Пишу заявление. Ошибок много.
Шановний Жембері Дж. Л. Я являюсь Вашим абонентом з 2010 року. З цього моменту у мене була замовлена послуга «Віділення фіксованої IP-адреси на Основі протоколу DHCP».
На мій мак адрес 4 роки поспіль за мною був присвоєний IP адрес 77.120.X.X. За цей час була виконана величезна робота з приводу його просування в мережі Інтернет, брав участь у міжнародних рейтингах, величезна кількість прив'язок сервісів і тд. Увечері приблизно в 18:00 годині 14.12.2015 р., я виявив зміну IP адреси на 93.79.X.X.. Звернувся в службу тех підтримки за номером (050) 502-22-50, обговорив з оператором Анастасією 1922 цю проблему, за що отримав відповідь, що тепер мій статичний IP адрес буде 93.79.X.X., з технічних причин відновити на минулий 77.120.X.X. ніяк не вдасться. Оператор надав, що мене мали були повідомити поштою чи СМС. Ніяких повідомлень і попереджень на телефон і пошту я не отримував. Вважаю, що цей тип повідомлень-інформувань з такою дуже важливою послугою взагалі не прийнятний ні для кого. Виходячи з цього, що мене поставили перед фактом, навіть не знаючи чи прочитав я це повідомлення чи ні, і взагалі дійшло воно до мого телефону або електронної пошти.
Прошу повернути мені мій закріплений за мною IP адресу 77.120.X.X., будь-якими способами. В даний момент я отримую колосальні збитки через це.
Оплату за Інтернет проводжу наперед на цілий рік. Був упевнений що Ви серйозний провайдер.
Повторюся що статичний IP адреса - це та адреса, яка не змінюється в часі.
Судячи моїми розрахунками за 4 роки оплати цієї послуги я платив даремно. Гроші я платив за статичний IP адрес, хотів би і отримувати його, але ж він змінився, виходячи з цього Ви порушили договір. Де тепер гарантії що знову IPадреса не зміниться знову?
Оператор не міг дати відповідь на дане питання.
Відчуваю величезний моральний збиток через цей конфлікт. Думаю, що знайдемо з Вами загальний консенсус. Якщо мою скаргу не розглянуть на протязі місяця, копію заяви та додаткові матеріали я направляю в: «НАЦІОНАЛЬНА КОМІСІЯ, ЩО ЗДІЙСНЮЄ ДЕРЖАВНЕ РЕГУЛЮВАННЯ У СФЕРІ ЗВ`ЯЗКУ ТА ІНФОРМАТИЗАЦІЇ» та інші інстанціїдля вирішення цього питання.