krapa
парниша
Всетаки людей которые не считают УПА героями большеЦе позиція більшості українського суспільства.
Всетаки людей которые не считают УПА героями большеЦе позиція більшості українського суспільства.
Оооо...Заради такої визначної особистості, як пан Корчинський, я навіть перейду на державну мову.Ваша позиція мене ані трохи не дивує. Це позиція більшості українського суспільства. Дмотро Корчинський щодо таких людей писав:
"Выступая впоследствии на большом митинге над могилой патриарха, я говорил: "Первые дни после побоища на Софийской площади, власть боялась, что все, кому досталось по голове - депутаты, руководители партий, церковь - призовут народ к гражданскому неповиновению, к восстанию. Но от всех этих людей мы слышали только их старую мантру "сохранять спокойствие, не поддаваться на провокации". Когда завтра на площади будут насиловать их жен, они сохранят спокойствие и вы услышите от них тоже самое - "не поддаваться на провокации"..."
Де саме таких людей більше? Наприклад, обласні ради в Західній Україні платять ветеранам УПА пенсії, бо вважають їх героями. І це їх самоврядне право.Всетаки людей которые не считают УПА героями больше
З ким там хто у вас асоціюється - то ваша особиста справа.Оооо...Заради такої визначної особистості, як пан Корчинський, я навіть перейду на державну мову.
Тобто щодо вашої прихильності до нього я не помилився?З ким там хто у вас асоціюється - то ваша особиста справа.
А що є поганого в ситуативному союзі з кимось, якщо наші цілі в даному питанні співпадають і ми боремося проти одного і того самого ворога? Чому якщо Втренко пропонує щось добре, то ми обов'язково маємо впертися рогом (як це люблять робити націонал-демократи) і волати на все горло що нам цього не треба, а треба навпаки тільки тому, що це першою запропонувала Вітренко а не Тягнибок?
Погляди Вітренко, то є дурість та антиукраїнізм у чистому вигляді.І її співпраця з ЄСМ це чудово демонструє.І я її не люблю. Проте спільно з нею проводилися акції про протидії вступу України до НАТО. Я не підтримую вступ до НАТО і якщо Вітренко його не підтримує також, нехай і з інших ідеологічних міркувань ніж я, то чому я маю виступати в даному питанні проти неї? Чи якщо Вітренко "проти" в якомусь питанні, то я маю бути в цьому питанні "за", тільки через мою незгоду з її основною позицією, навіть якщо це протирічить моїм ідеологічним поглядам на майбутнє моєї держави?