Маршрутки, или езда в позе "зю"

Edisson

Member
Модератор
Ответ: Маршрутки, или езда в позе "зю"

иду через васелёвку каждое утро в универ, все кто там был знают сколько там льда.... и каждое утро вижу много челов на велеках, притом нац производителя "Украина" ;) делаем выводы, кста была б в универе стоянка под велики, было б классно
 

fcuk

too busy to fcuk
Ответ: Маршрутки, или езда в позе "зю"

и по льду... ? Велики в нашем климате актуальны уж точно не зимой...
мой знакомый ложил большой йух на лёд и маршрутки, юзает только велик зимой и летом и он везде всегда вовремя, как ни парадоксально!!
 

ambross0

PITBULL
Ответ: Маршрутки, или езда в позе "зю"

Мне лично нравяться тролейбусы...когда выходишь с него чувствуешь что ты звезда...Как будто ты выходишь с шикарного лимузина к своим фанатам)) ыыыыыыыыыыы А на самом деле долой маршрутки!Это корыта а не маршрутки!Богданы можно оставить + бюджет позволит купить новых траликов и автобусов! Если чесно то я ужасно злой на этих пи*ров "маршрутка" , всем бы лицензии порвал,и вобше убрать их с наших дорог!Мне лично сегоднешний день понравился,люди добрые какието все и город как будто ожил...как на день города народу было )
 

Edisson

Member
Модератор
Ответ: Маршрутки, или езда в позе "зю"

кста тем кто не видел процитирую ....
Політики ультиматумів, страйків і ганебного «викручування рук» не повинно бути в питаннях перевезення пасажирів в місті Суми. 11.02.2008

Міський голова Геннадій Мінаєв 11 лютого 2008 року зустрівся з представниками засобів масової інформації і окреслив ситуацію, що склалася в обласному центрі у зв’язку з масовим недотриманням власниками маршрутних таксі договорів щодо надання послуг з перевезень пасажирів і подальші дії міської влади в напрямку її стабілізації.

Зранку 11 лютого 2008 року на дороги міста не вийшли мікроавтобуси, що здійснюють перевезення в режимі маршрутного таксі. З боку перевізників мотивацією щодо таких дій є, перш за все, незгода з визначеною виконавчим комітетом Сумської міської ради 31 січня 2008 року плановою вартістю проїзду як 1,25грн. (у той час, коли перевізники наполягали на 1,50 грн.) і умовами, зафіксованими у Додатковій Угоді, яка повинна бути укладена між перевізниками та міською владою перш, ніж розпочнуться перевезення за новою вартістю.

Утім, міський голова наголосив: «Політики ультиматумів, страйків і ганебного «викручування рук» не повинно бути в питаннях перевезення пасажирів в місті Суми». Геннадій Мінаєв заявляє, що для подальшого діалогу перевізники вже сьогодні мають поновити надання послуг сумчанам і тільки після цього можливе обговорення, ухвалених виконавчим комітетом 31.01.08 рішень в частині пунктів Додаткової Угоди.

Зі свого боку міський голова окреслив ряд першочергових дій, які здійснює міська влада задля запобігання подібних ситуацій:

1. Сьогодні на маршрутах обласного центру працює весь транспортний парк комунального підприємства «Електроавтотранс» - 60 тролейбусів. Також перевезення здійснюють 10 приватних автобусів великої місткості.

2. Найближчим часом будуть виділені кошти на проведення незалежного аудиту КП «Електроавтотранс» щодо визначення напрямків його подальшого розвитку.

3. у березні 2008 року міський голова винесе на сесію Сумської міської ради проект рішення щодо виділення коштів для погашення кредиторської заборгованості КП «Електроавтотранс» банку «Хрещатик» у розмірі 2,5 млн.грн. за придбання у 2005 році 10 тролейбусів за рахунок власних фінансових ресурсів підприємства. Підтримка депутатським корпусом ініціативи мера надасть можливість підприємству розпочати беззбиткову роботу і стане поштовхом для подальшого його розвитку.

4. Протягом трьох років міська влада має наміри подвоїти тролейбусний парк за рахунок коштів міського і державного бюджетів, а також, з допомогою депутатського корпусу, розробити політику заохочення підприємців до сприяння розвитку комунального пасажирського транспорту. Так, вже цього року місто планує придбати за бюджетні кошти 4-5 тролейбусів і на взаємовигідних умовах отримати ще 10 від співпраці з корпорацією бізнесменів, які будуть здійснювати реконструкцію території поряд з універмагом «Київ».

5. Міський голова вже сьогодні запрошує до співпраці підприємців, які найближчим часом можуть вивести на ринок транспортних перевезень обласного центру автобуси великої місткості типу «Богдан».

6. У 2008 році обов’язково буде розроблена принципова нова транспортна схема міста.

Міський голова впевнений, що такі дії міської влади стануть запорукою стабільності у сфері пасажирський перевезень обласного центру і запобіжним фактором впливу будь-яких коливань на ринку комерційних перевезень на життєзабезпечення міста.

Геннадій Мінаєв особисто вибачається перед сумчанам за суттєві проблеми щодо транспортного забезпечення і докладає максимум зусиль задля їх подолання.
Звернення міського голови м.Суми (11.02.2008 17:34)

Шановні сумчани!
Сьогодні 11 лютого 2008 року на мою адресу надійшло звернення від об’єднання громадян «Сумська міська асоціація автомобільних перевізників» з проханням невідкладно розглянути та задовольнити вимоги перевізників щодо погодження вартості проїзду в розмірі 1,50 грн., відміни рішення виконавчого комітету Сумської міської ради №№ 39,40,41 від 31.01.08 щодо порядку надання документів для визначення вартості проїзду, погодження коефіцієнтів для розрахунку вартості проїзду пасажирів в автобусах, що працюють на регулярних маршрутах в режимі маршрутного таксі в м. Суми та встановлення планової вартості на послуги з перевезення пасажирів цим видом транспорту.

