О ценностях: советских, демократических, христианских

d324co

Well-Known Member
Вселенський Патріарх Варфоломій передав послання президенту України Петру Порошенко, в якому підтвердив ініціативу надання українській церкві автокефалії. Текст послання було передано президенту України під час його зустрічі з делегацією Вселенського патріарха Варфоломія у Києві, 27 липня.
«Вельмишановний пане президент. У ці відповідальні часи церква взяла на себе ініціативу відновити єдність православної віруючої України з кінцевою ціллю дарувати українській церкві автокефалію», - йдеться у посланні.
Текст послання від Варфоломія було написано грецькою. Його зачитали українською мовою у Маріїнському палаці.
Сподіваюсь, що це не похибка перекладу із грецької.
 

d324co

Well-Known Member
.

Сьогодні о 08:57•Westnews.info
Про це йдеться в журналі засідання Священного Синоду 27 липня 2018 р. на

"25 травня 2018 р. заштатний єпископ Севастіан (Возняк) разом зі своїм сином ввечері у не прийомний час в світському одязі увійшов до резиденції Патріарха Київського і всієї Руси-України Філарета та мав намір потрапити до особистих покоїв Предстоятеля, який у цей момент вечеряв у трапезній. Почувши, що хтось пройшов коридором, з дверей кухні вийшла економ Патріархії монахиня Варвара, на яку вказаний єпископ Севастіан (Возняк) відразу напав, спрямувавши їй в обличчя сльозогінний газ із заздалегідь приготовленого балончика. Після цього батько і син втекли з місця злочину", - йдеться у повідомленні.

Церква поінформувала, що при затриманні правоохоронними органами заштатний єпископ визнав свою участь у вказаних подіях, пояснивши свій вчинок намаганням потрапити до Патріарха на прийом.
 

d324co

Well-Known Member
...под Вашингтоном на заброшенной станции метро «Сенека» обнаружено логово веганов-каннибалов, — рассказал в прямом эфире своим слушателям известный диджей ThreeDogNight. На данный момент доказано, что на днях члены этой секты съели своего товарища, который добровольно дал согласие и был принесен в жертву культу поедания растений и солнечного света. Сообщается, что несчастный родился в семье вегетарианцев и никогда в жизни не употреблял мясной и другой животной пищи. Именно эта причина и стала основной в выборе его соратников — допрошенные уже рассказали, что жертва не считается животным, так как вырос «на растениях и фотосинтезе».

По версии полиции, такие каннибалистические акты происходили регулярно — есть информация от тех задержанных, кто пошел на сотрудничество со следствием, что минимум раз в год с 23 октября 77 года в жертву приносился один из вегетарианцев секты. Он уходил «на корм» добровольно, стать пищей было даже честью — ведь только абсолютно «чистые» веганы могли пойти на котлеты. Отмечается, что в секте культивировался культ «чистоты желудка» — в иерархии наверху находились лишь те, чьи родители и более древние предки были вегетарианцами.
Lion3D.cg? что делать?
 
Зверху