1 декабря

Andys

New Member
Почему так тихо по поводу этой знамнательной для нашей страны даты, когда подтвердилось решение от 24 августа?
p.s. Колесников Борис получил орден по этому поводу :(

Суфий

New Member
Ответ: 1 декабря

А то что это всемирный день борьбы со СПИДом, это как то не очень важно...но в этой сфере не смотря на маленькую бучу на ул. Соборной...все ровно тихо!

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом

Колесников Борис получил орден по этому поводу :(
Як нагадали сьогодні в програмі Романа Чайки "5 копійок" за те, що в 2004 році на з"їзді в Сєвєродонецьку з трибуни закликав створити окрему південну українську федеративну державу зі столицею в Харкові. Не знаю, чи сміятись чи плакати з цього приводу. Щось із пам"яттю нашого Президента, причому це не перший випадок: то він нещадно критикує режим кчмізму, то поспішає привітати Кучму з днем народження, то його сила подає до суду з приводу зфальсифікованих виборів, то нагороджує Сірьогу Підрахуя (того, хто керував цією фальсифікацією на посту Голови ЦВК).
І ось тепер Колєсніков - за заслуги перед державою. Не думав я, що намір розколоти Україну - входить до розряду заслуг. Як на мене, то перед тим, як вчинити щось подібне, Президент мав би подумати, ким себе почуватимуть ті, хто віддав за нього голоси...
Почему так тихо по поводу этой знамнательной для нашей страны даты, когда подтвердилось решение от 24 августа?
Справді, в наших ЗМІ більшу увагу приділяють Путіну, ніж згадці про цей перший волевияв народу України...

Andys

New Member

понятно, день когда народ показал, что он не быдло нашей верхушке не интересен.

Santolege

Забанен

Всех с праздником космонавтов-алкоголиков! С 1 декабря!

rfvgy

Ukrainian

Ось які у мене асоціації з 1 грудня.
а) День боротьби зі СНІДом
б) 1 грудня 1980р в Польщі ввели військовий стан (можливо Ярузельский цим попередив втручання в ситуацію СРСР )
в) 1 грудня 1991р рефирендум що підтвердив бажання Українців жити в незалежній державі. Як і більш 90% громадян -особисто голосував за суверенну Україну.

Life-ua

+ плюс - минус

День как день :) (ничего особенного)

Зверху