Сепаратизм/Держзрада

Life-ua

+ плюс - минус
Військовослужбовці вилучили чергову партію зброї та вибухівки

— Салон легковика був начинений вибухівкою: це амонал, в тротиловому еквіваленті — майже 130 кілограмів. Також в автомобілі були встановлені гранати на розтяжках. З метою забезпечення життя і здоров’я військовослужбовців та мирних мешканців провели часткове розмінування. Вибухову речовину було вилучено, а автомобіль після цього — утилізовано, — розповів начальник управління оперативного забезпечення оперативного командування «Південь».
Страшно даже представить куда собирались эти твари использовать эту взрывчатку . 5-7 кг тротила можна дом подорвать если правильно заложить .

Бойовики збили український винищувач Міг-29 над Єнакієвим.
Про це "Українській правді" повідомив керівник прес-центру АТО Владислав Селєзньов.
"Близько півгодини тому збито наш винищувач над Єнакієвим. Скоріше за все, стріляли із зенітно-ракетного комплексу "Бук", - сказав він.
"Льотчик намагався відвести літак від житлових районів", - додав керівник медіацентру АТО.
За словами Селєзньова, льотчик живий. Наразі проводиться пошуково-рятувальна операція.
Українська правда

bortn5

Well-Known Member
Рядовой боец АТО будет получать до 8 тыс. грн - военный комиссар

07.08.2014 | 12:48

Рядовой военнослужащий, участвующий в антитеррористической операции,
получать до 8 тыс. грн, а командир батальона - около 16 тыс. грн.

You must be registered for see images

REUTERS
Как передает корреспондент УНИАН, об этом сообщил журналистам комиссар Киевского городского
военкомата, полковник Владимир Кидонь. «На сегодняшний день военнослужащий, который проходит
службу на востоке государства, получает полное денежное обеспечение в соответствии с его должностью
плюс стопроцентная премия к денежному обеспечению и надбавка за выполнение особых задач тоже
в размере 100%», - сказал он.По словам Кидоня, командир батальона будет получать около 16 тыс. грн,
а рядовой в зависимости от разряда - от 5 до 7,5-8 тыс. грн.
==============================================
что слабо в это верится - сказать намного легче чем сделать
Даже не смешно!финансовую ситуацию в армии и стране мы врде реально представляем.тут не бабками нужно брать, а льготами учасникам АТО.

Theodolit

Well-Known Member

Іноземна преса: Путін має 72 години

У Путіна є близько 72 годин, щоб вирішити, починати вторгнення на Донбас, чи прийняти поразку і
дозволити українській армії розгромити підтримувані ним війська. Видання вважає ймовірну атаку
під виглядом "гуманітарної місії" справою серйознішою, ніж російське вторгнення в Афганістан 1980
року, адже тоді Радянський Союз вів колоніальну війну обережно і не порушував нові кордони в
Європі. "Пан Путін – експансіоніст. Із самого початку було зрозуміло, що він застосує усі потрібні
заходи, щоб повернути Україну в орбіту Росії. Тепер це можна досягнути тільки через війну", - пише
автор. "Ставка Путіна з тріском провалилася, коли жителі східної України не виявили бажання масово
підтримувати проросійські організації, керовані політичними оперативниками з Москви", -
наголошує видання. Так само, вважає видання, Путіну не вдалося вбити клин між США і ЄС, чи
паралізувати ЄС, налаштовуючи країни одну проти одної. "Путіну загрожують драконівські санкції від
США, ЄС, Японії, Канади і Австралії. Він може вдарити асиметрично, можливо, за допомогою кібер
атаки. Але помста "око за око" нічого не принесе. Економіка Росії не більша за економіку Каліфорнії",
- пише автор.

"Пан Путін прорахувався в усьому. Він має вирішальну силу тільки на полях бою Східної Європи", -
зазначає автор і додає, що без НАТО "Україна перед ним беззахисна. І це остання смертельна карта
Путіна".

Эти 72 часа уже истекли. Ещё в феврале...

Life-ua

+ плюс - минус
Даже не смешно!финансовую ситуацию в армии и стране мы врде реально представляем.тут не бабками нужно брать, а льготами учасникам АТО.
Во Львове семьям участников АТО освободили до конца года , как по мне хороший пример .

sokoloff

...Честь и Совесть...
....Скорее всего они (как и вы) получили указание от росийских полит
технологов СМИ задавать подобные вопросы.
А почему бы вам не вспомнить молодость и не побегать с автоматом по зеленке ??
Разумеется на ТОЙ стороне. Глядишь, на одного сепаратиста стало бы меньше на
этом форуме :)
Мне реально интересно - вас кто нибудь в серьйоз воспринимает на форуме?
меня вот лично видели многие из форумчан.
Со многими знаком лично.Кому то нравлюсь кому то нет.Но до такого ,что я сИпИрИтист:D ,только параноик мог додуматься)))
у меня открытый профиль да и я не скрываюсь за фейковым ником...в отличии от вас))
А может вы проплаченый провокатор?:cool:

shpackovskiy

Well-Known Member
Мне реально интересно - вас кто нибудь в серьйоз воспринимает на форуме?
меня вот лично видели многие из форумчан.
Со многими знаком лично.Кому то нравлюсь кому то нет.Но до такого ,что я сИпИрИтист:D ,только параноик мог додуматься)))
у меня открытый профиль да и я не скрываюсь за фейковым ником...в отличии от вас))
А может вы проплаченый провокатор?:cool:
К сожалению если мыслишь не так как большинство (о россии не идёт разговор) то я и сам лично наслушался много негатива,вплоть до оскорблений в ЛС.
По этому не нужно обращать внимание.;)

d324co

Well-Known Member
Интересно, какие задачи мог выполнять истребитель в полностью контролируемом небе.
где то в начале АТО здесь, на этом форуме обсуждали полеты истребителя над головами сепаратистов.
Тогда я говорил, что это понты, а мне отвечали "да ладно, пусть летает, покажет сепарастам, что у нас есть...
Вот, уже допоказывались...
Учитывая, что наше воздушное пространство контролируется радарами раши (да хоть и из под Воронежа), истребитель они вели от взлета и до ... и передать сепарастам данные о легкой цели - это им в радость...
А вот почему наши не раздолбали эти буки до сих пор противорадарными ракетами - никак не пойму

Loner

Well-Known Member
Генсек НАТО запросив Порошенка взяти участь у саміті альянсу

Генеральний секретар НАТО Андерс Фог Расмуссен, який наразі перебуває з візитом у Києві,
запросив президента Петра Порошенка взяти участь у саміті альянсу у Вельсі. Про це повідом
ляє УНІАН. Україна не є членом НАТО, тому для її участі в саміті буде проведе спеціальне засі
дання, повідомив генсек альянсу на брифінгу. "Як знак нашої міцної підтримки та солідарності
ми ухвалили рішення провести спеціальне засідання з Україною на майбутньому саміті, який
відбудеться в Уельсі, і я з нетерпінням чекаю зустрічі з президентом Петром Порошенком там",
- сказав Андерс Фог Расмуссен.
"Я з нетерпінням чекаю можливості привітати президента Петра Порошенка на саміті в Уельсі,
щоб зробити наше партнерство ще міцнішим", - заявив генсек НАТО.

Зверху