Окупація Криму.

21h

Вернулся
Про "у нас все АТЛИЧНА" советую посмотреть своими глазами:

В Крыму пустые аптеки, а те лекарства, что есть в наличии, очень дорогие. Бабульки плачут: "Вот, недавно все было и дешево". Тут я вспомнил как они кричали: "Теперь хоть умру в России". Мечты сбываются и даже ускоренными темпами!

arnisumy

Well-Known Member
Київський патріархат виганяють з Криму. Озброєні казаки розтрощили храм
Неділя, 01 червня 2014, 13:15

О 8 годині ранку в с. Перевальне у Криму до храму Покрова Пресвятої Богородиці УПЦ Київського Патріархату, виламавши двері, вдерлася група озброєних осіб кримінальної зовнішності, які була наряджені, як казаки.

Про це повідомляє прес-центр Київської Патріархії.

Нападники потрощили внутрішнє облаштування храму та зайняли його, не допустивши настоятеля протоієрея Івана Катькала до звершення служби.

Коли прибув священик, погромники з лайкою напали на нього, розбили автомобіль, - розповіли у Патріархії.

На захист свого пастиря виступили парафіяни, які також постраждали від побиття нападниками. Зокрема побої отримала вагітна жінка та дочка отця Івана, хвора на церебральний параліч.

На всі звернення до російської поліції в Криму спочатку не було жодної відповіді, - запевнили у прес-центрі.

Лише через три години прибули поліцейські, які, однак, стали на сторону нападаючих.

Як бандити-"казаки", так і поліцейські пояснювали свої дії тим, що "Київський Патріархат веде антиросійську діяльність і таким не місце у російському Криму".

На звернення керуючого єпархією архієпископа Клімента російська влада Криму досі не відреагувала.

У Київській Патріархії вважають, що напад на Покровський храм - спланована акція.

У прес-центрі розповіли, що напередодні, у суботу ввечері, до отця Івана Катькала додому приїздив священик Московського Патріархату і вимагав добровільно "звільнити" храм, заявивши: "це твої останні дні в Криму".

Прес-центр Київської Патріархії висловив рішучий протест проти насильницьких дій, вчинених проти храму, духовенства і віруючих Київського Патріархату в с. Перевальне, АР Крим.

"Ми вимагаємо від російської влади в Криму покласти край утискам православних українських віруючих, а відповідальних осіб з числа нападників та поліцейських, які їм сприяють, притягнути до відповідальності", - зазначили у Патріархії.

You must be registered for see images

Храм у Перевальном. Фото УПЦ КП
You must be registered for see medias

rfvgy

Ukrainian
Київський патріархат виганяють з Криму. Озброєні казаки розтрощили храм
Неділя, 01 червня 2014, 13:15

О 8 годині ранку в с. Перевальне у Криму до храму Покрова Пресвятої Богородиці УПЦ Київського Патріархату, виламавши двері, вдерлася група озброєних осіб кримінальної зовнішності, які була наряджені, як казаки.

Про це повідомляє прес-центр Київської Патріархії.

Нападники потрощили внутрішнє облаштування храму та зайняли його, не допустивши настоятеля протоієрея Івана Катькала до звершення служби.

Коли прибув священик, погромники з лайкою напали на нього, розбили автомобіль, - розповіли у Патріархії.

На захист свого пастиря виступили парафіяни, які також постраждали від побиття нападниками. Зокрема побої отримала вагітна жінка та дочка отця Івана, хвора на церебральний параліч.

На всі звернення до російської поліції в Криму спочатку не було жодної відповіді, - запевнили у прес-центрі.

Лише через три години прибули поліцейські, які, однак, стали на сторону нападаючих.

Як бандити-"казаки", так і поліцейські пояснювали свої дії тим, що "Київський Патріархат веде антиросійську діяльність і таким не місце у російському Криму".

На звернення керуючого єпархією архієпископа Клімента російська влада Криму досі не відреагувала.

У Київській Патріархії вважають, що напад на Покровський храм - спланована акція.

У прес-центрі розповіли, що напередодні, у суботу ввечері, до отця Івана Катькала додому приїздив священик Московського Патріархату і вимагав добровільно "звільнити" храм, заявивши: "це твої останні дні в Криму".

Прес-центр Київської Патріархії висловив рішучий протест проти насильницьких дій, вчинених проти храму, духовенства і віруючих Київського Патріархату в с. Перевальне, АР Крим.

