А почему бы нам не вступить....

Fenix

Рыбак
...в единое экономическое пространство с странами СНГ? я не пойму,по-моему это решило бы все проблемы, мы бы покупали газ по 50у.е., бензин по 2.20 за литр,или сколько там, не помню,давно был в России, и т.д., вам не кажется,что это решило бы все наши проблемы ?

З

Зверюга.ua

Guest
Fenix сказав(ла):
...в единое экономическое пространство с странами СНГ? я не пойму,по-моему это решило бы все проблемы, мы бы покупали газ по 50у.е., бензин по 2.20 за литр,или сколько там, не помню,давно был в России, и т.д., вам не кажется,что это решило бы все наши проблемы ?
Це у жодному разі не вирішення ні яких проблем, оскільки ми знов повернимось до диктату кремля і опинимось у повній ізольованості як це було за часи СРСР. Расєя не потрібні партнери, їм потрібна газова труба України, наші воєнні бази і система РЛС котра є складовою ядерного захисту РФ. А ЄЕП це тільки прикриття для ціх намірів, скірльки РФ підписує договрі з Білорусами??? Сім чи вісім років??? І шо з цього вийшло??? ЄЕП передбачає колективні збройні сили, а це в свою чергу повернення Української армії до розкрадання та дідівщіни, котра панує у расєйській армії зараз, окрім цього ЄЕП це противага ЄС і як на мене дуже погана противага, бо ви подивітся на країни котрі входять до складу ЄЕП і ЄС і все стане зрозуміло....

rfvgy

Ukrainian
Fenix сказав(ла):
Какие именно проблемы ?Вернее чьи- наших олигархов? Политиков из ПиСуАРа?
Разве не ясно добрососедских отношений россия с Украиной не желает строить.

О

октоген

Guest
считать научитесь вы: вступление в ЕС и промышленность исчезнет...
а неофиты ЕС голос имеют когда им скажут ибо все неофиты сидят на дотациях

Merime

New Member
октоген сказав(ла):
украину как государство уже никуда не возьмут

разве что по частям
Оце я дивуюсь. Як можна жити в країні, яку так люто ненавидиш? Лягаєш спати і відчуваєш, що ти зараз заснеш в ненависній країні, прокидаєшся, а вона на місці. Виходиш на вулицю - там українці, телевізор включив - українці, на форум зайшов - і тут тобі немає спокою. Це ж життя у стані постійного нервового перенапруження, як наслідок - постійні неврози, розлад психіки, паранойя.
Ти або полюби те, що маєш, або поїдь туди, де тобі буде комфортно. Не знущайся ж так над собою. Бо навіть напередодні Нового року ти весь переповнений жовчю і ненавистю. Піди купи подарунки близьким, шампанське, випий і розслабся. І ти тоді зрозумієш, що є історичні об''єктивні процеси і так нервуватися через них не варто.
З наступаючим тебе!

R

RoZENkreyc

Guest
rfvgy сказав(ла):
Разве не ясно добрососедских отношений россия с Украиной не желает строить.
Я считаю желает...
врятли Россия заинтересована, чтоб рядом с их границей стояли войска НАТО :)
И это в скором времени произойдёт.

rfvgy

Ukrainian
RoZENkreyc сказав(ла):
Я считаю желает...
врятли Россия заинтересована, чтоб рядом с их границей стояли войска НАТО :)
И это в скором времени произойдёт.
Войска НАТО уже более 50 лет стоят на границе с рассеей.
Добрососедские отношения москва строит с ФРГ,Италией,США но не со своими соседями .Мы для великокацапии скорей конкуренты нежели друзья.

Зверху