Янукович і Партія регіонів

Проголосували б Ви за Януковича на виборах 2010?


  • Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    378
Статус
Закрита.

Vlad_S

Скептик
Re: Відповідь: Re: Янукович і Партія регіонів

Так і я не бачив жодного родича жертв Онупрієнка...
Насколько я помню их показывали по телевизору, в отличие от лишившихся шапок :)
І якщо Вам хочеться якоїсь нової порції компромата...
Не хочется, хочется, чтобы о политиках судили по их делам на политическом поприще, а в этом плане они все одним миром мазаны, и судимые и нет :)
 

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Re: Відповідь: Re: Янукович і Партія регіонів

Насколько я помню их показывали по телевизору, в отличие от лишившихся шапок :)
Так по телевізору чудово розповідали і про біографію Януковича, і про його судимості, брали інтерв'ю у очевидців та учасників тих подій...
Не хочется, хочется, чтобы о политиках судили по их делам на политическом поприще, а в этом плане они все одним миром мазаны, и судимые и нет :)
1) Яким же таким позитивом відзначився Янукович, чим підкорив він Ваше серце, які "добрі справи" за ним Ви можете назвати?
2) Він претендує на першу посаду держави. Невже Вам не страшно, що його біографія, його освіта, його "інтелект" стануть візитною карткою нашої країни, і по цій "першій особі" будуть висновки робити відносно нас всіх?

Щодо того немає різниці, судимий, чи ні... Якщо мав проблеми із законом, то назважди можна забути про правоохоронні структури. Невже до "вертухая" на зоні, чи сержанта "Пе-Пе-Есника" у нас більші вимоги, ніж до Президента?
 

Vlad_S

Скептик
Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Янукович і Партія регіонів

Так по телевізору чудово розповідали і про біографію Януковича, і про його судимості, брали інтерв'ю у очевидців та учасників тих подій...
Только вот ни одного владельца шапки, потерявшего ее по милости Януковича, и ни одной женщины, которую он изнасиловал я там не заметил. Зато изнасилованных, хотя и фигурально, "честным банкиром" мы все каждый день видим. Хотя суть не в этом, а в том что те кто поднял на щит судимости Януковича на поверку оказались ничем не лучше. Им бы всем тоже по справочке об освобождении, тогда бы и посмотрели кто есть ху :)
Яким же таким позитивом відзначився Янукович, чим підкорив він Ваше серце, які "добрі справи" за ним Ви можете назвати?...
Ничем, и этим он ничем не отличается от всех остальных :)
Він претендує на першу посаду держави. Невже Вам не страшно, що його біографія, його освіта, його "інтелект" стануть візитною карткою нашої країни, і по цій "першій особі" будуть висновки робити відносно нас всіх?...
Низкий интеллект и оговорки Буша-младшего не помешали ему два срока быть президентом США, а очень многим украинцам молиться на Америку :)
 

mangust

патріот
Відповідь: Янукович і Партія регіонів

Vlad_S ,ви неначе папуга,вже втрете повторюєте,що не бачили потерпілих від проФФесора.Але ж це не означає,що їх не було.Це якщо тільки по шапочкам.А ще є побиті за часів його прем'єрства.
З.І.Чи ви за принципом,що проФФесор крав і вам давав (красти).
 

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Янукович і Партія регіонів

Только вот ни одного владельца шапки, потерявшего ее по милости Януковича, и ни одной женщины, которую он изнасиловал я там не заметил. Зато изнасилованных, хотя и фигурально, "честным банкиром" мы все каждый день видим. Хотя суть не в этом, а в том что те кто поднял на щит судимости Януковича на поверку оказались ничем не лучше.
Як на мене, то це розмова ні про що. Нас фігурально вбивають низьке мед.обслуговування, добавки в продуктах, пасивне паління тощо. І на мою думку, це не можна порівнювати, з тим, якщо хтось почне вбивати нас фактично. Для Вас немає різниці?
Низкий интеллект и оговорки Буша-младшего не помешали ему два срока быть президентом США, а очень многим украинцам молиться на Америку :)
Вже як на те пішло, то ті, хто молились, робили це не з огляду на Буша, а на рівень життя Америки, на те, як вона бореться з корупцією, як забезпечує права і свободи своїх громадян тощо... Буш тут ні до чого, молилися в його президентство, будуть молитися і в президентство іншого.
А ще, Буш мав нормальну біографію, не заплямовану криміналом, служив в армії... Скандалів з превласненням державного майна за ним не значилося , як то чисельні дачі яника та остання історія з Межигір'ям. А коли його дочка Буша-молодшого отримала за свої якісь провини години суспільні роботи, то батечко не став її відмивати, та вигоражувати. А ось проФФесор потіг за собою у ВР свого меншого синочка, який інтелектуально не піднявся вище за татка, і бачити його можна лише інколи, під час блокади трибуни :)
 