"Ми вимагаємо від російської влади в Криму покласти край утискам православних українських віруючих, а відповідальних осіб з числа нападників та поліцейських, які їм сприяють, притягнути до відповідальності", - зазначили у Патріархії.

Храм у Перевальном. Фото УПЦ КП
You must be registered for see medias
Такі вони кацапо-фашисти путлєровської хунти , вірні посіпаки своїх хазяїв.

Клара Цеткин

Well-Known Member

Ну вот. Второй день в рублевой зоне. Это не описка. Это действительно ЗОНА.
Основной государственный язык в Крыму (из трех) сегодня- русский матерный.
Величайшая афера с российскими рублями, о которых так долго мечтали крымские большевики- свершились. За рублевыми ценами спрятали невероятный скачок цен. Цены поднимал кто как хотел и кто во что горазд. Изначально конвертация цен сводилась к курсу 1:3. Но после того, как гривна упразднилась, а вражеская валюта утвердилась на всех крымских фронтах все забыли о курсе 1:3. Цены в рублях округляли в сторону увеличения все. Причем, округляли, кто по курсу 1:4, а кто и по курсу 1:5.
Проезд в маршрутке стоил 2.75грн. Теперь 10 руб. Хлеб стоил 3 грн. Со вчерашнего дня- 15 руб. Мясо (свинина) стоила 65 грн. Сегодня я покупала по 270 руб за кг. Филе синтетической «Нашей рябы» еще 2 дня назад стоило 30 грн. А сейчас я обалдела от цены- 148 руб за кг. Это по какому курсу поднимали цены??? Извиняюсь, общественный туалет на рынке стоил 1 грн. Сейчас 5 руб. Радуюсь за обладателей российских паспортов. Вы дождались хлеба и зрелищ. Дорого, но со вкусом. И даже с горьким привкусом.
Я констатировала за сегодняшний день следующее: Я СТАЛА МАТЕРШИННИЦЕЙ!!! Я вспоминала бабок, которые мечтали умереть в россии. И вот, что я теперь решила: НЕТ!!!! Пускай живут!!!! Бачили очі, що купували. Тепер їжте, хоч повилазте!!!!
Это еще не было повышения тарифов на воду, энергоносители и газ. Сейчас подорожают все услуги. А учитывая то, что процесс увольнений и сокращений набирает обороты, то я откровенно радуюсь за тех, кто нацепив на себя колорадские банты выходил на митинги с воплями: «путииииин! Спасииии нааааас!» Ну вот. Доигрались. СПАС! Причем это уже не глагол, а имя существительное. Дозвались Спаса Вседержителя- путина Великаго!
Р А Д У Ю С Ь!!!!
Я радуюсь русскому матерному в эти дни. Такие речевые обороты. Такие адресные слова. Такие замечательные посылы. И главное- все на вожделенном настоящем русском языке.
Я радуюсь российским туристам, которые топчатся на подъезде к порту Кавказ по 20 часов, чтобы въехать- таки в КРЫМНАШ!!! А еще больше радуюсь, когда их истерика подкатывает к горлу и они с визгом разворачиваются и с такими же красивыми речевыми русско- матерными оборотами уезжают, покинув очередь в рай. И едут в Анапунашу, Геленджикнаш и Сочинаши.
Я радуюсь деревенским турагентам, которые нагладив постельное и развесив полотенца на кроватях ждут туристов днем и ночью. Все глаза проглядев в сторону матушки россии, начинают втыкать в розетку мозг, чтобы он все- таки заработал. Уже бы и хохлы подошли, как арендаторы мини-сараев, переоборудованных под бутик- отели. Да вот незадача. Не едут хохлы!!!! Обиделись на продажных крымчан. И правильно сделали. С предателями надо только так!!!! Мордой в нокаут. Причем весь сезон. Каждый месяц. Круглосуточно. С 1-00 ночи до 24-00 вечера по московскому времени!!!
Радуюсь за всех, кто предал Украину! Из всех обещанных улучшений жизни вам достались только некоторые.
Крым сорвал ДЖЕКПОТ российских благ: русский язык, российские рубли и московское время.

