Нова влада

goool

Well-Known Member
Роман Труба по звонку и по смскам от генерального прокурора Руслана Рябошапки и главы Офиса президента Андрея Богдана дает команды приостановить на время визита миссии МВФ обыски в Днепровском горсовете, "Приватбанке" и НБУ.

По данным , на сегодняшнюю акцию приехали представители металлургических предприятий из Днепропетровской, Запорожской и Кировоградской областей, в том числе заводов Игоря Коломойского.

arnisumy

Well-Known Member
26.11.19 12:24
ДБР направило в ГПУ проєкт повідомлення про підозру нардепці Федині та волонтерці Звіробій за висловлювання на адресу Зеленського

Слідчі центрального апарату Державного бюро розслідувань у співпраці і за оперативного супроводу СБУ направили в Генеральну прокуратуру проєкт повідомлення про підозру в погрозі вбивством щодо президента України народній депутатці і громадянці.
Про це повідомляє із посиланням на ДБР.
"Крім цього, до прокуратури направлено проєкт подання до Верховної Ради України про надання згоди на притягнення до кримінальної відповідальності згаданої народної депутатки України", - йдеться в повідомленні.
За попередньою інформацією, 26 жовтня 2019 року народна депутатка України та громадянка, перебуваючи у м. Львові, здійснили онлайн-трансляцію на відеохостингу YouTube та в соціальній мережі Facebook, під час якої висловлювали погрози вбивством, адресовані Президенту України Володимиру Зеленському, пов’язані з його державною діяльністю.
Кваліфікація: погроза вбивством щодо Президента України (ч. 1 ст. 346 Кримінального кодексу України).
ДБР не вказує ім'я і прізвище нардепки і громадянки України, щодо яких направлені проєкти підозр.
Читайте на "Цензор.НЕТ":
Однак раніше повідомлялося, що депутатка Верховної Ради від партії "Європейська Солідарність" Софія Федина скандальне відео з Президентом Володимиром Зеленським під час його зустрічі з добровольцями в Золотому, зазначивши, що "хтось думає, що він безсмертний".
Під час спільної трансляції 27 жовтня нардепка Софія Федина та волонтерка Маруся Звіробій висловили припущення, що під час однієї з поїздок на Донбас президент може потрапити під обстріл або стати жертвою замаху.
Спікер Верховної Ради Дмитро Разумков після цього заявив, що такі висловлювання " ". А заступник голови фракції "Слуга народу" Олександр Корнієнко після цього пообіцяв, що політсила .
Сама Федина каже, що критики звернули увагу тільки на форму, але не на зміст її слів. "І так, я підкреслю ще раз, я дуже хочу, щоб президент ", - заявила вона.
Генеральний прокурор України Руслан Рябошапка
Читайте на "Цензор.НЕТ":

xxxFAFNIRxxx

Вечный студент :)
Давай ссылки на источник, почитаем. Я не являюсь адептом Дубинского, плотно за ним не слежу, посему всех его грехов не знаю. Да, я в курсе, что у него бывают пустышки и манипуляции.
"Согласно имеющимся у меня документам, сын Гонтаревой все деньги со своего счета в ДБ вывел в феврале 2015 года. Документы прилагаю. Выводы делайте сами", - пишет Дубинский.

Потом, когда Шабунин радостно побежалписать заяву в органы, а органы пригласили Дубинского и попросили предоставить документы....медиа-блядь Дубинский сказал: пацаны, расслабтесь, это пранк, документы-фотошоп.
Потому что бабушке Бене уже тогда было выгодно шатать Гонтарёву, потому что он знал, что на его махинации в банке так просто глаза не закроют.

