Jagger
Повелитель Зерга
Пользователь
Причина:
Раздел: О непознанном...
Список модераторов: недоступно
Автор сообщения:
Текст сообщения:
You must be registered for see links
пожаловался на сообщение.Причина:
Раздел: О непознанном...
Список модераторов: недоступно
Автор сообщения:
You must be registered for see links
Текст сообщения:
KOCTa, А если б тролли не тролили, ой пардон, админы не "пилили" посты - все б было норм.
Странная ситуация, правда? Как бы правила есть, но их как бы нет. Сначало сами срывают покровы, а потом включают "амнезию" )19.03.2010, 12:52
Просто вражаюче схоже! Те ж саме хамство, та ж зухвалість, невихованість, нахабство, безпідставна нічим не вмотивована агресія, той же стиль ведення дискусії, те саме невміння біль-менш чітко сформулювати думку, ті ж пости з помилками, та ж манія величі (він і вчений і музикант, і поліглот) ... Надто багато збігів, щоби вважати просто випадковістю. Скоріше за все це один і той же чувак.
Собственно КОСТа І відносно того, що там Серг писав. Ось тут питання, хто визначався Шевченком як "москаль" обговорювалось.
Вживання слів "москаль", "кацап", "хохол", "жид" і таке інше, заборонено по відношенню до когось. А коли це класика, чи обговорення значення, то це вже інше.
І останнє. Zenith, не Вам до Серга чіплятись. Нагадаю Вам Ваші слова:
Цитата:
Сообщение от Jagger Посмотреть сообщение
Мне если честно, то пофиг. Банте! Только сий додик додиком и останется, ибо заушник акромя поэтического вопля о том как я съел его сало и он содержит меня. Так что бан обсалютно никакого неудобства мне не принесет. Кстати я в отличии от некоторых регится под другим ником не собираюсь)))))
І після бану, на тиждень, не дочекавшись пари днів створили новий нік. Тож, хто з вас краще, а хто гірше, з'ясовуйте десь за межами цього форума. Жаль потраченного времени ((( Я както пропустил, что зенит - мультик джаггера... Фу.. Исправлюсь