Наслідки повені в Україні.

windsong

неофит :-)
Re: Наслідки повені в Україні или Кому - война, а кому - мать родная..

mangust : Ви,м'яко кажучи,говорите неправду

Гражданин, дочитывайте заметки.. Или так вдохновение рвалось, что некогда было?

Вам было процитировано зявление пресс-службы МИД Украины.

Так что, мягко говоря, у вас проблемы с пониманием написанного..

А если еще обратить внимание на навязчивые идеи ("Чи хотіли щоб Україна вобмін на гуманітарний вантаж подарувала Крим,чи на худий кінець Севастополь?" - и откуда только этот бред?..) совсем нехорошая ситуация складывается..
 

mangust

патріот
Между тем о 45 тоннах гуманитарной помощи от России украинский МИД упоминает лишь мельком..

Це заява МЗС?

М-да.. Палка о двух концах.. Россия помогает - молчок. Конечно, а о чем говорить, ведь даже на Форуме есть кадры, которые считают, что Россия вечно и во всем обязана.
А вот не дали бы ничего - все каналы с утра до вечера бубнели бы о жадности соседа.

Чи можливо це?

У мане таке враження,що проблеми з розумінням саме у вас,бо все що ви написали повністю підпадає під вас.
 
Останнє редагування:

Life-ua

+ плюс - минус
Повінь виникла в результаті того, що пройшла масова вирубка лісів, і вода вже погано затримується на схилах, швидко стікаючи в долини. А чому повинні страждати люди? Хтось має гроші з лісу, а хтось 22 загиблих громадянина. Добре що Ющенко вчасно приїхав, і відразу зайнявся допомогою постраждавшим від стихійного лиха, на відміну від Юльки, котра засіла в штабі, ні хвилини не поспілкувавшись з людьми.
Допомога пострадавшим - відбуваеться виключно за допомогою тих грошей , що на 30 мілліардів більше назбирав Кабмін . Якби не ці гроші , то не 6 мілліардів пострадавшим виділили-би а ні копійки ...
 

sum4ataya

Забанен
А як же резервний фонд, там вже нічого не залишилось, мабуть Тимошенко постаралась його скоротити в свою користь, а потім почала розказувати, що 30 млрд., це додаткові надходження, це якийсь абсурд. Але це все неважливо, головне що б виділені кошти не загубилися по дорозі до постраждавших.
 
Зверху