xxxFAFNIRxxx

Жопу поднять легко безсемейному. У тебя семья есть? У меня есть. По поводу мегазарплат в Киеве, не спорю с тем, что там МОГУТ БЫТЬ отдельные случаи больших зарплат, но это не повсеместное явление. Иначе знаю таких, кто писал у себя в ЛинкедИн "хочу 50$ в час", а вернулись сюда, в Сумы. По западу 65-80к евро в Германии - это как раз уровень 100к долларов - то, о чем я и писал. И на тебе и из Glassdoor - Да, есть немного зарплат боьше 100к, но это исключения.
Есть.
Госпаде, что ты мне пытаешься доказать? Что я не разбираюсь в своей професси?) Все мои друзья синиоры зарабатывают в озвученном мной дипазано ($4-$6к), но для этого нужно идти не в говно-галеры и иметь скилы. Размахивать синиорскими личками в Сумах - одно дело, а пойти на клиенское собеседование и подтвердить, что ты сениор, а не продаваемый галерой джун под соусом синиора - это совсем другое дело.
Или я понял... твой круг общения, это гребцы с какого-нибудь говно-Неткрекера или говно-ЭФСОЛа?) Тогда понятно почему тебя удивляют такие уровни зарплат))
Дефицит скиловых кадров сейчас ощущается как никогда... и найти синиору вакансию даже на начальных $4к - это дело одного дня. Тебя просто оторвут с руками на том же джине. Или на том же Линкедине, я уже даже не отвечаю на десятки сообщений в день - задолбало.

Но ты конечно же можешь и дальше жить в своём маня-мирочке и считать такие суммы чем-то исключительным и что встречается только кому-то избранному.
Жги дальше, связанный ты наш с айти... хоть настроение мне поднимешь)

И да, с IT я таки связан - А ты грубиян. Смотри, плохая слава подет.
И что это за скрин?) Это типа должен был быть намёк на мою страницу?) Тогда мимо.
Или ты показывал свои связи в айти?) Тогда не удивительно,что ты нифига не шаришь - это какие-то ноунеймы.
Какой ты нежный однако. Нужно быть готовым, что тебя обкладут хуями в этих ваших интернетах, особенно когда пытался показать себя крутым перцем, но реальность чутка другая.

Останнє редагування:

xxxFAFNIRxxx

26.11.19 12:24
ДБР направило в ГПУ проєкт повідомлення про підозру нардепці Федині та волонтерці Звіробій за висловлювання на адресу Зеленського

Слідчі центрального апарату Державного бюро розслідувань у співпраці і за оперативного супроводу СБУ направили в Генеральну прокуратуру проєкт повідомлення про підозру в погрозі вбивством щодо президента України народній депутатці і громадянці.
Про це повідомляє із посиланням на ДБР.
"Крім цього, до прокуратури направлено проєкт подання до Верховної Ради України про надання згоди на притягнення до кримінальної відповідальності згаданої народної депутатки України", - йдеться в повідомленні.
За попередньою інформацією, 26 жовтня 2019 року народна депутатка України та громадянка, перебуваючи у м. Львові, здійснили онлайн-трансляцію на відеохостингу YouTube та в соціальній мережі Facebook, під час якої висловлювали погрози вбивством, адресовані Президенту України Володимиру Зеленському, пов’язані з його державною діяльністю.
Кваліфікація: погроза вбивством щодо Президента України (ч. 1 ст. 346 Кримінального кодексу України).
ДБР не вказує ім'я і прізвище нардепки і громадянки України, щодо яких направлені проєкти підозр.
Читайте на "Цензор.НЕТ":
Однак раніше повідомлялося, що депутатка Верховної Ради від партії "Європейська Солідарність" Софія Федина скандальне відео з Президентом Володимиром Зеленським під час його зустрічі з добровольцями в Золотому, зазначивши, що "хтось думає, що він безсмертний".
Під час спільної трансляції 27 жовтня нардепка Софія Федина та волонтерка Маруся Звіробій висловили припущення, що під час однієї з поїздок на Донбас президент може потрапити під обстріл або стати жертвою замаху.
Спікер Верховної Ради Дмитро Разумков після цього заявив, що такі висловлювання " ". А заступник голови фракції "Слуга народу" Олександр Корнієнко після цього пообіцяв, що політсила .
Сама Федина каже, що критики звернули увагу тільки на форму, але не на зміст її слів. "І так, я підкреслю ще раз, я дуже хочу, щоб президент ", - заявила вона.
Генеральний прокурор України Руслан Рябошапка
Читайте на "Цензор.НЕТ":
Нардепу Федине грозит арест за реплики о Президенте Зеленском, — Баканов

“Уголовный кодекс все четко определяет: если лингвистическая экспертиза подтвердит, что это была реальная угроза, то речь пойдет о заключении. Насколько мне известно, уголовное производство открыто, я думаю, соответствующая экспертиза назначена”, — сказал Баканов.

