Ростислав Кривич: "Хочу помочь "Говерле" пробиться в плей-офф"
- Ростиславе, вітаємо тебе в „Говерлі”. Як виник варіант продовжити кар’єру в Івано-Франківську?
- Після того, як сталися загальновідомі події з „Донецьком”, виникла потреба підшукати собі новий клуб. Ось мій агент і запропонував продовжити виступи у „Говерлі”. Хоча, не буду приховувати, мав ще декілька пропозицій від інших клубів.
- До речі, про „Донецьк”. Чи були якісь передумови такого повороту подій?
- Для всіх такий перебіг став величезною несподіванкою. Ніхто навіть і гадки не мав, що все так швидко може закінчитися...
- Гаразд, що можеш сказати про свій новий клуб? Як тобі гравці, які підібрані у „Говерлі”?
- У івано-франківському клубі виступають досить хороші гравці. Але, як на мене, є певні проблеми з командною грою. Принаймі це я зауважив ще по матчу першого кола, коли „Говерла” грала у Донецьку.
- Більшу частину своєї кар’єри ти відіграв пліч-о-пліч з братом Ігорем. Навіть у тому ж „Донецьку” були хоч і недовго, але разом. Як тепер?
- Фактично вже у „Донецьку” ми не грали разом, за виключенням двох матчів. А загалом, для нас ніколи не було дуже принциповим грати разом. Просто вдвох нам було веселіше, а так сталося, що попередні сезони нам вдавалося триматися удвох. Але таке життя, треба грати і шукати можливості для продовження кар’єри.
- Які особисті завдання у тебе в „Говерлі”?
- Насамперед, хочеться якумога краще виступити і допомогти команді увійти до вісімки кращих. Щодо особистих завдань, то маю на меті якнайшвидше набрати свою оптимальну фізичну форму. Справа у тому, що в „Донецьку” я мало грав, довший час відновлювався від травми, а згодом – мене особливо і не випускали на майданчик.
- А як оціниш свою нинішню форму?
- Можливо десь на 70-80 відсотків. Але буду намагатися наздогнати її вже найближчим часом, адже сезон вже у самому розпалі.
- Перед „Говерлою” стоїть завдання потрапити до плей-офф. Як гадаєш, чи по силам це команді?
- Як на мене, для нас все повинно скластися нормально. Просто потрібно більше грати у командний баскетбол і все обов’язково вийде.
- Чи був раніше в Івано-Франківську? Як тобі тутешні умови?
- Ні, перший раз завітав у це місто. Але воно мені одразу здалося красивим і привітним. Щодо умов, то поки що все мене влаштовує.
БК "Говерла"