-=UN=-
Инспектор GUI
Ну я ж кажу, якщо воно є первісно. Так, звичайно, в декого деякі первісні здібності є, але слабо розвинені, в цьому випадку їх можна розвити. А от якщо їх немає, то ніяка праця не допоможе. Якщо вам не дано підіймати 200 кг (тобто будова тіла не віпдовідає), то скільки ви не тренуйтеся ви їх не зможете підняти. В той же час інша людина зможе це зробити взагалі без тренувань, а що тоді вона зможе підняти з тренуваннями як у вас?Развить можно что угодно... было бы желание
Ну от якщо не вистачає сили чи знань чи енергії, то нічого й лізти у паранормальне життя. А то "порозвивали" в себе щось, і вже вони "екстрасенси", а є такі люди в яких від народження така сила, що може "доморощених екстрасенсів" на порох зітерти без усіляких "розвитків", а з розвитками і тим більше. Тому щоб не "схватити" чогось поганого, хай йдуть працювати туди, де нічого не загрожує. Це також їх вибір.А экстрасенсы порой тратят очень много своего здоровья...И постоянно рискуют "нахватать" на себя всякой гадости, которую лечат...
Клоунами вважають тих, хто поганий фахівець, гроші дере, а результат не відповідає очікуванням.Но из-за придурков, которые решили с помощью магии нажить себе состояние их считают клоунами...
Людські слабкості теж сила не слаба. Особливо притаманна багатьом надія на диво. От на цьому багато хто і спекулює. В тому рахунку і псевдоекстрасенси.Ну если человека не устраивает цена, то он идет к другому..У каждого своя цена...И никто никого никуда не заманивает и не тащит силой
Який у вас цікавий "досвід". І цікаво саме те, що існує такий фінансово-матеріальний відтінок у цьому "досвіді".Дело не в чтении... Я по опыту знаю...И, простите, апостолов читать не буду...Я не настолько регигиозна...Я считаю, что есть Высшая сила и все...А как она выглядит никто не знает...
Якщо не хочете читати апостолів, то хочаб поміркуйте як "закривалися канали" у давні часи, коли грошей не було, а люди жили за рахунок натурального господарства, і взагалі-то були достатньо бідні.