Баканов также подчеркнул, что в шутках над политиками “нет ничего такого”. Однако расценивать высказывания Федины как шутку, по его словам, нельзя. “Вообще это вопрос к культуре наших политиков. Не только Федина в этом вопросе “засветилась”. Мы должны уважать институт президента, любой государственный институт. Мы сейчас не говорим о юморе. Весь мир шутит над политиками, в этом ничего такого нет”, — заявил он.

(с)

95-говно-кварталу отпускать тупые шутеечки для тупых хохлов-малоросов можно, а все остальные должны уважать президента.
Ясно-понятно.

LevAris

Well-Known Member
Госпаде, что ты мне пытаешься доказать? Что я не разбираюсь в своей професси?) Все мои друзья синиоры зарабатывают в озвученном мной дипазано ($4-$6к), но для этого нужно идти не в говно-галеры и иметь скилы. Размахивать синиорскими личками в Сумах - одно дело, а пойти на клиенское собеседование и подтвердить, что ты сениор, а не продаваемый галерой джун под соусом синиора - это совсем другое дело.
Или я понял... твой круг общения, это гребцы с какого-нибудь говно-Неткрекера или говно-ЭФСОЛа?) Тогда понятно почему тебя удивляют такие уровни зарплат))
Дефицит скиловых кадров сейчас ощущается как никогда... и найти синиору вакансию даже на начальных $4к - это дело одного дня. Тебя просто оторвут с руками на том же джине. Или на том же Линкедине, я уже даже не отвечаю на десятки сообщений в день - задолбало.
Та какая мне разница, если у меня хватает своего опыта, своих знакомых, среди которых сеньеров выше крыши, что бы оценить уровни зарплат. На есть что возразить?

Это типа должен был быть намёк на мою страницу?) Тогда мимо.
Ну да, расскажи. Гугл не может врать.
Дальше я думаю сам найдешь свою страничку в ВК и фейсбуке.

LevAris

Well-Known Member
Потом, когда Шабунин радостно побежалписать заяву в органы, а органы пригласили Дубинского и попросили предоставить документы....медиа-блядь Дубинский сказал: пацаны, расслабтесь, это пранк, документы-фотошоп.
Потому что бабушке Бене уже тогда было выгодно шатать Гонтарёву, потому что он знал, что на его махинации в банке так просто глаза не закроют.
Так а где заявление Гонатревой в суд на клевету. Дубинского ни разу не идеализирую, хватает там и минусов. Но где суды? Его по судам должны уже давно затаскать.

arnisumy

Well-Known Member
правильно, зато міст для колаборантів раніше терміну побудували

