Война...

sokoloff

...Честь и Совесть...
Сьогодні зустрів людину з "тієї сторони".
Їздили хату свою перевіряти, на предмет цілістності)
Самі з Горловки.
Живуть у Сумах.
Розбалакалися.
Вони мені і кажуть.
Нам там про медведчука багато розповідають.
Що як його оберуть до влади, то війні кінець
А сценарій такий.
Донецька та Луганська області повертаються в Україну.
Але матимуть статус автономій, як економічних, так і юридичних.
Ну і тіпа донбасський люд заживе в куражах.
А від київської хунти відгородяться своїми законами.
І там дуже цю інфу розганяють та готують ту сторону до такого сценарію.
Отака хуйня малята (с)
 

sokoloff

...Честь и Совесть...
А в нас поминки)))
Вже третій баян розірвали )))
Зі святом друзі))
You must be registered for see images attach
You must be registered for see images attach
 

Zodiak

Active Member
Сьогодні зустрів людину з "тієї сторони".
Їздили хату свою перевіряти, на предмет цілістності)
Самі з Горловки.
Живуть у Сумах.
Розбалакалися.
Вони мені і кажуть.
Нам там про медведчука багато розповідають.
Що як його оберуть до влади, то війні кінець
А сценарій такий.
Донецька та Луганська області повертаються в Україну.
Але матимуть статус автономій, як економічних, так і юридичних.
Ну і тіпа донбасський люд заживе в куражах.
А від київської хунти відгородяться своїми законами.
І там дуже цю інфу розганяють та готують ту сторону до такого сценарію.
Отака хуйня малята (с)
Я не думаю, что Медведчук решит кардинально все. Сам даунбасс пуйлу нужен в качестве политического и силового давления на Украину. Ведь с такими территориальными проблемами нас никуда не возьмут ( ЕС, НАТО)
ПУЙЛУ чхать на Медведчука, даже несмотря что они кумовья. Друг другом , а личные интересы дело каждого отдельно .
А обратное вхождение этих областей с предоставлением им автономий - это жопа. Это дыра будет тянуть ко дну Украину постоянно требуя дотаций и привилегий.
 

d324co

Well-Known Member
ЛАВРОВ ЗАЯВИЛ, ЧТО РОССИЯ БУДЕТ ВЕСТИ ПЕРЕГОВОРЫ ПО ДОНБАССУ ТОЛЬКО С США
Фото: REUTERS
Министр иностранных дел РФ заявил, что Россия будет вести переговоры относительно мирного урегулирования конфликта на Донбассе только с США. Об этом он сказал в эфире одного из российских телеканалов, пишет .

Лавров подчеркнул, что Россия настаивает на безоговорочном выполнении Минских соглашений, однако не намерена вести переговоры со сторонами, которые их подписывали, а только с США.
Унылая лошадь перестала прятаться в кустах и признала роль рашки в конфликте ???
 

arnisumy

Well-Known Member
"Одного разу ми зробили найтяжчу помилку: в 2014 році, у вересні, коли зупинилися в місті Маріуполь", - депутат Держдуми РФ Затулін

Словами про "федералізацію" кремлівська мафія прикриває бажання здійснити повну окупацію України.

Про це пише у своїй главред Юрій Бутусов, коментуючи нещодавнє "супер скандальне і цинічне інтерв'ю" заступника голови комітету Держдуми РФ у справах СНД Костянтина Затуліна.

Зокрема Затулін заявив таке: "Я жодного разу з 2014 року не був у Донецьку і Луганську. Я всіляко підтримую їх, виступаю у Держдумі за те, щоб спрощене громадянство насамперед надати цим людям.

Читайте також:

Але я не поїхав до Донецька і Луганська (хоча мене переконували, що я маю обов'язково поїхати), тому що не хочу брехати. Не хочу розповідати їм про молочні ріки і кисільні береги, що завтра їх визнають...

Проблема в тому, що я, на жаль, поки не дуже розумію, на що ми готові у цьому питанні. Одного разу ми зробили найтяжчу помилку: в 2014 році, у вересні, коли зупинилися в місті Маріуполь. Деяким людям здається, що якщо раптом [щось піде не так], то ми завжди потім можемо [виправити]. Але так не буває. Вікно можливостей закривається.

(...) Виключити те, що ми визнаємо Донецьк і Луганськ, із усієї палітри можливостей не можна. Але це крайній випадок, останній доказ королів".

Бутусов ці слова депутата Держдуми РФ коментує так: "Тобто він шкодує виключно тому, що не вдалося захопити стратегічний пункт Донбасу - Маріуполь. А навіщо захоплювати Маріуполь, якщо Затулін не збирався обіцяти приєднання Донбасу до РФ, якщо його цікавить тільки федералізація? Очевидно, що словами про "федералізацію" Затулін і кремлівська мафія прикривають бажання здійснити окупацію України".

Повний текст статті читайте .
 

Lion3D.cg

В поиске абсолютной истины
США пригрозили наказать судей Гааги из-за возможного расследования войны в Афганистане

Власти США намерены в понедельник выступить с жестким заявлением в адрес Международного уголовного суда в . Америка грозит его судьям и прокурором санкциями, в т.ч. уголовным преследованием за их готовность расследовать возможные преступления американских военных во время вторжения в Афганистан.

Об этом передает со ссылкой на проект заявления советника Дональда Трампа по вопросам национальной безопасности Джона Болтона.

