STOP-KAZAP
Active Member
Ще й сніг не розтанув а вже попрошайки крикуни заполоняють вулиці своїм криком.
Чому ми їх терпимо?
Хто їм дав право порушувати громадський спокій своїм криком?
Вулиці це громадські території, а в громадських місцях треба дотримаватись правил.
Якщо йому дозволяється вить цілий день в центрі міста, то чому тоді мені/вам не можна покакати на центральній площі?
Хочеш покакать - йди в туалет.
Хочеш покричать - йди в парк на літню площадку й збирай там школоту й кричи їм.
Чому нормальні люди повинні терпіти всих цих бічів?
Вибачаюсь за таке відверте порівняння, але це все з лайном тільки й можна порівняти, бо ніякого ні мистецтва, ні користі в тому нема. Лише всим заважають своїм виттям,і збирають біля себе стаї недорозвинутих і наркоманів. Що це таке? Мені просто соромно за наше місто.
Якщо ми дике племя то тоді питань нема.
А якщо ми хочемо бути цивілізованим суспільством то треба і поводитись цивілізовано.
Отже нормальним людям яким вже набрид весь цей БИДЛАм пропоную висловлювати свої обурення.
Куди дивиться влада?
Хто може пояснити?
Чому ми їх терпимо?
Хто їм дав право порушувати громадський спокій своїм криком?
Вулиці це громадські території, а в громадських місцях треба дотримаватись правил.
Якщо йому дозволяється вить цілий день в центрі міста, то чому тоді мені/вам не можна покакати на центральній площі?
Хочеш покакать - йди в туалет.
Хочеш покричать - йди в парк на літню площадку й збирай там школоту й кричи їм.
Чому нормальні люди повинні терпіти всих цих бічів?
Вибачаюсь за таке відверте порівняння, але це все з лайном тільки й можна порівняти, бо ніякого ні мистецтва, ні користі в тому нема. Лише всим заважають своїм виттям,і збирають біля себе стаї недорозвинутих і наркоманів. Що це таке? Мені просто соромно за наше місто.
Якщо ми дике племя то тоді питань нема.
А якщо ми хочемо бути цивілізованим суспільством то треба і поводитись цивілізовано.
Отже нормальним людям яким вже набрид весь цей БИДЛАм пропоную висловлювати свої обурення.
Куди дивиться влада?
Хто може пояснити?
You must be registered for see images attach
You must be registered for see images attach
Останнє редагування: