Работа в Польщі (срочно)

Maksyaha

Member
Постійно потрібні робітники в Польщу. Повний супровід від оформлення до зустрічі з працедавцем. Перекладач на перший час ознайомлення з працею. Житло надається обов"язково після зустрічі з працівником. Легальне оформлення і працевлаштування. Список актуальних вакансій на 11.06.2017.
1. Робота на фабриці по пакуванню філе лосося - жінки, чоловіки, сімейні пари - 20 кандидатів.
Потрібні працівники на фабрику по пакуванню та розважуванню філе лосося. Фабрика знаходиться в курортному містечку на березі Балтійського моря. Зп: 1-ий місяць - 12 зл за год., 2-ий - 13 зл за год. (по результатах роботи), робочий день пн-пт - 10-12 год, можливі робочі суботи, в місяць 240-270 робочих год. Житло і транспорт до роботи - безкоштовне, витрати на санкнижку - 170 зл. Фізично робота не важка, надається робочий одяг, у виробничому приміщенні +15 градусів. Робота полягає у пакуванні та контролі якості червоної риби, клеїти наклейки на продукцію, також потрібно важити рибу, виставляти вагу, контролювати браки, прибирання, мийка конвеєра та інше.
2. Робота на фабриці по виготовленню піддонів, скринь, дерев’яних упакувань - 5 мужчин
Обслуговування машин і пристроїв для обробки дерева, виробництво дерев'яних піддонів, скринь, сушка, шліфування, термічна обробка готової продукції, приготування до відправки. Зарплата - 10 зл за год., робочий день пн-пт - 10-12 год, суботи - 8 год., в місяць 260-300 робочих год. Витрати на житло, транспорт до роботи - 250 зл. в місяць.
3. Робота на фабриці по обробці дерева - 6 кандидатів (мужчини, сімейні пари)
Основні обов’язки - помічник столяра, обслуговування машин і пристроїв для обробки дерева, виробництво паркету, загороджень, сушка, шліфування, термічна обробка готової продукції, приготування до відправки. Робота в основоному в цеху, можлива робота в критих приміщеннях і на вулиці. Зарплата 10 зл за год., робочий день 12 год, робочі суботи 8 год, 240-270 год. в місяць. Витрати на житло, транспорт до роботи 250 зл. в місяць, меддовідка - 50 зл.
Можливі премії по результату роботи 200-400 зл.
Для столярів з досвідом можливо підняття ставки до 11 зл. за годину.
4. Робота на фабриці по виготовленню виробів з пластмаси - жінки, чоловіки, сімейні пари
Робота заключається в пакуванні, перевірці на брак виробів з пластмаси: стаканчики, відерка, вішаки. В основному сидяча робота, фізично неважка але потрібна швидкість і уважність. Зарплата 8 зл за годину, робочий день 12 год., житло безкоштовне, в місяць 240-300 робочих годин. В середньому зарплата 2300-2700 зл. в місяць. Є денні, нічні зміни, плаваючий графік, можливі робочі суботи і неділі. З керівництвом заводу обговорюється підняття ставки.
5. Зварювальники на завод металокунструкцій - 10 чол.
Обов'язково досвід роботи - напівавтомат, Міг Маг 135, 136, вертикальні, горизонтальні шви. Кандидати перед прийомом на роботу здають тест по зварюванню. Зарплата 11-13 зл за годину (по результаті роботи), житло безкоштовне, витрати на меддовідку - 80 зл. Робочий день пн.-пт. 12 год, суб. - 8 год, 240-300 год. в місяць.
6. Токар, фрезер на завод металокунструкцій - 2 мужчини.
Зарплата 1-ий місяць - 10 зл за год., 2-ий - 11 зл за год, (по результатам роботи). Досвід роботи на підприємстві, вміння обслуговувати токарні станки (аналогові машини, ручного управління), читати креслення. Робочий день пн.-пт. 12 год, суб. - 8 год, 240-300 год. в місяць, житло безкоштовне, витрати на меддовідку - 80 зл. Кандидати розглядаються на основі резюме.
7. Водій автонаватажувача (карщик) - 1 кандидат Виробництво піддонів, скринь, дерев’яних упакувань. Зарплата 1-ий місяць - 10 зл за год., 2-ий - 11 зл за год, робочий день пн-пт - 10-12 год, суботи - 8 год., в місяць 260-300 робочих год. Витрати на житло 250 зл. в місяць, меддовідка - 50 зл. Вимоги: досвід роботи, вміти обслуговувати високий, низький склад, завантаження/розвантаження товару, інші роботи пов'язані з працею на складі, частково робота на вулиці. Робота на автонавантажувачі марки Toyotа.
Вакансіі змінюються, додаються постійно, запитуйте. 100% працевлаштування. Багато років на ринку. Відповім максимально швидко
 
Зверху