Война...

d324co

Well-Known Member


Бреше, падлюка, очі вузькі, у Сірка не позичиш...
Хто прохав пуйло не починати під час олімпіади????
 

d324co

Well-Known Member
ПАРЄ виключила зі свого складу Росію та визнала Придністров’я зоною російської окупації

Парламентська асамблеї Ради Європи ухвалила рішення про вигнання РФ, а також закликала надати Україні засоби захисту повітряного простору, інформує .

Рішення ухвалене одноголосно – за проголосувало 216, проти жодного голоса, утрималися 3.

В ухваленому документі ПАРЄ рекомендує припинити членство РФ у Раді Європи через несумісність її дії з принципами організації. Водночас, зважаючи на те, що РФ до кінця цього року формально лишається учасником організації – ПАРЄ просить пришвидшити розгляд позовів проти Росії в Європейському суді з прав людини.

Крім цього, ПАРЄ одноголосно ухвалила поправку про те, щоби офіційно визнати Придністров’я зоною російської окупації.

Після тривало дискусії асамблея також підтримала компромісну формулу: ПАРЄ закликала усі держави, що лишилися в організації після вигнання Росії, "розглянути можливість збільшення їхньої допомоги Україні в її зусиллях з посилення захисту своєї території, включаючи її повітряний простір, щоб зменшити людські втрати та трагічні гуманітарні наслідки загарбницької війни з боку Росії".
 

Zavhoz

Active Member
В аеропорту під Херсоном палає ворожа техніка. ВIДЕО

Техніка російських окупантів горить в аеропорту під Херсоном Джерело:

You must be registered for see medias
 

d324co

Well-Known Member
Рішення Міжнародного суду (ICJ) задовольняє вимоги України, заявив міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба. Таким чином він рішення суду 16 березня, за яким Росія повинна негайно припинити бойові дії в Україні.

«Також Суд наказав зупинити будь-яке просування Збройних Сил РФ та підтримуваних нею нерегулярних сил територією України. Це саме те, чого вимагала Україна. Ми отримали все, що просили», – сказав Кулеба.

За словами голови МЗС, рішення суду важливе, тому що:

  • констатує «на найвищому юридичному рівні» факт повномасштабного вторгнення Росії та визначає, що безпідставна агресія Росії має припинитися
  • суд не знайшов доказів заявам Росії про «геноцид» на території України
  • 13 суддів підтримали рішення, проти були лише двоє суддів із Росії та Китаю – «це потужний результат, який додає ваги рішенню»
  • рішення Суду є юридично обов’язковим до виконання відповідно до міжнародного права
  • рішення стане «точкою відліку» для інших юридичних та подальших політичних оцінок дій Росії
«Україна тут перемогла і вимагає від Росії негайно виконати наказ Суду та припинити агресію. Міжнародна юридична відповідальність займає час і розгляд справи тепер продовжиться, але відповідальність Росії неминуча», – додав міністр.

За його словами, на останньому етапі розгляду справи буде вирішуватися питання репарацій. Кулеба висловив впевненість, що й тоді суд стане на бік України.

Міжнародний суд у Гаазі (ICJ), відомий як суд ООН, 16 березня на користь України за позовом проти Росії.

Згідно з ним, Росія має «негайно зупинити військові операції, які почала 24 лютого на території України». Воно стосується також і підконтрольних Москві збройних угруповань.
Дуже цікаво, що буде росії, за те, що вона пошле цей суд, разом з іншими, вдогін відомому кораблю ???

 
Останнє редагування:

d324co

Well-Known Member
У Сумах російські агенти запускають сигнальні ракети, – вважають бійці тероборони
Суспільне
·16 березня, 20:32

Приблизно з 14 березня бійці територіальної оборони майже щодня спостерігають 20-30 запусків сигнальних ракет. Ракети різного кольору і запускаються з різних районів Сум. Після цього в такі місця б’є російська артилерія.
“Буває, по периметру міста йдуть ракети. Буває, з центральних районів міста. Є здогадки, що означають різні кольори, кількість ракет, інтервал випуску. Але точної інформації поки немає. Через те, що після пуску ракет відбуваються обстріли наших позицій, прийнято рішення стріляти на ураження по тим людям, які випускають ракети”, – говорить командир одного з підрозділів територіальної оборони Сум.
Тероборона звертається до містян фіксувати і повідомляти на 102 про осіб, які запускають сигнальні ракети, також про автомобілі, на яких вони пересуваються містом.
 
Зверху