Контрабанда

Illaria

New Member
Із неконтрольованих територій ЛНР і ДНР на наш ринок потрапляю велика кількість контрабанди, зокрема тютюну, чи невже не можна взяти і перекрити його постачання на нашу контрольовану територію?

bortn5

Well-Known Member
Із неконтрольованих територій ЛНР і ДНР на наш ринок потрапляю велика кількість контрабанди, зокрема тютюну, чи невже не можна взяти і перекрити його постачання на нашу контрольовану територію?
Тракторист Мыкола и учитель Захар стоят на блок.посту-подкатывает фура и им на руки каждому дают по 50 000 гривен(толсая такая котлета)...Дальше продолжать?

Roger Wilco

Heavy Metal Forever
Вони не можуть спокійно дивитися на такі гроші. Не буває так, щоб в одному місці брали, в іншому ні.

Illaria

New Member
Тракторист Мыкола и учитель Захар стоят на блок.посту-подкатывает фура и им на руки каждому дают по 50 000 гривен(толсая такая котлета)...Дальше продолжать?
Слухайте, а якщо таких блок-постів 3 і ще ж треба "криші" забашляти то чкі ж гроші на тій контрабанді роблять?!

Roger Wilco

Heavy Metal Forever
Корупція системне явище. Від самого низу, до самого верху. Дискутувати тут немає про що. Я знаю пару засобів боротьби з нею, але гільотини в нас немає, часи не ті, та й не люблю помилок. Довгий, кривавий та тернистий шлях до правової держави та демократії.

d324co

Well-Known Member
Я знаю пару засобів боротьби з нею
You must be registered for see images attach

коли у хлопців в армії не вистачало броні та одягу (тому що підрозділ тилового забезпечення МО не працював) волонтери почали робити справу за нього. Бо, якби вони почали з того, щоб відновлювати цей підрозділ, нічого не було б зроблено.

Останнє редагування:

Illaria

New Member
Корупція системне явище. Від самого низу, до самого верху. Дискутувати тут немає про що. Я знаю пару засобів боротьби з нею, але гільотини в нас немає, часи не ті, та й не люблю помилок. Довгий, кривавий та тернистий шлях до правової держави та демократії.
А чи населення от не може взяти і відмовитись від нелегальних товарів???

Roger Wilco

Heavy Metal Forever
Яких "нелегальних товарів"? Щоб переплочувати втричі за так звані "товари вітчизняного виробника"? Що то за "товари"? Сири, ковбаси, зроблені з якогось лайна з щедрими додатком підсилювачу смаку (глутамату натрію), "тушонки" з сої та пальмової оливи? Що в нас можна купити таке, щоб з'їсти та не нашкодити своєму здоров'ю? "Наша Ряба" - ваша смерть. М'ясо, в якому зашкалюють антибіотики та стероіди? В цивілізованих країнах навіть дешевими продуктами не можна отруїтися.
Автомобілі може в нас файні? Або дещо або китай, або перемаркований кацапоавтопром? Може одежа? Що можна купити в нас, що буде краще за імпорт, який продається в Європі, навіть дешевий?
Для того, щоб не було контрабанди, повинен бути вільний ринок, де я сам, особисто виберу те, що мені подобається, а не те, що мені хочуть втюхати "вітчизняні виробники".

До того ж, мова йде про контрабанду на окуповані території, якось так тема починалась...

Зверху