С Сірьога testing 06.02.08 #1 Кульно-розслабляюще-кумедне заняття! Взяте з одного з Луцьких форумів. Може й в нас вийде. Ітак пишемо свої асоціаційі до АВАТАРІВ! Я почав - ви продовжуєте, тобто описали мій, а наступний - описує аватар попереднього. Як казав ГАГАРІН - ПАЙЕХАЛІ!!!
Кульно-розслабляюще-кумедне заняття! Взяте з одного з Луцьких форумів. Може й в нас вийде. Ітак пишемо свої асоціаційі до АВАТАРІВ! Я почав - ви продовжуєте, тобто описали мій, а наступний - описує аватар попереднього. Як казав ГАГАРІН - ПАЙЕХАЛІ!!!
PacucT типо4ек 06.02.08 #4 Ответ: Асоціації до аватарів (гра) 2 сирьога - профилактыка на канали "село и люды" - 2 фаир - тюнинг ТИТ-69 -
Ответ: Асоціації до аватарів (гра) 2 сирьога - профилактыка на канали "село и люды" - 2 фаир - тюнинг ТИТ-69 -
Файр Забанен 06.02.08 #5 Ответ: Асоціації до аватарів (гра) _FaiR_ сказав(ла): 2 сирьога - профилактыка на канали "село и люды" - 2 фаир - тюнинг ТИТ-69 - Натисніть, щоб розгорнути... имбецил в гриме гг а ТИТ-69 это и есть профилактика на канале
Ответ: Асоціації до аватарів (гра) _FaiR_ сказав(ла): 2 сирьога - профилактыка на канали "село и люды" - 2 фаир - тюнинг ТИТ-69 - Натисніть, щоб розгорнути... имбецил в гриме гг а ТИТ-69 это и есть профилактика на канале
Miguel Михаил Карцев Модератор 06.02.08 #8 Ответ: Асоціації до аватарів (гра) я так понял нужно писать ассоциации, а не описывать,что означает аватар или что на нем нарысовано)) Файр пожар у соседа,когда мы всей семьей выбежали босиком на улицу...)
Ответ: Асоціації до аватарів (гра) я так понял нужно писать ассоциации, а не описывать,что означает аватар или что на нем нарысовано)) Файр пожар у соседа,когда мы всей семьей выбежали босиком на улицу...)