bass custom 5 string (Срочно, м.Тернопіль, 2400 грн)

maikjawa

New Member
Bass custom 5-string
Продам кастом бас 5 струнний. Історія баса дуже довга, але хто його зробив так і залишилось невідомо! Знаю, що привезли інструмент із США у 2006р. купив у муз. магазині "Шлягер" м. Тернопіль за 500$.Доставив активну електроніку за 50$ з ебей. Коли віддав бас на підстройку анкера, майстер зняв один кілок під яким була краска чорного кольору, хто стер покраску із головки грифа, я не знаю і що там було написано також. Знаю що тримач на крону - такий самий, як у "Фодери". По дереву можу сказати, що воно дуже добре висушине (по словах майстра) і програне тому, що це є мій основний інструмент від коли я його купив. Гриф інструмента, по відчуттях, дуже схожий на "Фендер", тобто вузенький, тільки накладка більш пряма - але з радіусом. Неоднократно думав продавати бас, але тільки доходило до продажу, як ставало мені його жаль, так як інструмент дуже хороший по відчуттях, та по звучанні, єдиний інструмент у якого, як на мене є душа, тому дуже хочу щоб він не попав у погані руки...дуже на це сподіваюсь...Бас звучащий, але назвати його "Fodera" - я не можу так, як немаю на це права та підстав.Те що кілки дорогої марки - дійсно так, це оригінальні кілки Fodera, порівнював із Fodera - [censored][censored][censored][censored][censored][censored][censored]l. От такий то бас...

І так загальний опис:

Корпус - Вільха
Топ - Хвилястий клен
Гриф - Клен
Колки - Fodera
Брідж - schaller D 5 (Gold)
Датчикиі - EMG ( P\J ) 45
Преамп - bass - mid - trable - balance -vol - active\pasive

Звук баса записаний на студії у лінію (відео)

Також є багато живих відео тут:

Або ввести на ютубі "100 Хвилин" (мій бенд).
Можу закинути відео із репетиції, погррати трошки для приблизного

Деталі по телефону: 0966761352 - Міша або

Ціна як на мене занижена, але у зв"язку із тим, що дуже потрібні гроші віддам бас за 2400 грн. + Чохол "Фендер" - Торг!
Бас у Тернополі, перешлю любою курєрською службою, в любий зручний для вас спосіб.

Вкладення

Зверху