Юридичні послуги з підготовки договорів

Tenza

Member
Підготовка та укладання договору - це один із основних елементів здійснення підприємницької (господарської) діяльності на території України. Разом з цим, щоб грамотно підготувати договір, необхідно мати уявлення про чинне законодавство України, щоб уникнути негативних наслідків у подальшому.

Відповідно до Цивільного Кодексу України ЦКУ в Україні гарантується свобода договору (ст. 3 ЦКУ). Тобто учасники правовідносин на свій розсуд і за своєю волею мають право укладати між собою договори відповідно до законодавства України.

Договором є домовленість двох або більше сторін, спрямована на встановлення, зміну або припинення цивільних прав та обов'язків.

Договір є одностороннім, якщо одна сторона бере на себе обов'язок перед другою стороною вчинити певні дії або утриматися від них, а друга сторона наділяється лише правом вимоги, без виникнення зустрічного обов'язку щодо першої сторони; і є двостороннім, якщо правами та обов'язками наділені обидві сторони договору .

Відповідно до ЦКУ сторони є вільними в укладанні договору, виборі контрагента та визначенні умов договору з урахуванням вимог ЦКУ, інших актів цивільного законодавства, звичаїв ділового обороту, вимог розумності та справедливості. Договір є обов'язковим для виконання сторонами.


Ми підготуємо для Вас будь-який вид договору у найкоротші терміни.
Наші ціни Вас приємно здивують.
Звертайтеся за телефонами:
т. 067-240-89-13 Віктор Олександрович
066-045-28-51
 
Зверху