GEB

Well-Known Member
Это выдержка моего общения в Haygouts (это приложение в гугл плюс), с товарищем который остался там, в Крыму. Я опубликую кусочек сначала общения в чате, а потом предшествующий телефонный разговор, жаль не додумался записать, да кто ж мог предположить?
Итак, отрывок моего общения из чата:
______________________________________________________________________________________________________
- Слава, у тебя что-то случилось, приболел опять что-ли?
- Нет. Всё нормально, просто я по телефону последние дни уже ничего не обсуждаю, нас теперь слушают. А может уже и читают.
- В смысле?
- Ну что в смысле? Мониторят разговорочики. С соседом на днях ФСБ-ники общались. Полговорил бл....дь с родственниками из Николаева.
- Пи...ец... Ты прикалываешься?
- Даня, я еб....л такие приколы. Я не знаю ещё чем наше общение с тобой сегодня выльется!
- Мда бл....ть... Ну не знаю даже, что сказать... Давай тогда через почту гмейловскую, она по крайней мере в штатах на серваке :)
_______________________________________________________________________________________________________

Перед этим, я звоню Славе, привет, привет, ну в общем базовый трёп, но замечаю, что человек говорит как биоробот. Спрашиваю за цены, и наличие товаров в магазинах, отвечает ровно:
- У нас всё хорошо. Продуктов в магазинах много, цены не изменились.
И это всё ровно и без эмоций. Спрашиваю дальше, что там по тарифам на ком-услуги, снова ответ биоробота:
- Тарифы не изменились всё по тем же ценам, только теперь в рублях.
Он на днях сам мне звонил, и спрашивал совета какой планшет купить, я естественно задаю вопрос:
- Что там по планшету, решил? У вас открылись магазины с электроникой?
И снова ответ биоробота:
- ДА товаров много. Завезли из роSSии. Выбор большой.
И тут я понимаю, что Слава либо в ауте, либо за рулём, и рядом кто-то, и Слава не хочет чтобы нас слышали, или говорить неудобно. И говорю ему следующее:
- Дядька, давай чуть позже в чате свяжемся, ок?
- Хорошо...

А дальше было общение в чате, которое я выложил в начале. Вот так. КРЫМНАШ!!!

rfvgy

Ukrainian
Зі сховищ Ощадбанку в Криму викрали 300 кг золота і дорогоцінних металів - Мін'юст

У Криму зі сховищ Ощадбанку викрали 300 кг золота й дорогоцінних металів, які фігурували в одній із кримінальних справ і перебували на зберіганні. Про це під час прес-конференції повідомив міністр юстиції Павло Петренко, пише УНІАН.

Він зазначив, що рішенням місцевої ради у Криму від 30 квітня було націоналізовано все майно України. Крім того, було окреме рішення щодо націоналізації конкретних державних підприємств.

За його словами, у Кремля не виникло питань щодо легітимності таких рішень кримської влади. Зокрема, до золотовалютних резервів Нацбанку Росії було віднесено активи та гроші Національного банку України у Криму.

"За нашою офіційною інформацією, отриманої від НБУ, мова іде про 700 млн грн у вигляді активів, та близько 2 млрд у вигляді іпотечних зобов'язань перед Національним банком, і 4 млрд готівки у сховищах НБУ. Всі ці вкрадені кошти в сумі близько 6 млрд грн зарахували до своїх золотовалютних резервів у Нацбанку Росії", - розповів глава Мін'юсту.

"Так само, через протиправні дії державних банківських установ Росії були втрачені чисті активи комерційних і державних банків в обсязі близько 17 млрд грн. Ми також зафіксували факт викрадення зі сховищ Ощадбанку на території Криму 300 кг золота та дорогоцінних металів, які знаходилися там на зберіганні в рамках кримінальної справи. На підставі підробних рішень місцевих судів і органів влади ці цінності були викрадені", - додав Петренко.

rfvgy

Ukrainian
У Криму ходять російські рублі з українськими гаслами

фото:
В анексованому Криму з'явилися російські рублі з написами "Слава Україні! Героям Слава!"
Фотографії, на яких зображені такі купюри, виклали користувачі однієї із соціальних мереж, передає з посиланням на .
Де саме в Криму були отримані такі рублі, не повідомляється.
Нагадаємо, в анексованій Керчі відмова від гривні продавцям і покупцям дається важко. У магазинах і супермаркетах тепер не можуть давати здачу українськими грошима, а запасу російської дрібноти на півострові досі немає.
Продавці намагаються перекласти вирішення проблеми на покупців, вимагаючи від них оплату під розрахунок, або ж пропонуючи купувати товари на круглу суму. У свою чергу, покупці сваряться із продавцями, вимагаючи видати здачу російською дрібнотою.
Багатьом покупцям доводиться відмовлятися від частини покупок, щоб наблизити загальний підсумок їхньої вартості до круглої суми.

Зверху