Допоможіть врятувати Аліну!

klyopsanya

Web-разработчик
Моя донька Аліна тяжко хворіє. Нині їй виповнилося чотирнадцять, а страшний діагноз – вроджений вивих стегон їй поставили, коли мала всього два рочки. З тих пір Аліна перенесла десять операцій на суглобах. Одному Богові відомо,скільки сліз було виплакано, скільки нервів витрачено, скільки болю перенесено…
Доньку оперували у різних клініках Києва, Харкова… На сьогодні вона має групу інвалідності; запис у медичних документах свідчить: сколіоз IV ступеню. Неможливо без сліз дивитися, як мучиться моя дитина, як прагне бути такою, як і її ровесники-підлітки. Та хвороба не дає втілювати у реальне життя молоду енергію, мрії. Моя дівчинка живе болем і сподіваннями на диво. Нещодавно ми побачили світло у кінці чорного тунелю – фахівці Харківського інституту патології хребта й суглобів імені професора М.І.Сітенка беруться допомогти й прооперувати Аліну. Оперативне лікування потрібно проводити терміново, не гаючи часу, бо він у нашому випадку на вагу золота. Однак на операцію, яка дає надію потрібні кошти – 50 тисяч гривень.

Тривожні думки не полишають мене ні на секунду – час спливає, та де ж брати такі кошти? Скільки їх вже було витрачено, адже всім відомо і не потрібно зайвий раз розповідати, яке нині дороге лікування, а тим більше – таких
складних хвороб. Заради здоров’я власної дитини, заради того, щоб скінчилися врешті її страждання і моя дівчинка змогла без болю посміхатися, дивитися на сонце й на радощі життя не крізь сльози, ми ладні збути останнє! Та з болем, який крає серце, розуміємо: у будь-якому випадку самотужки не назбираємо тієї суми, яка потрібна. Тримає єдине – надія, віра в те, що відгукнуться добрі люди й допоможуть. Звертаюся до всіх: якщо вам небайдужа доля дитини, прошу надати нам посильну матеріальну допомогу. Ми молитимемося за вас повсякчас, пам’ятаючи доброту сердець і чуйність ваших душ. Навіть незначні кошти, перераховані вами, для нас – дуже важливі! Зроблене добро повернеться до вас сторицею – Бог віддячить своєю прихильністю до вас та ваших близьких. Сподіваємося на
чуйність, розуміння й підтримку.

Номер картки
мами – Титаренко Л.В. в ПриватБанку 5211537310459974.

Реквізити для
безготівкового перерахування коштів: отримувач ПриватБанк, найменування банку
ПриватБанк, номер рахунку
29244825509100, МФО 305299, ЄДРПОУ 14360570, призначення платежу: для
зарахування на картку 5211537310459974, Титаренко Людмила Володимирівна, ІПН
2775709705.

Мій номер мобільного телефона: 0668477729.

Заздалегідь вдячна мама Аліни Титаренко - Людмила Володимирівна. с.Русанівка
You must be registered for see images

документи

Оригінал статті

Зверху