Глумление над памятником погибшим под Крутами

Ravenne

Гуманістична радикалка
Модератор
Відповідь: Глумление над памятником погибшим под Крутами

такой реакции хотели добиться правокаторы
:lol:
Вобщем игра кукловодов в куклы.
Нічого іншого від вас і не чекала.
Як нецікаво стало нам жити...

А щодо Євразії... Якщо це вони, то мовчати не будуть. Так було і з пам"ятним камнем ОУН-УПА в Харкові. Тільки є підозри, що діяли вони за вказівкою або із дозволу місцевої влади. Сумніваюсь, що в Черніговській облісті така сама ситуація.
 

Ultraviolet

Active Member
Ну вот и я о том же.
Повторю:
Не важно кто, важно зачем?

Вот Вы в состоянии ответить на подобные вопросы?

Но надо не забывать что на заборе тоже надписи быват, но форма и содержание, при этом,не совпадают.

Или надо бить себя в грудь и орать: я патриот.
Патриотизм это не расклеивание листовок и марши с символикой это поступки и образ мышления. А разные подходы к базовым категориям дают разные результаты.

Мне понятен символизм трагедии под крутами, также мне кажется, что его коснулся, не совсем правда прямо, а за линией сюжета, Булгаков в Белой гвардии.

Мне также понятен акцент желтого пятна на памятнике. Более того я акцентирую внимание на то, что у этого пятна есть заказчик. Вот от сюда и моя позиция.
 

pashadoc

ДОбрый доктор ;-)
Не думал, что фразы "Бендера на ..." и "Сава россии" - антиукраинские лозунги.
ЗЫ: не смотря на мои убеждения, имхо, воевать с памятниками погибшим - последнее дело.
 

vvs_1

New Member
Памятник однозначно нельзя было трогать, не по человечески это.
А вот пан Грушевский, который распустил армию и против Кр. Армии послал пацанов-студентов не достоин быть среди героев Украины.
Косвенно он создал условия для прихода к власти Петлюры, а затем установлению Советской Власти.
 

TerAn

A---C-D-#D-E---G
Відповідь: Re: Глумление над памятником погибшим под Крутами

Дай ссылочки, будь человеком!
Зараз так особливо лінків не дам, але на форумі GSC(фірма, що випустила S.T.A.L.K.E.R.) були образи України як країни взагалі. А гру називали великою російською, обсирали наміри зробити українську версію.
Знаю це від свого брата(він там веб-програміст), 100% правдива інформація.
 

Serg_aka_m0rPh

Забанен
Діти вірили що нарешті Україна буде вільною, і життя не пошкодували віддати, а якісь падлюки (100% Рософіли, в інших рука б не піднялася) .... Повісив би поруч нехай теліпаются :furious:. Дещо кидаеться в очі - на ВСІХ переглянутих мною форумах так звані "бендерівці" ніколи не викрікують "Смерьть жидам (хохлам, москалям и т.п.)" , а просто обгрунтовують свій вибір наводячи ФАКТИ. Русофіли навпаки - одні "Ленин всегда впереди" "Бендера, Махно - ПРЄДАТЕЛИ!!! ЗАПАДЕНЦИ .. и т.д." Але не замислюються , що самі запуталися в своїх брЄдових фантазіях. Наприкла вони, щасливі, й гадки не мають що Махно отримав ДУЖЕ ВЕЛИКУ МЕДАЛЬ :))) від комуняк за те що боровся с Денікіним! А Шухевивичь служив не тюльки Бундесверу а й у Війску Польскому:lol: (знищувавщи при цьому і тих і інших). 100% вам скажу шо німців на західних землях Украйні (і не тільки на західних!!!) деколи з квітами зустрічали. А ваші "братцы-каммунисты" хутко обЄдали своїми партквитками, та поспішали в рекруті поліцайськи.
Одне вам скажу(можете у дідів спросити , якщо живі) ВСЇХ ІДЕЙНИХ КОМУНІСТІВ росстріляли ща в 30х роках. А наші Идейные:lol: після розвалу совка одразу стали Соціалістами Она..тьфу ну ви зрозуміли про що я ...

Але були ще такі я к Чорновіл, ось хто був вірний своєму серцю до останньго, за що й загинув.

Якбі спіймалась мені золота рибка , я б одне загадав -переселити західних на Схід, а східних на Захід (примусово).... от тоді б я посміявся , коли колишні "Русофіли" одразу "Русофобами" стал (в чому я впевнений на всі 100%) Прям массова змуна орієнтації :)
 

abidal

DIPRESSIYA
Та скоты одним словом, таких козлов надо изолировать от общества так годков на 15.
 
Зверху