпиться, можно і першого дня когось застрелити і відновитись з допомогою цього завдання наступного дня. Але зі зброєю бити будите сильніше, а от на хліб і на зброю першого дня у вас точно грошей не вистачить.
Я всі завдання не пам'ятаю, вони тільки раз давались, якщо хтось з новачків тут точно напише що там і що за них дають, буде добре.
Кому буде потрібна робота, або допомога, пишіть мені там листа. Якщо зареєструєтесь по моїй реферальці, я буду у вас відразу у друзях, якщо ні, то ось
.