-= Работа форума =-

POLTERGEIST

Active Member
Re: Відповідь: -= Работа форума =-

Верховна Рада України ухвалила Закон "Про внесеня змін до ст. 338 Кримінального кодексу Ураїни щодо посилення відповідальності за наругу над державними символами України".Відтак встановлюється кримінальна відповідальність за наругу над Державним прапором України та Гімном України у вигляді позбавлення волі до трьох років.До двох років позбавлення волі може бути покарана особа,що вчинила наругу над символами інших держав.Крім того,у законі залишається й інша норма покорання запоплюження державних символів-штраф до 150 неопадаткованих мінімумів та арешт строком на півроку.
Відповідно до зазначеного,прошу модераторів розділів та адміністрації форуму вживати більш жорстких заходів до осіб,порушуючих КПК України стосовно державних символів.
где-где а на нашем форуме только тем и занимаемся что над флагами надругаемся и гимны коверкаем...
п.с: кому оно нужно?:shock: побыстрей бы сесию закрыть, и на море...как говорилось в одном популярном фильме "скоро вашей всей Америке кирдык...мы вам покажем козью морду" а они флажки охранять...
 

mangust

патріот
Відповідь: Re: Відповідь: -= Работа форума =-

где-где а на нашем форуме только тем и занимаемся что над флагами надругаемся и гимны коверкаем...
п.с: кому оно нужно?:shock: побыстрей бы сесию закрыть, и на море...как говорилось в одном популярном фильме "скоро вашей всей Америке кирдык...мы вам покажем козью морду" а они флажки охранять...
Одного разу був випадок з форумчанином no0se,коли він на власній аватарі зобразив державний прапор з нациською символікою,і вона провисіла на форумі близько доби,а реакції з боку адміністрації форуму-0.
З.І.Уважніше прочитайте попередне повідомлення,там написано не тільки про українську символіку.
З.І.І.До чого тут Америка? У всіх з руського блоку-американофобія?
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: -= Работа форума =-

mangust дивись:
no0se отримує тиждень бану за використання свастики на українському прапорі. Це відверте знущання над державною символікою.
А ти кажеш 0. Просто модератори не можуть онлайн передивлятись хто що у цю мить на аватори собі вішає, ну і взагалі постійно на форумі перебувати. Як потрапляє щось на очи, так і реагуємо. Тому все гаразд.
 

setty

Граф
Сгал я на ваш флаг!
Закон конечно интересный но сгать на флаг не запрещает, запрещает только какую-то наругу над флагом, а такого слова вообще в природе нет. Так что сгал я на флаг и буду сгать (пока вы язык(?) коверкать не перестанете).
 

setty

Граф
Когда заходишь в опции темы/редактирование при русском языке форума, топик почему - то пишется на украинском. Исправте пожалуйста.
HTML:
<title>Sumy Forums - Редагувати тему</title>
 

setty

Граф
Вот еще такая фишка не удобная. Стоит мне только где-то ответить в какой-то теме, как сразу я оказываюсь подписанным на эту тему и мне приходят сообщения на емайл. Как сделать чтоб не добавлялись новые подписки? Это баг или фича?
 

G-Man

...
Модератор
Мой кабинет - опции - способ подписки на темы - Без подписки.
думаю поможет
 

setty

Граф
Да, помогло, спасибо.
 
Останнє редагування:

Prorok

Member
Не подскажите почему я в немогу нормально написать пост полностью,а только кусками?Выдается 501 ошибка уже 2 день несколько раз подряд.Блин старался,сидел печатал что бы поделиться с людьми знаниями и тут на тебе :( Непорядок!
 

Las

Member
При попытке использовать в посте системные адреса *nix (напр. /этс/Х11) получаю ошибку:
Method Not Implemented
POST to /newreply.php not supported.
 
Зверху