arnisumy
Well-Known Member
40% росту економіки, @улі ви хочете...
27.11.19 14:06
Мер Дніпра Філатов: Придніпровська ТЕС 29 листопада припиняє свою роботу
Цієї п'ятниці, 29 листопада, Придніпровська теплоелектростанція, яка забезпечуваля жителів лівого берега Дніпра енергоресурсами, припиняє свою роботу.
Як повідомляє
Сенсаційну новину він повідомив під час дискусій про перепідключення абонентів лівого Дніпра, користувачів теплоенергії, від потужностей Придніпровської ТЕС до потужностей комунального підприємства "Теплоенерго". У підсумку такого рішення вартість тепла для користувачів зросла майже вдвічі і становить близько 1500 гривень за гігакалорію.
"Придніпровська ТЕС з п'ятниці зупиняється", - сказав міський голова Дніпра.
Він продемонстрував відповідний лист від компанії ДТЕК, яка є власником Придніпровської теплоелектростанції.
"Коли ми ухвалювали рішення про переключення від Придніпровської ТЕС, то розуміли, що місто є заручником одного монопольного постачальника енергоресурсів. Зараз є офіційний лист від ДТЕК про те, що з п'ятниці Придніпровська ТЕС закривається. Уявіть собі, якби ми цього не зробили раніше і вони закрилися (перепідключення абонентів лівого берега Дніпра. - Ред.) ... Я не буду розповідати, через що це сталося: через імпорт російської електроенергії або це тиск на Кабмін. Я не знаю, я не хочу коментувати. Я знаю одне: Придніпровська ТЕС закривається", - підкреслив Філатов.
Варто зазначити, що до кінця тижня Нацкомісія з регулювання електроенергетики має встановити для жителів Дніпра єдиний тариф на тепло.
Читайте на "Цензор.НЕТ":
27.11.19 14:06
Мер Дніпра Філатов: Придніпровська ТЕС 29 листопада припиняє свою роботу
Цієї п'ятниці, 29 листопада, Придніпровська теплоелектростанція, яка забезпечуваля жителів лівого берега Дніпра енергоресурсами, припиняє свою роботу.
Як повідомляє
You must be registered for see links
із посиланням на "
", про це під час сьогоднішньої сесії міськради заявив міський голова Дніпра Борис Філатов.Сенсаційну новину він повідомив під час дискусій про перепідключення абонентів лівого Дніпра, користувачів теплоенергії, від потужностей Придніпровської ТЕС до потужностей комунального підприємства "Теплоенерго". У підсумку такого рішення вартість тепла для користувачів зросла майже вдвічі і становить близько 1500 гривень за гігакалорію.
"Придніпровська ТЕС з п'ятниці зупиняється", - сказав міський голова Дніпра.
Він продемонстрував відповідний лист від компанії ДТЕК, яка є власником Придніпровської теплоелектростанції.
"Коли ми ухвалювали рішення про переключення від Придніпровської ТЕС, то розуміли, що місто є заручником одного монопольного постачальника енергоресурсів. Зараз є офіційний лист від ДТЕК про те, що з п'ятниці Придніпровська ТЕС закривається. Уявіть собі, якби ми цього не зробили раніше і вони закрилися (перепідключення абонентів лівого берега Дніпра. - Ред.) ... Я не буду розповідати, через що це сталося: через імпорт російської електроенергії або це тиск на Кабмін. Я не знаю, я не хочу коментувати. Я знаю одне: Придніпровська ТЕС закривається", - підкреслив Філатов.
Варто зазначити, що до кінця тижня Нацкомісія з регулювання електроенергетики має встановити для жителів Дніпра єдиний тариф на тепло.
Читайте на "Цензор.НЕТ":