Фильм "Тарас Бульба". Режиссёр: Владимир Бортко

Супчик

Съёмщик
...де ідея то начеб то ого-го яка, начеб то мав би буто офігенський історичний фільм...
Фильм был бы нормальным, если бы его снимал вменяемый режиссер, вроде Ридли Скотта, Питера Джексона, Майкла Бэйя, Мэла Гибсона или Роберта Родригеса. А так получилось очередное освоение бюджета. :)

hed1n.ru

стебанутый
А ця інформація звідки? :lol:? Може ви ще будете оскаржувати що Котляревському в ті часи теж платили? Щоб не висміював в"їдлою українською сатирою їхні потуги бути схожими на цивільну Європу? Фільм показав одне: українця може зіграти українець, і тільки. А це радує, не такі ми вже й попсові, на відміну від сусідів :).
:)
Передо мной Хрестоматия по зарубежной литературе, 2002 год издания. Тарас Бульба присутствует. На украинском языке естественно.
СПИСОК ЛІТЕРАТУРИ ДЛЯ 7 КЛ. ( ЗАРУБІЖНА )

1. ДАВНЬОРУСЬКІ БИЛИНИ ПРО ІЛЛЮ МУРОМЦЯ.
2. БАЛАДИ ПРО РОБІНА ГУДА.
3. СЕРБСЬКА НАРОДНА БАЛАДА « СМЕРТЬ МАТЕРІ ЮГОВИЧІВ «
4. ВАЗОВ І. « БЕЛИМЕЛЕЦЬ»
5. ВІЙОН Ф. « БАЛАДА ПРИКМЕТ «
6. ШІЛЛЕР Ф. « РУКАВИЧКА «
7. ГЬОТЕ Й. В. « ВІЛЬШАНИЙ КОРОЛЬ «
8. ПУШКІН О. « ПІСНЯ ПРО ВІЩОГО ОЛЕГА «
9. СТІВЕНСОН Р. Л. « ВЕРЕСКОВИЙ МЕД «
10. МІЦКЕВИЧ А. « АЛЬПУХАРА « , « СВІТЯЗЯНКА «
11. СКОТТ В. « АЙВЕНГО «
12. ГОГОЛЬ М. « ТАРАС БУЛЬБА «
13. РІЛЬКЕ Р. М. « ПІСНЯ ПРО ПРАВДУ «
14. СВІФТ Д. « МАНДРИ ГУЛЛІВЕРА «
15. ДОЙЛЬ А. К. « СОБАКА БАСКЕРВІЛІВ «
16. О»ГЕНРІ « ОСТАННІЙ ЛИСТОК «
17. ТВАРДОВСЬКИЙ О. « Я БУВ ВБИТИЙ ПІД РЖЕВОМ…»
18. БЬОЛЛЬ Г. « ПОДОРОЖНІЙ, КОЛИ ТИ ПРИЙДЕШ У СПА…»
19. ШОЛОХОВ М. « ДОЛЯ ЛЮДИНИ «
20. КІПЛІНГ Р. « ЯКЩО…»

можете и здесь Гоголя найти.

-=alchemist=-

Забанен
Я Гоголя вивчав як УКРАЇНСЬКОГО письменника, то може ви навчалися в"російській школі"?

TERRA

Anima Fenitima
А... Значит эта карта - карта Украины?
ха ха ха! Я не про карти і кордони. Я про самоусвідомлення і самовизначення тогочасного козацтва.
Вам, як бачу, це складно зрозуміти... бо Ви, мабуть, історію читаєте з російських підручників.

hed1n.ru

стебанутый
Я Гоголя вивчав як УКРАЇНСЬКОГО письменника, то може ви навчалися в"російській школі"?
Нет. В украинской все 10 лет.
Вы посмотрите в мин образования. Если мне не верите.
Для министерства Гоголь - иностранный автор.

Останнє редагування:

hed1n.ru

стебанутый
ха ха ха! Я не про карти і кордони. Я про самоусвідомлення і самовизначення тогочасного козацтва.
Вам, як бачу, це складно зрозуміти... бо Ви, мабуть, історію читаєте з російських підручників.
Эт вы наверно дальше учебника ни-ни. Нету у меня российских учебников. Читаю и российских авторов и Костомарова, Драгоманова, Ефименко.. А не Субтельного и прочую лабуду канадской диаспоры.

mi][a

Человеку нужен человек
на счет фильма: не понравился, книга намного лучше

TERRA

Anima Fenitima
Эт вы наверно дальше учебника ни-ни. Нету у меня российских учебников. Читаю и российских авторов и Костомарова, Драгоманова, Ефименко.. А не Субтельного и прочую лабуду канадской диаспоры.
Угу. Ок! тільки канадську діаспору і читаю.
Мені з Вами ні про що розмовляти, коли Ви стільки всього читаєте, а знайти в тому всьому нитку правди не в змозі.
Я висловила свою думку про фільм. Воліла б дожити до того часу, коли українські режисери почнуть знімать українських акторів в фільмах про українську історію. Це те бажання, що з'явилось в душі після перегляду згаданого фільму.
Втрачати свій час на безрезультатні балачки зі споконвічними прибічниками "России-матушки народов русских" просто не хочу.
З повагою.

Зверху