За текстом звернення, лише позитивна відповідь і виконання всіх означених вимог відновить комерційне перевезення в обласному центрі.

Утім, я особисто переконаний, що громада міста не повинна бути заручником приватних структур і виконувати їх вимоги, надані в ультимативній формі.

Тому, я звертаюся до сумчан з вибаченням і проханням набратися терпіння і надати можливість владі раз і назавжди вирішити це болюче для міста питання на користь громаді з подальшою позитивною перспективою.

Керівників підприємств, установ і організацій обласного центру щиро прошу підтримати громаду міста і владу у намаганнях стабілізувати ситуацію і надати технічну допомогу і моральну підтримку.


З повагою
міський голова Геннадій Мінаєв
а так же...



11.02.2008
--------------------------------------------------------------------------------

У місті запроваджується нова схема тимчасових пасажирських перевезень

У зв’язку з обставинами, які склались на ринку надання транспортних послуг населенню приватними підприємцями-перевізниками, а саме небажання перевізників виконувати положення раніше укладених угод, - відсьогодні у місті запроваджується нова схема тимчасових пасажирських перевезень, - повідомив заступник міського голови Віктор Фінашко.

Керівники сумських підприємств пішли назустріч місту і виділили транспортні засоби для перевезення мешканців обласного центру на території міста.

Зараз міська влада розробляє схему тимчасових пасажирських перевезень, що дасть можливість навіть у таких форс-мажорних обставинах дати можливість сумчанам у години-пік дістатися місця роботи чи домівки.

Паралельно керівництво міста працює з антимонопольним комітетом у напрямку підготовки документів щодо розірвання договорів з перевізниками-порушниками правил пасажирських перевезень.
До уваги сумчан!
Інформація про додаткові зміни на маршрутах міста


По АТП-15927 : 2 автобуси будуть зняті з 55-го маршруту та перевозитимуть пасажирів за маршрутами № 7 ( Баранівка- Ринок) та № 21 («Прокоф’єва – Дитяча обласна лікарня»).

КП «Електроавтотранс» додатково направляє тролейбуси на маршрути № 3 та №4.

Керівництву підприємства також доручено скоригувати графіки руху тролейбусів для перевезення пасажирів у години-пік.

Транспорт ТОВ «Сумикомунтранс» перевозитиме сумчан з р-ну Баси.

2 додаткових рейси автобусів ВАТ «Сумихімпром» рухатимуться за маршрутом «Прокоф’єва – «Сумихімпром»; 2 автобуси ПАЗ курсуватимуть за маршрутом Баси – СКД, 2 інших – «р-н Веретенівки – Ринок».

По 2 мікроавтобуси перевозитимуть людей за маршрутами «Ганнівка - Центр», «с. Сад - Центр», «р-н Косівщина - Центр».

Автобуси підприємств ВАТ «Сумигаз» та ВАТ «Селмі» також виділяють додатковий транспорт для перевезення сумчан.

За словами заступника міського голови Віктора Фінашка, усі із запрошених керівників підприємств висловили готовність допомагати місту та сумчанам.

Схема руху тимчасових перевезень пасажирів буде постійно оновлюватись та доповнюватись.
источник
 

-NM-

Invisible
Ответ: Маршрутки, или езда в позе "зю"

мой знакомый ложил большой йух на лёд и маршрутки, юзает только велик зимой и летом и он везде всегда вовремя, как ни парадоксально!!
P.S. Видел недели 2 назад как один парень на kelly's попал на скользкий участок дороги, хорошо сзадиидущая машина успела затормозить а тоб сошкребали...и вообще не могу терпеть велосипедистов зимой(больше чем маршрутчиков), не тот это транспорт чтобы кататся в такую погоду и неважно сколько у кого опыта, 2 колеса это 2 колеса

----------------------------------------------------------------------------------
сегодня был суперский день в плане тишины и спокойствия на улицах, никто никого не подрезает, не останавливается где прийдется и тд

вообщем я реально увидел что городу маршрутки не нужны :)даешь автобусы !!!
 

Baxxter

ээээээээ
Ответ: Маршрутки, или езда в позе "зю"

бастовать спонтанно и по своей прихоти нельзя, это глупо и не тактично по отношению к жителям нашего города, бл*!!! а если вдруг хирурги забастуют, разойдутся по домам и оставят на операционном столе пациента, и зашить некому будет(тьфу-тьфу-тьфу).
Сколько людей сегодня не успели к своим... понадеялись на этих дяпсиков. Дрыну им дать, бл:furious: и погнать нах за станок!!!
 

alexelius

New Member
Ответ: Маршрутки, или езда в позе "зю"

5. Міський голова вже сьогодні запрошує до співпраці підприємців, які найближчим часом можуть вивести на ринок транспортних перевезень обласного центру автобуси великої місткості типу «Богдан».

Богданы это автобусы средней вместительности... а не большой
4. Протягом трьох років міська влада має наміри подвоїти тролейбусний парк за рахунок коштів міського і державного бюджетів
а раньше чем думали. Если по-хорошему, то можно выклянчить в госбюджете средства, ссылаясь на текущую ситуацию, и выделить из местного бюджета для закупки необходимой техники уже в ЭТОМ году
 

alexelius

New Member
Ответ: Маршрутки, или езда в позе "зю"

кстати слово удвоить по факту означает обновить. Подвижной состав на 80% старый и требует списания... Т.е. по факту число троллейбусов, которые в состоянии колесить по городу, останется неизменным все 3 года...
 
Зверху