О ценностях: советских, демократических, христианских

kompa

Active Member
Обвинения в сторону веганов в том что они совершают насилие над растительностью - абсолютно правомерно, и может быть решено только смертью вегана :) однако из уст отъявленных мясоедов это звучит лицемерной отмазкой так как одни хотя бы попытались минимизировать своё пагубное влияние на живую природу и привести свою жизнь в гармоничное состояние, а вторые и не собирались этого делать вовсе. Простое лицемерие.
Отчасти прав. Хотя если уж делать что то, то делать до конца или не начинать вовсе. А так ни то ни се.
А как по веганским понятиям употребление молока, яиц годится? Яйца походу нет там же зародыш. А молочко?
 

d324co

Well-Known Member
Это исключения из правил.
Как раз нет. Это подтверждение правила. Оно формулируется просто: "Вера дает силы"
-Христианин верит в силу причастия, и (если вера искреняя, а не имитация) - это дает ему силы. Но сколько не причащай маловерного - толку не будет.
-Моржи купаются в ледяной воде а тибетские монахи в мороз соревнуются, кто сколько простыней высушит на голой спине.
-Кавказский пастух ест мясо, пьет вино и верит, что так и надо - он тоже доживет в радости до 100 лет
.....
Lion3D.cg верит, что веганство даст ему силы - даст (если вера искренняя). Но если он заставит ребенка придерживаться веганства, насильно, извне, без внутренней веры - будет плохо.

Каждому - по вере его. Неверующему - ничего...
You must be registered for see images
 

Lion3D.cg

В поиске абсолютной истины
ото Ви загнули. Ну прям тільки те, що їмо м*ясо дисгармонія. Розкажіть це ескімосам. Їм що там сніг їсти?
Безумовно, м'ясоїдство не єдина причина дисгармонії людини з навколишнім світом та у суспільстві людей. Це перша з чотирьох найголовніших причин деградації суспільства. Інші три: 2) інтоксикації (алкоголь, наркотики, психоактивні хімічні речовини, навіть кофе та чай на постійній основі), 3) азартні ігри на гроші та власність (усі різновиди), 4) незаконні статеві відносини (секс по за шлюбом не для народження дітей та підтримки шлюбу)

Що до ескімосів то я дуже чекав коли вспливе це питання :) Якщо на них рівнятися то єдине що треба знати про північні народи це результат - тобто середню кількість років життя людей що живе у тих умовах і веде спосіб життя близький до корінних аборигенів минулого часу. Так ось середній вік людини народів півночі скадає 45-49 років. Ось вам і результат... результат мьясоідства в жорстких умовах холодного клімату.
 
Останнє редагування:

Anjet

New Member
А ви б пішли і спіймали якусь тварину та своїми іклами спробували відірвати від неї шматок м'яса, а ще краще під час погоні зубами схватіть тварину. От вам і вся біологія.
ну я піду краще шмат смачнющого сала з*їм, що в холодильнику лежить. Але, як не дай Бог прийдеться виживати у дикій природі, то піду і відірву. Перегляньте на досугє Виживший. Там якраз є епізодик про це. Не треба ліпити біологію до моралі, бо це маніпуляції. І навіть еволюція і цивілізація не перетворила людину як біологічну істоту у собіратєля. Про це свідчать не тільки зуби, але й кістяк, відсоток м*язевої маси і проч.
 

Anjet

New Member
Безумовно, м'ясоїдство не єдина причина дисгармонії людини з навколишнім світом та у суспільстві людей. Це перша з чотирьох найголовніших причин деградації суспільства людей. Інші три: 2) інтоксикації (алкоголь, наркотихи, психоактивні хімічні речовини, навіть кофе та чай на постійній основі), 3) азартні ігри на гроші та власність (усі різновиди), 4) незаконні статеві відносини (секс по за шлюбом не для народження дітей та підтримки шлюбу)

