Glucker Здесь был статус 08.09.22 #331 Билли Бонс сказав(ла): You must be registered for see links Натисніть, щоб розгорнути... Аплодисменти і солідарність то дуже класно і суперово, але чому не підписуєте петицію? Совкового істукана треба прибрати з вул. Кондрат'єва.
Билли Бонс сказав(ла): You must be registered for see links Натисніть, щоб розгорнути... Аплодисменти і солідарність то дуже класно і суперово, але чому не підписуєте петицію? Совкового істукана треба прибрати з вул. Кондрат'єва.
Билли Бонс Well-Known Member 08.09.22 #332 Glucker сказав(ла): Аплодисменти і солідарність Натисніть, щоб розгорнути... це була іронія.Зла така іронія,як скажена собака.Срати хотів Лисенку на цю ганьбу - це не останній його орден,запевняю Вас Glucker сказав(ла): але чому не підписуєте петицію? Натисніть, щоб розгорнути... це особисто мені питання?
Glucker сказав(ла): Аплодисменти і солідарність Натисніть, щоб розгорнути... це була іронія.Зла така іронія,як скажена собака.Срати хотів Лисенку на цю ганьбу - це не останній його орден,запевняю Вас Glucker сказав(ла): але чому не підписуєте петицію? Натисніть, щоб розгорнути... це особисто мені питання?
Glucker Здесь был статус 08.09.22 #333 Билли Бонс сказав(ла): це була іронія.Зла така іронія,як скажена собака.Срати хотів Лисенку на цю ганьбу - це не останній його орден,запевняю Вас це особисто мені питання? Натисніть, щоб розгорнути... Всім відвідувачам форуму
Билли Бонс сказав(ла): це була іронія.Зла така іронія,як скажена собака.Срати хотів Лисенку на цю ганьбу - це не останній його орден,запевняю Вас це особисто мені питання? Натисніть, щоб розгорнути... Всім відвідувачам форуму