Нова влада

arnisumy

Well-Known Member
40% росту економіки, @улі ви хочете...

27.11.19 14:06
Мер Дніпра Філатов: Придніпровська ТЕС 29 листопада припиняє свою роботу
Цієї п'ятниці, 29 листопада, Придніпровська теплоелектростанція, яка забезпечуваля жителів лівого берега Дніпра енергоресурсами, припиняє свою роботу.
Як повідомляє із посиланням на " ", про це під час сьогоднішньої сесії міськради заявив міський голова Дніпра Борис Філатов.
Сенсаційну новину він повідомив під час дискусій про перепідключення абонентів лівого Дніпра, користувачів теплоенергії, від потужностей Придніпровської ТЕС до потужностей комунального підприємства "Теплоенерго". У підсумку такого рішення вартість тепла для користувачів зросла майже вдвічі і становить близько 1500 гривень за гігакалорію.
"Придніпровська ТЕС з п'ятниці зупиняється", - сказав міський голова Дніпра.

Він продемонстрував відповідний лист від компанії ДТЕК, яка є власником Придніпровської теплоелектростанції.
"Коли ми ухвалювали рішення про переключення від Придніпровської ТЕС, то розуміли, що місто є заручником одного монопольного постачальника енергоресурсів. Зараз є офіційний лист від ДТЕК про те, що з п'ятниці Придніпровська ТЕС закривається. Уявіть собі, якби ми цього не зробили раніше і вони закрилися (перепідключення абонентів лівого берега Дніпра. - Ред.) ... Я не буду розповідати, через що це сталося: через імпорт російської електроенергії або це тиск на Кабмін. Я не знаю, я не хочу коментувати. Я знаю одне: Придніпровська ТЕС закривається", - підкреслив Філатов.

Варто зазначити, що до кінця тижня Нацкомісія з регулювання електроенергетики має встановити для жителів Дніпра єдиний тариф на тепло.
Читайте на "Цензор.НЕТ":

arnisumy

Well-Known Member
кого ви думали будуть щимить? кернеса, може труханова... бугага...

Антикорупційний суд обирає запобіжний захід Садовому. ПРЯМА ТРАНСЛЯЦIЯ
Вищий антикорупційний суд у Києві обирає запобіжний захід меру Львова Андрію Садовому.
" веде пряму трансляцію засідання суду, передає
You must be registered for see medias
Вищий антикорупційний суд почав засідання з обрання запобіжного заходу меру Львова Андрію Садовому у справі проти нього про зловживання владою при виділенні ділянки під індустріальний парк у Рясному, повідомляє кореспондент Цензор.НЕТ із залу суду.
На засіданні присутня дружина Садового Катерина. Також присутні екснардепи від "Самопомочі" Оксана Сироїд і Олег Березюк, мер Києва Віталій Кличко та ін.
Читайте також на "Цензор.НЕТ":
Як повідомлялося, повідомлення про підозру у зловживанні службовим становищем у справі продажу ділянки землі під індустріальний парк від 2015 року. "Під час розслідування встановлено і підтверджено висновками експертів і фахівців, що понад 23,49 га земель були продані за договором купівлі-продажу посадовими особами Львівської міськради в порушення вимог чинного законодавства за заниженою ціною як землі промисловості", - зазначено в повідомленні САП.
Також у прокуратурі встановили, що продана ділянка не належить місту Львову, а Рясне-Руське сільраді Яворівського району Львівської області як земля сільськогосподарського призначення.
За даними САП, чиновникам інкримінується злочин за ч.2 ст.28 ч.2 ст.364 (організація зловживання і зловживання владою або службовим становищем) Кримінального кодексу України.
Сам Садовий заявив:

arnisumy

Well-Known Member
27.11.19 12:33
Завтра напишу заяву про звільнення з посади заступниці голови МЗС, - Зеркаль

Заступниця міністра закордонних справ України Олена Зеркаль планує написати заяву на звільнення 28 листопада.
Як інформує , про це вона заявила в інтерв'ю
"Я повертаюся до Києва в середу, в четвер я подаю заяву", - заявила Зеркаль, яка на початку тижня здійснювала візит до Берліна.
Водночас дипломатка запевнила, що "завжди залишається в процесах", навіть якщо формально з ними вже не працює.
Читайте на "Цензор.НЕТ":
"У нас немає наступників, людей, які можуть прийти і розуміти, що вони роблять. Адже коли експерти стають міністрами - це добре, але в них залишається менталітет експертів", - зазначила Зеркаль.
Нагадаємо, 19 листопада заступник голови МЗС Олена Зеркаль заявила, що піде з посади в Міністерстві закордонних справ.

arnisumy

Well-Known Member
А на криму? @ебіли, там жеш теж ваші люді! Ніпарядак, але я думаю що сівуха виправиться і на криму теж скоро будуть пенсії роздавати.

