Янукович і Партія регіонів

Проголосували б Ви за Януковича на виборах 2010?


  • Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    378
Статус
Закрита.

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
жесть:) хиба так можна знущатися.Интересно сколько мужику заплатили ,чтобы он так унизился
Холуй не може без нагайки. Це одни з тих "нормальных и здоровых людей, которых больше, (на думку проФФесора) чем этих казлов, которые постоянно мешают нам жить".
 

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
«ПОЛІТИЧНА РЕКЛАМА»

Що мерзнете? І будете мерзнути, завжди, і до тих пір, поки не проголосуєте за Віктора Федоровича Януковича і «Партію регіонів»
Як тільки проголосуєте, Віктор Федорович Янукович негайно відмінить зиму і осінь. Буде вічна весна і вічне літо!

Голодуєте? І будете голодними поки не проголосуєте за Віктора Федоровича Януковича і «Партію регіонів».
Як тільки Віктор Федорович відмінить осінь та зиму, сільське господарство перейде на безперервне, в продовж року, вирощування урожаїв різних сільськогосподарських культур для продовольства, а також технічних цілей, що відразу приведе до благодаті!
А найголовніше – кури будуть нести яйця в м’якій шкоринці!

Що нема газу? І не буде до тих пір, поки не проголосуєте за Віктора Федоровича Януковича і «Партію регіонів».
Тільки Віктор Федорович вирішить проблему газу! При цьому не буде потреби експортувати газ з Росії, а стати експортером і монополістом газу в Європі. Своїм газом задушимо Росію!
Для цього буде вирощуватись, як можна більше гороху та квасолі. Вживаючи цей продукт в їжу, по-перше вирішується продовольча проблема, а так, як кожна людина є природним генератором газу, то вирішується проблема заправки газовим пальним автомобілів. Водій і автомобіль стають єдиним цілим паливно – рушійним комплексом. В кожній оселі газ для газових плит і котлів буде виробляється на місті мешканцями осель, а надлишок газу по газових магістралях буде надходити від кожної квартири до газосховищ, для потреб промисловості і експорту.

Пенсіонери! У Вас мала пенсія? Це Вам тільки здається, бо якщо проголосуєте за Віктора Федоровича Януковича і «Партію регіонів», то Вашої пенсії хватить на все. Віктор Федорович, вже сьогодні, відмінить всі хвороби, - відпаде потреба в ліках. Більше не треба буде платити за комунальні послуги, бо можна жити під відкритим небом, вічне ж літо. За газ, платити будуть Вам. Їжа буде настільки дешева, що виробники будуть платити Вам, - щоб Ви її з’їли. Відпаде потреба в користуванні громадським транспортом, - «Партія регіонів» буде носити Вас на руках – вперед ногами.

Проблема державної мови і українського правопису буде вирішена, як тільки проголосуєте за Віктора Федоровича Януковича.
Буде єдина державна мова, - фєня. В натурє! Літеру «Фе» можна писати де завгодно і скільки завгодно!

У Вас проблеми з бізнесом і правами людини? Голосуйте за Віктора Федоровича Януковича і «Партію регіонів» і у Вас не буде ніяких проблем. Наші професійні кілери вирішать усі Ваші бізнесові проблеми, - Ваші проблеми стануть нашими. Ми навчимо Вас, як стати мільярдером, як наш Ренат. Як Вам відмазатись від правосуддя, якщо у вас є гроші, - суди ж наші. Ми захистимо від Вас, усі Наші права , які тільки існують, а Вам залишиться тільки радіти за нас. В нашій команді люди, які знаються на цьому.

Жінки України! У Вас проблеми? Тільки, якщо проголосуєте за Віктора Федоровича Януковича і «Партію регіонів» всі Ваші проблеми будуть вирішені вже сьогодні. Віктор Федорович скасує критичні дні та клімакс, залишить тільки дев’ятимісячні дні, що приведе до демографічного вибуху. У Віктора Федоровича Януковича є такий детонатор! Проблема катастрофічного зменшення населення України зникне назавжди.

Голосуйте за Віктора Федоровича Януковича і «Партію регіонів» і Ви станите голубим, як ми! Тільки до голубих Фортуна повертається якою завгодно стороною!
Мужчинка, працівний: - Ідзі ка мнє, Нєстор цєбя пацілуєт!

 

Светлана Александровна

меркантильная скептичка
Модератор
Да как Вы не поймёте дело ведь не в НЕЙ или НЁМ а в НИХ!!! Нужно всех их выметать метёлкой и отправлять восвояси...А Яныку не хватает Нестора,клоунада получается неполная
 

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Янукович і Партія регіонів

"Дивіться, от є погані депутати, і є хороші депутати. Але хороші депутати дозволяють поганим робити свою справу, знаючи, що вони погані. Висновок один: розстріляти треба всіх."
Як казав один мій знайомий - один снайпер корисніший за сорок спікерів. ;)
 
N

NORD666

Guest
голосуем за бандюковича и только))))
 

Old_Cat

Active Member
You must be registered for see images


Как передает корреспондент «УРА-Информ.Донбасс», визит высокопоставленных лиц вызвал ажиотаж в чаше стадиона, где в это время проходила репетиция программы открытия «Донбасс Арены». Волонтеры встретили Януковича и Ахметова аплодисментами и попросили автографы.
 

Dobrofey

Active Member
навеяно бигмогдами Януковича "Почую кожного!" :lol::lol::lol:
 

Вкладення

valery_ua

Well-Known Member
Вот вам еще про бандюковичей.......


Косвенная причастность народного депутата Партии регионов Эльбруса Тедеева в перестрелке в Голосеевском парке не носит уголовного характера. Об этом сегодня на пресс-конференции в Киеве сообщил министр внутренних дел Юрий Луценко, сообщает корреспондент «ОстроВ».

«На этот момент я четко заявляю об участии в преступных разборках гражданина Российской Федерации Роберта Тедеева, который называет себя двоюродным братом Эльбруса Тедеева на допросах. Меня меньше всего волнует степень их родственных связей. Для милиции важно только одно - гражданин РФ Роберт Тедеев в составе группы боевиков примерно из десяти лиц устроил бандитскую разборку со стрельбой из пистолета и автомата, в результате чего мы имеем труп и тяжелораненого, и при этом был использован автомобиль народного депутата Эльбруса Тедеева. Это факт. Степень его (Э.Тедеева, - «ОстроВ») участия в данном случае не носит уголовного характера, она носит только моральный характер, поскольку он публично после этого заявлял, что у него нет никакого брата. Публично заявлял, что его знакомый использовал его автомобиль для занятия спортом, очевидно, стрелковым, я так понимаю, и публично рассказывал о том, что он не имеет никакого отношения к этим событиям. К сожалению, это не так», - сказал Министр.

Ю.Луценко также сообщил, что согласно показаниям свидетелей, сразу после событий в Голосеевском парке Э.Тедеев в подъезде своего дома встречался с Р.Тедеевым, и в присутствии свидетелей последний сообщил народному депутату, что у него возникли большие проблемы в связи с событиями в Голосеевском парке.

«В данном случае я думаю, что и журналисты и общественность могут дать моральную и политическую оценку таким действиям народного депутата», - отметил Ю.Луценко.

 
Статус
Закрита.
Зверху