Коронавірус. Обговорення стану в місті.

  • Автор теми VIB
  • Дата створення

d324co

Well-Known Member
Пресс-секретарь президента России Дмитрий Песков пришел на совещание с «блокатором вирусов», который носится на груди в виде бейджа. Об этом сообщило издание Life.ru.
В комментарии ТАСС Песков заявил, что самостоятельно приобрел «блокатор вирусов».
«Это я сам в аптеке купил», - рассказал он.
Как уточняет Life.ru, приобретенное Песковым средство защиты от вирусов стоит около 700 рублей. Его действие основано на выделении диоксида хлора, который способен подавлять жизнедеятельность бактерий и вирусов в радиусе около метра

Об этом сообщает "Рамблер". Далее:
 

goool

Well-Known Member
В США умерло только за вчерашний день 1700 человек.....это считай 3-4 села размером с Бездрик вымерло за сутки.....расказывайте дальше про заговоры и управляемый психоз.
Соединенные Штаты Америки/Население

327,2 миллиона (2018 г.)
 

d324co

Well-Known Member
Кабінет міністрів вніс зміни до постанови №211 "Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19". Про це повідомив прем'єр-міністр Денис Шмигаль у Telegram.

"На засіданні уряду підтримали внесення змін до постанови про запобігання поширенню COVID-19. Уточнили перелік об'єктів, які можуть працювати під час карантину та категорії громадян 60 років і більше, які не підлягають самоізоляції", - написав голова уряду.

Згідно зі змінами, під час карантину можуть працювати наступні об'єкти:

поштової та кур'єрської діяльності; будівельних робіт; зі збирання і заготівлі відходів; заклади торгівлі будівельними матеріалами; хімчистки. Крім того, затверджений новий порядок обов'язкової госпіталізації осіб, які здійснюють перетин державного кордону, до обсерваторів. А також, відтепер, місцеві органи влади мають право здійснювати видатки на проживання осіб у обсерваторах за рахунок коштів місцевих бюджетів.

Також Кабмін уточнив, які категорії людей, старші 60 років, не потребують самоізоляції. Серед них:

державні службовці, депутати всіх рівнів, міські голови, судді та інші особи, на яких поширюється дія закону "Про запобігання корупції"; військовослужбовці та працівники ЗСУ, інших законних військових формувань та правоохороних органів; особи, які здійснюють заходи, пов'язані з недопущенням поширення COVID-19; особи, які забезпечують діяльність підприємств, установ та організацій
 

arnisumy

Well-Known Member
А в белоруссии 44 заболевших и никаких карантинов.
не витримав "бацька" наступу рептилоїдів та сороса :D, нізабудім - ніпрастім!

Мінськ здався перед коронавірусом і запровадив широкі обмеження
Раніше президент Білорусі Олександр Лукашенко заявляв, що не бачить, як літає коронавірус, і називав ситуацію з його поширенням психозом.

В Мінську запровадили широкі обмеження через коронавірус
Міська адміністрація Мінська ухвалила широкий з гострими респіраторними інфекціями, у тому числі з атиповою пневмонією COVID-19, що викликається новим коронавірусом SARS-CoV-2. Ці заходи ухвалені 7 квітня і набули чинності після їх опублікування. На відміну від колишніх, нинішні заходи з боротьби з коронавірусом мають не рекомендаційний, а обов'язковий характер.
Відтепер підприємствам і організаціям заборонено допускати до роботи працівників з ознаками застуди, наради та семінари повинні проводитися з використанням аудіо- та відеоконференцій. Відрядження скасовуються. У біліотеках припиняють роботу читальні зали, в музеях забороняються масові заходи, скасовуються всі виставки та презентації.
Дитсадки і школи продовжать працювати
Дитячі садки та школи в Мінську продовжать працювати, але батьки можуть самі вирішувати, чи відправляти туди своїх дітей. У дитсадках будуть вжиті заходи, спрямовані на "роз'єднання дітей", а в школах дітям можна перебувати лише у своєму класі. Всім іншим освітнім установам рекомендовано перейти на дистанційне навчання.
Читайте також:
У будинках для літніх та людей з інвалідністю запроваджується заборона на відвідування. У готелях заселення повинно проводитися з максимальним віддаленням, гостям щодня вимірюватимуть температуру.
Заклади громадського харчування
Їдальні, кафе і ресторани також продовжать роботу, але столи в закладах громадського харчування повинні стояти не ближче 1,5 метра один від одного. У торгових центрах і магазинах забороняється проводити групові презентації та рекламні акції, співробітники повинні бути в масках.
Перукарні та салони краси можуть працювати лише за попереднім записом з інтервалом між клієнтами не менше 5 хвилин. Персонал повинен бути в масках. Подальша робота дискотек, нічних клубів, боулінгу, більярдних і комп'ютерних клубів поки під питанням.
У храмах дезінфікують ікони
У церквах і монастирях наказано забезпечити регулярне миття рук, прибирання приміщень з використанням деззасобів, провітрювання і дезінфекцію дверних ручок, ікон, до яких прикладаються парафіяни.
Під'їзди житлових будинків прибиратимуть з використанням дезінфекуючих засобів, обов'язкову дезінфекцію повинен проходити і громадський транспорт.
Читайте також:
Раніше аналогічні заходи вже були запроваджені в регіонах Білорусі. За даними Університету Джонса Хопкінса, у Білорусі зараз налічується 1066 випадків зараження коронавірусом, у тому числі 13 - з летальним наслідком.
Як повідомлялося, раніше білоруська влада відмовлялася вважати поширення коронавірусної інфекції серйозною проблемою. У той час, коли інші країни вводили жорсткі обеження, спрямовані на соціальне дістанціювання мільйонів людей, у Білорусі тривав чемпіонат країни з футболу. Президент Білорусі Олександр Лукашенко заявляв, що не бачить, як літає коронавірус, і називав ситуацію з поширенням COVID-19 психозом.
 
Зверху