Продам Мультиварка redmond rmc-m20

maximka1975

New Member
Мультиварка REDMOND RMC-M20
10 АВТОМАТИЧНИХ ПРОГРАМ

В мультиварці REDMOND RMC-M20 реалізовані 10 автоматичних програм приготування страв, різні по типам продуктів.
Для зручності використання усі програми в мультиварці REDMOND RMC-M20 представлені в залежності від способу обробки продуктів.

  • Програма «ПАР/АВАРКА» призначена для приготування дієтичних та дитячих страв, парового м'яса, птиці та риби, котлет та гарнірів, а також для варіння овочей для гарнірів та салатів. Оптимальна для тих, хто слідкує за раціоном харчування та уникає харчових добавок.
  • Програма «МОЛОЧНА КАША/ДЕСЕРТИ» призначена для приготування молочних каш з різних видів круп, а також варення, джемів, желе та інших десертів.
  • Програма «ГРЕЧКА» рекомендується для приготування гречки як у вигляді каши, так і в вигляді гарниру.
  • Програма «СУП/БОБОВІ» призначена для варіння перших страв, компотів, маринадів, а також для варіння чечевиці, фасолі, гороху та інших бобових.
  • Програма «СМАЖЕННЯ» допоможе приготувати ваші улюблені страви— стейки, біфштекси, відбивні, а також підсмажити рибу чи м'ясо виключно смачно, без розбризканого жиру та пригорілих боків.
  • Програма «РИС/КРУПА» призначена для приготування розсипчатих гарнірів з рису або інших круп.
  • Програма «ПЛОВ» підходить для приготування плову з м'яса, куриці, риби та морепродуктів.
  • Програма «ТУШКУВАННЯ/ХОЛОДЕЦЬ» призначена для тушкування, м'яса, птиці, морепродуктів, а також для приготування холодцю та заливного.
  • Програма «ВИПІЧКА/ХЛІБ» рекомендується для приготування кексів, бісквітів, творожних та овочевих запіканок, омлетів, пирогів та тортів, а також для випічки різних сортів хлібу.
  • Програма «ЙОГУРТ/ТІСТО» придатна для приготування домашнього йогурту, а також для розстойки дріжджевого тіста.

ФУНКЦІЯ РОЗІГРІВУ

Ця функція дозволяє розігрівати готові блюда.

ФУНКЦІЯ ПІДТРИМКИ ТЕМПЕРАТУР (АВТОПІДІГРІВ)

Мультиварка REDMOND RMC-M20 обладнана функцією підтримання температури готової страви (автопідігріву), що дозволяє зберігати обід чи вечерю гарячими протягом тривалого часу. Слід розумно використовувати цю можливість, так як довге підігрівання може пересушити страву.

ВІДКЛАДЕНИЙ СТАРТ

Функція відкладеного старту дозволяє запускати процес приготування до потрібного часу з відтермінуванням до 24 годин. Встановість потрібне значення на таймері, і страва буде готова до завтраку чи приходу гостей.

КУЛІНАРНА КНИГА НА 120 РЕЦЕПТІВ

Командою кухарів компанії REDMOND розроблена мальовничо ілюстрована книга на 120 рецептів страв. Усі рецепти адаптовані для приготування в мультиварці REDMOND RMC-M20. В кожному дані чіткі вказівки по набору та кількості інгредієнтів, пошагова інструкція. Дотримуючись їх, ви можете досягнути найкращого результату.



Б/У 1 месяц (Включалась 3 раза) Гарантия 2 года)
Цена: 500грн.
095-00-88-535
 

d324co

Well-Known Member
Есть ли у неё возможность самому выставить температура+время ? (т.н. "своя программа")? или только выбор из заводских программ??
(Включалась 3 раза)
Почему продаете ? не понравился результат ?

Есть ли перспектива снижения цены, или будете ждать покупателя за Вашу цену??
 
Зверху