Кроме этого представляем вашему вниманию депутатский запрос от 24.06.09г., ответа на который до сих пор нету. ЖДЕМС........................
ДЕПУТАТ СУМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
Шапошник Ігор Олександрович
40000, Україна, м. Суми тел. 8 (0542) 22-33-64
вул. Соборна 19, кв. 54
№ _____ Сумському міському голові
Мінаєву Г.М.
« __ » _______ 2009 року
ДЕПУТАТСЬКИЙ ЗАПИТ
Відповідно до Закону України „Про статус депутатів місцевих рад”, депутатське звернення – це викладена в письмовій формі вимога здійснити певні дії. Відтак, 2 червня 2009 року я звернувся до начальника відділу логістики та зв’язку з проханням надіслати мені копію договору та додаткових угод до нього з перевізниками, які працюють в режимі маршрутного таксі в м. Суми та копію позовної заяви від виконавчого комітету Сумської міської ради до перевізників.
Однак, мені були надіслані лише копія вищезазначеного договору, який передбачає його дострокове розірвання у випадку порушення умов однією зі сторін, з попереднім повідомленням за 20 днів без згоди іншої сторони та „Угода про спільні дії” між перевізниками та виконкомом від 03.06.09, яка передбачає, що результати обстеження пасажиропотоку на автобусах, що працюють на постійних міських маршрутах в режимі маршрутного таксі є конфіденційною інформацією і не підлягають розголошенню.
Враховуючи вищезазначене, прошу:
1. Надіслати решту документів, які передбачені у депутатському зверненні від 02.06.2009 р. за №39;
2. Пояснити, що мали на меті посадові особи місцевого самоврядування, які зобов’язалися не розголошувати результати обстеження пасажиропотоку на автобусах, що працюють в режимі маршрутного таксі;
3. Укладаючи договори від імені громади та беручи до уваги те, що саме вона є стороною у договорі, прошу обґрунтувати факт нерозірвання договірних зобов’язань з їх порушниками;
4. Враховуючи недосконалість правового регулювання взаємовідносин між громадою та перевізниками, розробити новий типовий договір, який би передбачав забезпечення виконання зобов’язань та автоматичне його припинення у разі невиконання зобов’язань у відповідності до Цивільного кодексу України.
Відповідь прошу надіслати за адресою: м. Суми, вул. Соборна, 19, кв. 54
З повагою І.О. Шапошник