Ну первый наверное святое для москвичевода... сразу видно.. кто есть кто.у меня 1 пункт правдей правды )))
Ну я в нете разного вычитал.. там пишут что можно переборщить с покраской и вовсе зачернить стекла, что и свет не пройдет... а по посложнее вариант это затемнить пленкой. Но как это делается я не знаю. Никогда не пробовал.есть цпец лак на авторынке видел както
там любой цвет есть ))
но я бы некрасил бы (((
Леха с G-Man , полностю согласен, темболее у тебя случай уже был, что в зад машину ударили, фаркоп лучше поставь :mrgreen:, надежней будет и безопасней для тебя, если кто то в зад опять захочет машину ударить. Москвич просто не та машина, что бы на нее всякую хигню цеплять, москвич машина рабочая щитается, а не девок на ней возить.Ну я в нете разного вычитал.. там пишут что можно переборщить с покраской и вовсе зачернить стекла, что и свет не пройдет... а по посложнее вариант это затемнить пленкой. Но как это делается я не знаю. Никогда не пробовал.
31.4. Забороняється експлуатація транспортних засобів згідно із законодавством за наявності таких технічних несправностей і невідповідності таким вимогам:
...
31.4.3. Зовнішні світлові прилади:
...
ґ) на розсіювачах світлових приладів нанесено тонування або покриття, що зменшує їх прозорість чи світлопропускання.
Стаття 121. Порушення водіями правил експлуатації транспортних засобів, правил користування ременями безпеки або мотошоломами
Керування водіями транспортними засобами, що мають несправності гальмової системи, рульового управління, тягово-зчіпного пристрою, зовнішніх світлових приладів (темної пори доби) чи інші технічні несправності, з якими відповідно до встановлених правил експлуатація їх забороняється, або переобладнаними з порушенням відповідних правил, норм і стандартів, або такими, що своєчасно не пройшли державного технічного огляду, -
тягне за собою накладення штрафу від двадцяти до двадцяти п'яти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.
в темное время суток, но думаю пристанут за стопыСт.121 ч.1
Управление ТС с неисправной тормозной системой или рулевым управлением, неисправными световыми приборами или переоборудоваными с нарушениями, либо не прошедшими ТО
340-425 грн.