В своей речи Болтон, как ожидается, заявит, что США разорвут любые отношения с Гаагским судом и используют все средства для защиты американских граждан и их союзников.

"Соединенные Штаты будут использовать любые средства, необходимые для защиты наших граждан и наших союзников, от несправедливого судебного преследования этим незаконным судом", - заявит Болтон.

По данным журналистов, в заявлении будет говориться о том, что американская администрация "будет бороться", если Международный уголовный суд продолжит расследование возможных военных преступлений, совершенных военнослужащими США и членами американской разведки во время войны в Афганистане.

Среди возможных мер воздействия на судей и прокуроров - запрет на въезд в США, заморозка их активов и организация уголовных преследований. Также Вашингтон планирует через Совет безопасности ООН отобрать у суда право преследовать граждан США и их союзников.

В сегодняшней речи Болтон также объявит о закрытии представительства Организации освобождения Палестины в Нью-Йорке.

Военная операция США и их союзников против движения Талибан в Афганистане началась вечером 7 октября 2001 года. В нанесении первого удара принимали участие 40 боевых самолётов; с американских и британских кораблей было выпущено около 50 крылатых ракет. Затем в Афганистане началась высадка сухопутных войск и массированное наступление на талибов. Вскоре под их контролем городов не осталось. Талибы ушли в горы и начали партизанскую войну.

В 2008 году общая ситуация в Афганистане была неоднозначной. Талибы постепенно оправлялись от нанесённых НАТО ран и собирались с силами. К этому времени талибы укрепили своё положение в приграничной с Афганистаном пакистанской провинции Вазиристан, где при содействии со стороны местного населения были созданы убежища, тренировочные лагеря и тыловая инфраструктура.

День за днем они стали наращивать свое влияние в Афганистане. С июля 2011 года начался постепенный вывод войск коалиции США и союзников из Афганистана.

В июле 2013 года обеспечение безопасности в стране передано местным силовым структурам, с этого момента контингент коалиции играет вспомогательную роль. Фактически война была окончена лишь формально, а на самом деле продолжалась и дальше. Уже 7 октября движение "Талибан" объявило о своей победе в войне против США и их союзников.

В 2018 году, 8 января члены радикального движения "Талибан" штурмуют центр уезда Кохистан и три селения в его окрестностях в провинции Фарьяб на северо-западе Афганистана. Уже 12 июля талибы взяли под контроль границу с Таджикистаном.
 

d324co

Well-Known Member
Вы ещё напомните, как, с приходом к власти Талибана, производство опия в Афгане сошло на 0. А, после разгрома амерами талибов - возродилось и выросло.
 

arnisumy

Well-Known Member
У 2014 році ми розстрілювали тих, кого підозрювали в злочинах. Помилки були, але це війна, - донецький терорист Казаков.

Олександр Казаков, один із поплічників ліквідованого терориста Захарченка зізнався у позасудових стратах мирного населення на Донбасі в 2014 році.


Як передає із посиланням на Ютуб, відповідну заяву терорист зробив в ефірі однієї з російських радіостанцій.

За його словами в 2014 році в "Донецькій Народній Республіці" зник наркотрафік.

Він зазначив: "Зник дуже просто. Воєнний час".

На уточнююче запитання ведучої "Ви розстрілювали за контрабанду наркотиків???" Терорист заявив: "У тому числі".

Він продовжив: "Якщо було доведено, що він займається контрабандою наркотиків - так. Були такі випадки".

Відповідаючи на запитання "Як ішло слідство?", Казаков підкреслив: " Воєнний час. Як ішло слідство в 41 році в Москві".

На запитання "А якщо наговорили на людину?", терорист заявив: "Помилки теж звичайно були. Але війна, ви ж зрозумійте".

You must be registered for see medias
 

d324co

Well-Known Member
Україна видала ФСБ бійця «Правого сектора»

За даними ЗМІ, рішення про екстрадицію Тумгоева підписав заступник Генпрокурора України Євген Єнін Інгуша Тимура Тумгоєва було затримано в Харкові українськими силовиками і передано ФСБ Росії. За попередніми даними, Тумгоєв воював у складі ДУК «Правий сектор». «За поки не підтвердженою інформацією, підставою затримання його було нелегальне перебування на території України. Раніше Тумгоєв звертався по надання статусу біженця, але йому ДМС відмовила», - написав нардеп Ігор Луценко.
Відомо, що ФСБ Росії неодноразово зверталося з проханням про екстрадицію Тумгоєва, оскільки той нібито звинувачуєтьсяРосією в участі у війні в Сирії.
Правову допомогу Тумгоєву надавала Харківська правозахисна група.
Там підтверджують затримання їх підопічного, і наголошують, що нині діє заборона Комітету ООН з прав людини на його екстрадицію. За даними «Кавказ.Реалії», рішення про екстрадицію Тумгоева підписав заступник Генпрокурора України Євген Єнін.

«Я зараз збираю документи, котрі стосуються цієї справи. Наразі невідомо, хто затримував і чи приймав суд рішення про екстрадицію. В будь-якому разі, я не можу уявити, що таке могло статися, не можу придумати жодні логічні підстави для такого жахливого випадку», - повідомив нардеп. Також він додав згодом, що прокуратура підтверджує факт передачі бійця у руки ФСБ.

Повний текст читайте тут:
 
Зверху