27.11.19 08:25
Жителям окупованих територій можуть почати виплачувати пенсії без довідки переселенця, - Лубінець

У Верховній Раді зареєстровано законопроєкт, який передбачає виплату пенсій жителям окупованих територій без довідки переселенця.
Як інформує , про це на своїй сторінці в мережі повідомив народний депутат України, голова робочої групи і Комітету з прав людини Дмитро Лубінець.
"Разом з колегами став автором законопроєкту 2083-д, який покликаний відновити конституційне право українських громадян на пенсійне забезпечення", - повідомив нардеп.
Документом передбачається:
- скасування обов'язковості реєстрації пенсіонерів як переселенців для отримання пенсій;
- надання людям, які жили на окупованих територіях і не могли платити страхові внески, права докупити стаж без застосування санкцій;
- виплата заборгованості з пенсій без терміну давності (зараз діє ліміт - 3 роки);
- у разі втрати документів надається можливість розраховувати пенсію на підставі інформації з реєстру застрахованих осіб.
Читайте на "Цензор.НЕТ":

Останнє редагування:

d324co

Well-Known Member

Сьогодні об 11:11
You must be registered for see images

Про це в коментарі Інтерфакс-Україна заявила прессекретарка ДБР Анжеліка Іванова «Дійсно проходять обшуки … в рамках кримінального провадження, відкритого за фактом погроз президенту», -зазначила вона. При цьому Іванова не уточнила ніяких деталей, оскільки, за її словами, слідчі дії ще не завершені. Раніше повідомлялося, що вранці силовики прийшли з обшуками в квартиру волонтерки Марусі Звіробій. На початку обшуку Звіробій вела трансляцію у себе в Facebook, проте незабаром вона перервалася. Перед цим слідчі ДБР направили в Генпрокуратуру проект повідомлення про підозру Софії Федині та волонтеру Марусі Звіробій за погрози на адресу Володимира Зеленського. Нагадаємо, нардеп Федина та волонтер Маруся Звіробій обговорюючи стиль спілкування Зеленського з добровольцями в Золотому заявили, що подорожі в зону ООС небезпечні, адже під час однієї з таких поїздок президент може потрапити під обстріл або стати жертвою замаху
К коломойскому не пришли... К волонтёрам оно проще и безопаснее...

xxxFAFNIRxxx

Вечный студент :)
Так а где заявление Гонатревой в суд на клевету. Дубинского ни разу не идеализирую, хватает там и минусов. Но где суды? Его по судам должны уже давно затаскать.
А зачем ей подавать на него в суд? Это как реагировать на надписи на заборе - ниже достоинства. Он балабольная медиа-блядь коломойши - об этом знают все, ну кроме конечно почитателей Г+Г.
Да и смысла подаваться в наши суды, особого нет, потратишь время, а результата - ноль, как у Супрун.

xxxFAFNIRxxx

Вечный студент :)
На есть что возразить?
Конечно есть. В среднюю намешано всякого говна ещё.
А только потом открываешь данные от FAANG или любой другой нормальной компании и видишь, как всякие Уберы-Яху-Блумберги предлагают по $160-170к. которые явно не вписываются в среднюю региона. А с учетом того, что они хайрят почти всех нормальных выпускников предлагая им акции и прочие бенефиты, то до остальных докатывается такая шелупонь, которая даже и средней з.п. не всегда стоит.
Потому статистика дает приблизительное понимание, но реальность всегда отличается существенно.
Так же само и со статистикой ДОУ: она дает приблизительное понимание от чего нужно отталкиваться, но реальные зарплаты - выше статистики. Это рынок, ничего личного. Как я уже писал выше, если ты реальный спец, то поиск работы на $4к - это дело одного дня, было бы желание. Но твои друзья-большие специалисты могут конечно и дальше сидеть на сумских $2-2.5к - это сугубо их проблемы.

Ну да, расскажи. Гугл не может врать.
Дальше я думаю сам найдешь свою страничку в ВК и фейсбуке.
Ох, лол кек чебурек. Гугл то может и не может врать, но вот с распознаванием лиц у тебя явные проблемы. По твоему я похож на этого мужика?) O RLY? Ты хотя бы на возраст посмотрел что ли?) Шерлок Холмс ты наш, сумского разлива :)

На не мучайся. А то как в анекдоте, дай хрустальный хер, так и хер побьешь и руки порежешь.

Останнє редагування:

LevAris

Well-Known Member
А зачем ей подавать на него в суд? Это как реагировать на надписи на заборе - ниже достоинства. Он балабольная медиа-блядь коломойши - об этом знают все, ну кроме конечно почитателей Г+Г.
Да и смысла подаваться в наши суды, особого нет, потратишь время, а результата - ноль, как у Супрун.
Я подобный ответ и думал прочитать. 1) Мне всегда было похер кто и чья блядь. Если интересы бляди совпадают с моими интересами, я эту блядь поддерживаю, если нет - нет. У всех всегда свои интересы, главное, что бы они совпадали с моими. Если в Азове фашисты, но они воюют за Украину, то я их поддержу, не смотря на то, что они фашисты. 2)Суды по делам защиты чести и достоинства почти всегда заканчиваются справедливым итогом, ибо там особо нечего придумывать. А нужны они для того, что бы показать, что некая медиа блядь таковой и является, и верить ей в будущем не стоит. Таким образом на будущее сразу закладывается фундамент в информационной войне. Вполне нормальная цель, особенно с учетом того, что Дубинский каждую неделю гнал на власть.

Зверху