Маразмы горсовета.

• Автор теми 21h
  • Дата створення

21h

Вернулся
Думаю тема имеет право на жизнь. Вот первый пример.
Хотелось бы знать, какому сферическому дебилу в вакууме стукнула моча в голову запретить въезд на барановское кладбище, не обеспечив доступ к его дальним углам? Как добираться к свежим могилам? Чтоб этих собак женского пола так закопали, чтобы их проведать никто не смог! Или это проделки лично Гэны? И что это за прикол: "если вам надо памятник ставить, то надо отдельно договариваться, чтобы подвезти его к могиле". Штайн внеси ясноть! Мудаки у входа в кладбище прикрываются решением горсовета!

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Маразмы горсовета.

Мудаки у входа в кладбище прикрываются решением горсовета!
Номер рішення?

Останнє що я пам'ятаю, це рішення № 1672-МР "Про обмеження руху автотранспортних засобів на вулицях та території зелених зон Зарічного та Ковпаківського районів міста Суми."

Але там написано:
Обмежити рух автотранспортних засобів без відповідних перепусток на вулицях міста Соборній, Воскресенській, Герцена, на території парку культури та відпочинку імені І.М. Кожедуба, дитячого парку «Казка», Басівського парку, скверу Афганців, скверу «Дружба», прибережної зони озера Чеха, прибережної зони озера Дурова.
Можливо є якесь інше рішення (хоча в цьому році подібних не приймалося, якщо мені не зраджує пам'ять), але потрібен номер.
А можливо "деякі особи" просто помилково вважають баранівський цвинтар частиною парку «Казка» чи скверу «Дружба», тоді їх треба про це сповістити.

21h

Вернулся
Ок, уточню что за решение такое. Возможно решили "денег срубить" на умерших.

Зверху