Останнє редагування:

Vlad_S

Скептик
Re: Відповідь: Янукович і Партія регіонів

Vlad_S ,ви неначе папуга,вже втрете повторюєте,що не бачили потерпілих від проФФесора.Але ж це не означає,що їх не було.Це якщо тільки по шапочкам.А ще є побиті за часів його прем'єрства....
Я это повторил только дважды и только потому, что одного раза, видимо, было мало. Для Вас могу повторить еще раз: дело не в том, крал шапки Янукович или нет, а в том, что оппоненты Януковича, имхо, ничем от него в лучшую сторону не отличаются...
Чи ви за принципом,що проФФесор крав і вам давав (красти).
А я то здесь причем. Кстати, обращаясь к Вам я ни разу не написал "Вы" с маленькой буквы, поэтому давайте будем взаимно вежливы :)
Як на мене, то це розмова ні про що...
Действительно, Вы пытаетесь доказать, что Янукович плохой, а я с Вами и не спорю :)
Нас фігурально вбивають низьке мед.обслуговування, добавки в продуктах, пасивне паління тощо. І на мою думку, це не можна порівнювати, з тим, якщо хтось почне вбивати нас фактично...
А кто-то обещал :)
Вже як на те пішло, то ті, хто молились, робили це не з огляду на Буша, а на рівень життя Америки, на те, як вона бореться з корупцією, як забезпечує права і свободи своїх громадян тощо...
Но факт остается фактом - 8 лет самой сильной страной в мире правил не самый достойный президент. Начавший, кстати, две войны. Это конечно не означает, что так должно быть, но говорит о том, что в нормальной демократической системе такие, как Буш и Янукович тоже имеют право на существование...
 

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Янукович і Партія регіонів

Ну і нехай він за свої слова відповість - скільки він прочитав книжок Анни Ахметової, скільки Ісаака Бебеля, скільки прослухав творів Гулака Артьомовського і скільки разів молився на святій горі Афон в Єрусалимі.
Хоча, якщо він реально "пацан сказал - пацан сделал", то начувайтеся всі, бо неодмінно виконає свою обіцянку і народ України буде жити в небезпеці
Не варто опускатися до вишукування чужих помилок. Ну помилилася людина, що тепер? Кожен може обмовитись, особливо якщо говорить вживу, а не читає з папірця (суфлера) як "всьо пропало". Тож не треба робити з цього трагедії і вивішувати на щит, це не робить вам честі.

P.S. Нещодавно чув рекламу Тимошенко "про шапки". Це просто ницість. Опускатися до такого... Краще вже судимий, якщо в нього є хоч трошки честі...
 
Останнє редагування:

gimnast1981

мыслитель
Re: Відповідь: Re: Янукович і Партія регіонів

:lol::lol::lol:
На зоні будеш собі пезидента обирати. А можеш і сам там "побалотуватись".
Ты не судья и не прокурор ,чтоб меня в зону определять!!!И ненадо забывать народную мудрость -от сумы да от тюрьмы не зарекаися, так что не забываи об етом и еще запомни таких демагогов как ты там очень любят и дают им нежные женские имена!!!!:lol::lol::lol:
 

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Янукович і Партія регіонів

Як ви обізнані в подібних питаннях... А можна поцікавитися - яке "ніжне і'мя" дали вам? :lol:
 
Статус
Закрита.
Зверху