Jagger
Повелитель Зерга
Пользователь
Причина:
Раздел: Політика. Історія. Суспільство
Список модераторов: KOCTa, Ravenne
Автор сообщения:
Текст сообщения:
You must be registered for see links
пожаловался на сообщение.Причина:
Сообщение:Мат, или слова "спиздили" и "пиздюли" таковыми не являются?
Раздел: Політика. Історія. Суспільство
Список модераторов: KOCTa, Ravenne
Автор сообщения:
Текст сообщения:
:razz:Так одну, чи декілька? :lol::lol::lol:Да, знаю одну несколько таких жарких стран,
Слухай, млодший, відсип дурі! :mrgreen:
Праві чи ні - покаже розслідування. А ось скалити зуби з цього приводу і апріорі вважати їх винними, бо "сопрєдєльная сторона" носить "руССкіє погоньі" - може лише відвертий п'ятоколонець.где было что "свои"всегда априори правы, а чужие всегда враги.
Во-во... Як в том анекдоті - коли похвалитися нічим, то залишається єдина втіха: "А я... а я... а я вам всєм сєйчас пі**юлєй дам":mrgreen:Всем крепко в свое время дали по сусалам, а некоторых даже пинками под зад сапогами и прикладами выставили где смогли.
Во-во... І то назва нації чужа, історія не своя, герб поцуплений, кольори прапору також сп**здили...Для нормального общества это недопустимо, кроме общества банавого или еще какого дерьма, которым кроме нации или еще чем гордится нечем.
Виховувати слід, тут питань немає. Але коли таке сталося, то не можна дозволяти чужому дядечці товкти свою дитину. Я компенсую йому збитки, але як карати і чи треба карати - буду вирішувати я сам, а не господар автівки.Вот пример, ваш ребенок разбил стекло машины, его взяли за шкирку, он брыкаясь отгребает по затылку. Вы что, убьете хозяина машины вместо того чтобы воспитать чадо? Своих детей воспитывайте, чтобы не нарушали, а то довыделывались, попали под катер, а теперь сопливите "украийынцив ображають!".
Млодший, досить того, що ти тут розпинався про якусь наче українську журналістку, яку, знову таки, наче викрали. Виявилося, по-перше, що вона працювала на російські ЗМІ (а значить і на їх спецслужби). А по друге, їЧего не заступаетесь за того кого в плен берут?You must be registered for see links. Тому випусти пару.
А до кого претензія? До тих. хто не любить? Так таких майже весь світ...Водимо рюських ненавидить проще чам заступаться.