Юрист Приколист
VWSport
мда....можливо потрібно було щоб вбили когось з тих хто вам дорог щоб вам стало зрозуміло що вибирати треба не з меншого зла як це звикли робити, а з світла яке це зло викорчевало з України, частково, але ще доберемось і до інших...Досить думати поганим, думайте кращим.You must be registered for see links
"Я - не я и корова не моя".
You must be registered for see links, вам это всерьез нужно? Если найду, сфотографирую и выложу.
You must be registered for see links, что-то мне подсказывает, что Лысенко на сегодняшний день меньшее зло. Пока что я так думаю.
Да и к Минаеву у меня было мало претензий. Я все вспоминал Андроновско-Епифановские времена без отопления и с ямами в пол метра на дорогах. Потом это Омельченко со Щербанем... Ну, скажем так, лучшего мэра у нас в сумах и не было, невзирая на то, что рыги его подмяли. А люди, как всегда, неблагодарны - обплевали, яйцами закидали. Ну, бог им судья.
Ну а те, за кого Минаев рекомендует голосовать, не добавляют уверенности, что это делать нужно.
Я бачу народ вже звик до бізнесменів мажорів і іншої сволоти у влади і обирає вже тупо з них, а не з простих людей, яким вибачте не до політики було, вони революцію творили, узурпатора виганяли, а ви знову на ті ж граблі, менше зло і т.і.
Я не сприймаю жодного політика сьогодні, вони всі мають статки і лізуть до корита це ясно як божий день, у кожного свій бізнес, приховані статки і багато іншого. Я сприймаю лише людину яка своєю активною позицією і дією довела право на обрання народом, а у нас на жаль все вирішує гречка, брехня з тв радіо. Патріотів не бачу, жодного окрім Миколи!!!