Студенти університету Шевченка голодуватимуть проти "репресій"

Dr.Lector

Забанен
Присутність цієї інспекції студенти розцінюють як "репресії стосовно учасників та небайдужих (до) подій, пов’язаних із "Євромайданом".
"Студенти не мають змоги відповісти на запитання повноцінно, оскільки хвилюються і відчувають морально-психологічний тиск третіх осіб"


[YOUTUBE]rzx6WLaqMLg[/YOUTUBE]


Студенти університету Шевченка голодуватимуть проти "репресій"
Середа, 15 січня 2014, 08:26


Студенти Київського університету імені Тараса Шевченка починають акцію голодування, вимагаючи припинити позапланову перевірку Державної інспекції навчальних закладів.
Про таку персональну безстрокову акцію з 15 січня оголошено на сторінці Інститут журналістики КНУ імені Тараса Шевченка у соцмережі "Вконтакті".
"Головна вимога – відкликати Державну інспекцію навчальних закладів України, яка у період із 11.01.14 по 25.01.14 проводять позапланову перевірку київських вишів", - пояснюють студенти.
Присутність цієї інспекції студенти розцінюють як "репресії стосовно учасників та небайдужих (до) подій, пов’язаних із "Євромайданом".
"Студенти не мають змоги відповісти на запитання повноцінно, оскільки хвилюються і відчувають морально-психологічний тиск третіх осіб", - пояснюють вони.
Також студенти вважають, що інспекція заангажована і чинить тиск на викладачів під час прийому іспитів.
"Студенти вимагають від Міністерства освіти і науки України негайно відкликати ДІНЗ України та не допускати подальшого тиску на студентів, які відстоювали свої конституційні права на мирних акціях протесту", - йдеться в повідомленні.
"Акція розпочнеться 15 січня о 13:00 біля пам’ятника Тарасу Шевченку. Голодування не припиниться до тих пір, поки не буде виконана вимога!", - інформують студенти.
 
Останнє редагування:

Dr.Lector

Забанен
Студенти вибороли перемогу, друзi. Влада агонiзує!

Табачник студентам, які голодують: Перевірка закінчилась. Їжте спокійно

Міністр освіти та науки Дмитро Табачник заявляє, що Державна інспекція навчальних закладів завершила перевірку Київського національного університету імені Тараса Шевченка, тому його студенти можуть припинити безстрокову акцію голодування.

Про це він сказав під час брифінгу.

«На сьогодні інспекція обійшла чотири виші. Вона з 11 до 25 січня повинна обійти всі виші. Поки що ніяких нарікань, окрім інституту журналістики, не було. Але можу заспокоїти, що вчора завершили (перевірку), тому їжте спокійно, зі смаком, овочі й усе, що ви хочете. Ще вчора вони (інспектори) пішли», – зазначив міністр.

Табачник також додав, що він здивований, бо «факт завершився вчора, а розголошення – вже сьогодні», повідомляє УНІАН.

Нагадаємо, сьогодні стало відомо, що студенти Київського університету імені Тараса Шевченка починають акцію голодування, вимагаючи припинити позапланову перевірку Державної інспекції навчальних закладів.

Про таку персональну безстрокову акцію з 15 січня оголошено на сторінці Інститут журналістики КНУ імені Тараса Шевченка у соцмережі Вконтакті.

У свою чергу Міносвіти заявило, що Комісія Державної інспекції навчальних закладів України (ДІНЗ), яка вивчала питання щодо стану організації і проведення зимової сесії на факультетах Київського національного університету імені Тараса Шевченка за окремими напрямами підготовки та спеціальностями, уже завершила свою роботу.
 

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Студенти університету Шевченка голодуватимуть проти "репресій"

Прочел на "УП" о репрессиях по отношению к студентам. Заинтересовался.

Известно всем, что в университетах экзамены честно никто не сдает. Это в Европе честно сдают, учатся, готовятся, в Штатах, а украинские студенты, мечтающие в Европу шагать, учиться не хотят.

Подготовка к экзамену заключается в подготовке правильных шпаргалок, налаживании средств связи (наушников) и прочем.

Минобразования отправило на экзамены в Университет им. Шевченко комиссии. И студенты начали голодовку, требуя прекратить "репрессии". Так как (цитата) "студенты волнуются и 2/3 не могут сдать экзамены".

Объявил голодовку "Институт журналистики КНУ". Ни для кого не секрет, что поступить в этот институт при Университете Шевченко нереально. Находятся они в здании КИМО, по-моему. Поступают туда мажоры из мажоров, причем, нередко тупые, как пробки от шампанского.

Они, я думаю, вообще никогда нихрена не сдавали. А тут - комиссия. Репрессии. Голодовка... Вы подъедьте под КНУ и посмотрите на машины, в три ряда припаркованные. Голодают они...

К слову, у одного моего знакомого сыну поставили двойку в школе. А жена знакомого поддерживает майдан. Подумываем о пикете под школой, это же очевидные репрессии.

 
Зверху