27.11.19 14:22
Комунальний колапс у Дніпропетровській області: 9 тис. мешканців залишилися без води і тепла
У селищах Гвардійське і Черкаське (Дніпропетровська область) немає водопостачання і майже відсутнє опалення. Керівництво області обіцяє вирішити проблему навесні.
Про це повідомляє з посиланням на .
Як пише видання, жителі селищ змушені шукати воду самі. Воду для технічних потреб добувають зі свердловин, решту купують за власні кошти. Деякі навіть знімають житло в інших населених пунктах, щоб випрати речі і помитися.
"Ходимо з відрами і баклажками за водою. Ось, перевозимо на візку, самі тягнемо додому і надривається спини. Діток потрібно купати, годувати - на це завжди йде багато води. Дуже складно жити в таких умовах", - розповіла журналістам молода мама Вікторія з Гвардійського.
Заручниками ситуації також стали військовослужбовці з 93-ї бригади, розміщеної в Черкаському. Армійці риють свердловини, качаючи воду насосом.
"У мене грошей особливо немає, доводиться пити ту воду, що набираю зі свердловини. Вона постійно смердить: то залізом, то тухлими яйцями. Не розумію, за що нам все це. Тут живуть військові, вони захищають нашу країну, а до них - таке ставлення. У квартирах +7 +8 градусів, вічно мерзнуть пальці на ногах до синього кольору, кашель і нежить. Не такий старості я хотів ...", - каже пенсіонер Іван з Гвардійського.
Через холод в приміщеннях всіх 450 учнів Гвардійської школи перевели на домашнє навчання. За словами заступника директора школи Світлани Марківни, стара проводка не дозволяє включати обігрівачі. "Кожен день ми чекаємо, що нарешті-но прокинемося не від холоду, а від тепла у власних ліжках. Про те, що наші діти будуть спокійно вчитися і отримувати знання, а не гріти долоні теплим повітрям з рота. Мріємо банально попрати одяг. Це шалено прикро - так жити. Страшно, адже діти і люди похилого віку особливо впадають холоду і часто хворіють", - поскаржилася вона.

Як повідомляє ЗМІ, проблемну трубу обіцяють замінити навесні, витративши на заміну 50 млн гривень. "За два-три місяці зробимо проєктну документацію на новий водопровід. Його довжина становитиме 15 кілометрів", - запевнив голова Дніпропетровської ОДА Олександр Бондаренко.

Журналісти вважають, що комунальний колапс у Гвардійському та Черкаському стався через рішення нового керівництва обладміністрації розірвати контракти з підрядником на будівництво нового водоводу. Цей проєкт був початий в 2019 році на прохання активістів і військових. За результатами тендеру на ProZorro уклали договір, згідно якого пуск першої черги новим водоводом мав відбутися вже в цьому році, повністю завершити його планували в 2020.
Однак після заміни керівництва області, за даними ЗМІ, підряднику пред'явили ультиматум: відмовитися від договору. "В результаті ми маємо ситуацію, коли підрядник, який чесно виграв тендер, не може закінчити роботи, хоча гроші на них виділені і лежать на рахунках казначейства, нова обласна влада грає в свої підкилимні ігри, намагаючись протягти "свої" фірми, і роздає обіцянки, а в заручниках без води і тепла опинилися 9000 людей", - пише "Обозреватель".
ЗМІ раніше повідомляли, що новий голова Дніпропетровської ОДА Олександр Бондаренко за договорами, укладеними по тендерам на ProZorro. Це стосується компаній, що проводили ремонт доріг, шкіл, спортивних комплексів та інших об'єктів інфраструктури.

arnisumy

Well-Known Member
27.11.19 12:13
Харківська міськрада призначила Кернесу одинадцятого заступника - Олега Дробота

Харківська міськрада на черговій сесії в середу затвердила директора департаменту реєстрації та цифрового розвитку Олега Дробота на посаду заступника міського голови з питань цифрової трансформації.
Дробот був затверджений одноголосно - "за" проголосували всі 74 депутати, що зареєструвалися в залі, передає із посиланням на
Олегу Дроботу 34 роки. У нього три вищі освіти. У 2009 році він закінчив Національну юридичну академію України імені Ярослава Мудрого за спеціальністю правознавство. У 2011 році - Харківський інститут бізнесу і менеджменту за спеціальністю фінанси, а в 2018 році - Харківський регіональний інститут державного управління Національної академії держуправління при президенті України. У 2019 вступив до Київської школи економіки, де вчиться на магістерській програмі з цифрової трансформації і бізнес-аналітики. Кандидат юридичних наук. З 2016 Дробот очолював департамент реєстрації та цифрового розвитку Харківської міськради.
Він став одинадцятим заступником міського голови Харкова.
Також дивіться:
За словами Кернеса, одним із пріоритетних напрямів роботи нового заступника стане реалізація проєкту "Держава в смартфоні", пише

Зверху