Що до ескімосів то я дуже чекав коли вспливе це питання :) Якщо на них рівнятися то єдине що треба знати про північні народи це результат - тобто середню кількість років життя людей що живе у тих умовах і веде споіб життся близький до корінних аборигенів. Так ось середній вік людини народів півночі скадає 45-49 років. Ось вам і результат... результат мьясоідства в жорстких умовах холодного клімату. В мене все.
а що ж ім там було їсти? там капуста не росте. І ескімоси також люди. З такою самою біологією. Якщо Ви про пристосування до зовнішніх обставин, то корови чомусь не переходять на поїдання мишей, як трави нема.
 

acernotik

Active Member
Але, як не дай Бог прийдеться виживати у дикій природі, то піду і відірву.
Сначала нужно поймать животинку, без приспособ, используя лишь свои физические данные. Получится? Акромя падали и сильно больной живности мало чего удастся раздобыть. Кузнечиков можно ещё ловить, саранчу. А если это ещё не подвергать термообработке, то супер "хищник" под названием человек быстро починет в бозе от такого "видового" питания.
Не треба ліпити біологію до моралі, бо це маніпуляції.
а я мораль и не леплю, только биология.
Якщо Ви про пристосування до зовнішніх обставин, то корови чомусь не переходять на поїдання мишей, як трави нема.
You must be registered for see medias
You must be registered for see medias
You must be registered for see medias
 

Lion3D.cg

В поиске абсолютной истины
а що ж ім там було їсти? там капуста не росте. І ескімоси також люди. З такою самою біологією. Якщо Ви про пристосування до зовнішніх обставин, то корови чомусь не переходять на поїдання мишей, як трави нема.
Так вони також люди, але людина яка хоче прожити довге повноцінне життя не повинна рівнятися на життя та спосіб харчування народів півночі. Результат буде очикуваним і закономірним.
Звичайно корова полюбляє траву або сіно якщо трави немає. Можливо ви чули що зараз в Єллоустоуні іде відродження популяції північних зубрів - це по суті також різновид корови так бика що пристосовані до більш жорстких погодніх умов, але без трави та сіна яку зубри та яки повинні знаходити під снігом вони здоровими довго жити б не змогли. В людини є можливість для виживання короткочасно переходити на не властиву для ії тіла іжу на період голоду або катаклізму. Якщо вона про це забуде і повністю перейде на не властиву для ії тіла іжу, що ми бачимо зараз з появою холодильників для зберігання сирого м'яса, довжина життя буде швидко і невпинно наближатися до тієї що є у ескімосів або у первинних деградувавших до сирого м'ясоїдства та канібалізму племен Африки - тобто лише 40-50 років.
 
Останнє редагування:

kompa

Active Member
результат - тобто середню кількість років життя людей що живе у тих умовах і веде спосіб життя близький до корінних аборигенів минулого часу. Так ось середній вік людини народів півночі скадає 45-49 років. Ось вам і результат..
а если в 80х в Украине жили в среднем 80 лет, а сейчас 60 - как понимать это "сближение с аборигенами"? Наверно много мяса едим?))
 

d324co

Well-Known Member
Как фанатично Lion3D.cg гнгт линию о том, что проблемы со здоровьем у современных людей от мясоедства...
Не от плохой экологии, стрессовой жизни и т.п. а именно от мясоедства.
В воде, которую мы пьем - вся таблица Менделеева, вплоть до самых тяжелых металлов...
В воздухе, которым дышим - то же + куча аллергенов.
Растения, которые так любит жевать Lion3D.cg в сыром виде - пестициды/гербициды/удобрения/консерванты... Каждый производитель старается вырастить с квадратного метра максимум продукции и заплатить минимум налогов.
Городская жизнь, транспорт, облучение современными средствами беспроводнрй связи, всякими сканерами ...
Все предметы, с которыми мы контактируем - пластик, по которым ходим - пластик, одежда - пластик, все это истирается, превращается в пыль и вдыхается...
Стиральные порошки, моющие средства...
Где то там еще и радиация есть...

Lion3D.cg - вы реально верите, что вред от мясоедства - существенный на фоне того, что я перечислил (а многое не учел...) ???

п.с. Да, еще вред от СМИ забыл, это вообще ппц...
 
Зверху