Выбор телевизора, нужен совет.

Pablo

Member
Вибір телевізора

Привіт всім!
Маю питання!
Чи можемо ми в цій гілці розмовляти про "залізо" що не стосуються компів.
Коли так то відразу питання №2
Я зібрався купувати собі телевізор і вибір мій пав на
Samsung CS29K40 ZQQ
це модель телевізорів так званих Fit slim тобто з обрізаною трубкою, хто що знає про ці ТВ пропоную висловитись з цього приводу.

PASHA

New Member
Re: Вибір телевізора

мой тебе совет .бери слим но не29 а32 с форматом 16х9.я взялLG32FS2RNB .После этого не могу смотреть на квадратных уродов 3х4 идаже монитор после этого купил 16х9.

Pablo

Member

Привіт Тьоска!
Я звичайно розумію що треба б брати саме 32 та 16х9 але просто боюсь що обмежений в фінансовому плані і можу дозволити собі лише 3х4 і саме 29" ...
але думаю що slim таке краще ніж уроди товстозаді

PASHA

New Member

ну по поводу финансов ятебя прекрасно понимаю.Но дело в том что телек ты покупаеш не на один год.лутше потерпи подсобирай денег и купи сразу чтото нормальное.я брал летом за720долл. ачерез месяц он стоил уже 650.и обязательно убедись чтобы была функция HD-READI.Желаю удачи.

LevAris

Well-Known Member

Та ні, хлопці, як що вже тратити, то дійсно на щось стояче. 42" плазма або LCD, честні 720р (хоча-б), HDMI входи - це на мій погляд є той мінімум, на який зараз потрібно орієнтуватись.

PASHA

New Member

HD-READIэто поддержка телевидения высокой чёткости с разрешением 740х1080. обычный телек даёт 540х720 помоему.за этим телевидением будущее

Pablo

Member

я б сказав не так, телебачення себе вичерпує. я по телевізору вже не можу дивитись нічого окрім новин, передач про природу від BBC, та спортивних каналів. Мене не цікавлять серіали, ШОУ і таке інше тому думаю що майбутнє за якісним домашнім кінотеатром. а з цього вже витікають наступні чинники:
16-9 - гавтоматично

HD-READI - також бажано бо с кожним днем покупець та споживач стає більш вибагливішим і таке інше...

PASHA

New Member

Абсолютно согласен.

Master

Алхимик

HD-READIэто поддержка телевидения высокой чёткости с разрешением 740х1080. обычный телек даёт 540х720 помоему.за этим телевидением будущее
HD-Ready означает лишь наличие компонентных входов и/или интерфейса HDMI, позволяющих подключить источник HD сигнала (тюнер, ресивер, проигрыватель, комп). Но наличие соотв. входов еще не делает ваш телевизор HD. В таких телевизорах сигнал высокой четкости (HD) конвертируется до стандартной четкости (SD) и воспроизводится.
Так что, если желаете иметь HD разрешение то и покупайте настоящий HD телевизор, который стоит значительно дороже т.н. HD-Ready.

Обычно разрешение дешевых плазм (в т.ч. и т.н. HD-Ready) составляет 854*480, ЖК телевизоров 1366*768, нормальных HD телевизоров 1920*1080.

Останнє редагування:
Зверху