Відповідь: Re: "Мови" та "языки".
Да всю жизнь на восточной Украине селяне и кто из села говорили на суржике.А все городские на русском.А тут вдруг сельская культура стала титульной.Сельский "интеллектуал "стал образцом::lol:
И вы заметте ,что некоторые поклонники украинского языка, если мысль выражается
не односложно а несколькими предложениями, ее не воспринимают.
Как блондинки не воспринимают предложений где больше десяти слов.
Поэтому они так ненавидят русский язык.
Ґ-ґ-ґ. Точно чказано, в порівнянні з деякими "військовими інтелектуалами" "сільські інтелектуали" достойні звання академіка. Людина, що показала себе повним невігласом в історії, українській літературі, свої нікчемні знання в сучасній політичній системі (супер-перл, Бельгію, в якій знаходться штаб-квартира НАТО, Ви в свій час з цього блока і викинули) береться читати лекції на філологічно-історичну тематику, про те, якою була культура в Східній Україні.
Щодо того, що Вас хтось не розуміє, так на те є чудове російське прислів'я: "На зеркало неча пенять, коли ..." (далі Ви знаєте). Ваших постів не розуміють з іншої причини. Людина, яка за все життя запам'ятала про три книжки (буквар, статут Збойних сил СССР і синю), яка абсолютно не має уяви про орфографію та пунктуацію гаряче любимої нею російської мови, перед "ораторськими" здібностями якої відпочиває професор риторики Чорномирдин має нахабство звинувачувати когось в несприйняті "всієї глибини наших глибин". Браво! :clap2:
Продовжуйте і далі читати статут. Там принаймні спеціально і розраховано на контингент про який вже тут згадували до мене, від міцності лобів якого, залежала обороноздатність армії СССР.
А передтим, як говорити, скільки уваги приділяли в колишньому СССР українській мові, скажіть краще, скільки в 300-тисячних Сумах, 80% населення якого були українці, було українських шкіл. І яка була перспектива дитини, що закінчувала таку школу, продовжувати своє навчання саме українською мовою. Хоча таке питання я подібним до Вас задавав, але відповіді так і не отримав.