Митинг в г.Сумы!

  • Автор теми gektorR
  • Дата створення

Kpyk

New Member
Проплачено 100% і зігнано дітей, регіонали социки комуняки знову проводять свої акції, але проплачено регіоналами, а інші просто притусувались!!!
 
бедные дети....хотя с другой стороны хоть, может, гривен по 20 заработали...
 

lordъ

jerk it out
Проплачено 100% і зігнано дітей, регіонали социки комуняки знову проводять свої акції, але проплачено регіоналами, а інші просто притусувались!!!
ня? может вам освежить память о конце 2004года? или склероз замучал?
 

Life-ua

+ плюс - минус
ня? может вам освежить память о конце 2004года? или склероз замучал?
Я лично в 2004-м и много моих друзей на майдане был , если-б увидел что дают кому-либо хоть копейку - меня-б там не было ... (жаль только что Ющенко тогда был кандидатом а не кто другой , обманул нас всех)
 
За мітинг у Харкові регіонали платили по 30 гривень

Облдержадміністрації скаржилися вчителі, яких примушували брати участь в акції.

Мітинг прихильників ПР на Майдані Незалежності
У Харкові за участь в організованою Партією регіонів антиурядової акції "Криза - стоп! Влада - до відповіді!" платять 30 гривень. Про це заявив голова Харківського обласного відділення Комітету виборців України Михайло Камчатний.

Також він заявив, що навряд чи ця акція матиме великий соціальний резонанс. "Другого Майдану не буде. Партія регіонів обіцяла вивести людей на вулиці, і вона це робить, але, швидше за все, понесений великі втрати, оскільки в умовах кризи фінансові ресурси будуть витрачені даремно", - підкреслив він.

Крім того, за інформацією Харківської облдержадміністрації, у відділ по роботі із зверненнями громадян надходять звернення, в яких вчителі харківських шкіл висловлюють своє обурення з приводу того, що педагогівпримушують брати участь в сьогоднішній акції. Всього було отримано близько десятка дзвінків з подібним зверненням громадян.

Водночас голова відділення комітету виборців відзначив, що поки що у відділення не надходили скарги про те, що когось примушують брати участь в цих акціях.

Нагадаємо, у Харкові участь в акції протесту "Криза - стоп! Влада - до відповіді!" взяли близько 20 тис. людей. У Києві на Майдан Незалежності вийшло 5 тис. прихильників "регіоналів" проти очікуваних 15 тис. Такі ж акції пройшли по всій Україні.


взято с ТСН.ua
 

Kpyk

New Member
Я теж на майдані був, і не копійки не бачив, а бачив як люди скидалися самі, і щоб підтримати людей, що були в Києві, і як приходили люди і кормили, і все це безкоштовно!!!
То був інший час, час піднесення УКРАЇНЦІВ, а не те що зараз росія проплатила!!!
 

-=alchemist=-

Забанен
Краще б ті гроші виплатили безробітнім, та сказали на кшталт "Ось дивіться, ми олігархи, але у скрутну годину підтримуємо тих, хто нас годує. Якщо ми прийдемо до влади - змусимо усіх так чинити", більше б толку було. І рейтингу.
 
Зверху