Європа втрачає євреїв

Stein

Well-Known Member
Європа втрачає євреїв

Видання «Еврейский мир. Газета русскоязячной Америки» занепокоєно стрімким зростом антисемітизму в Європі. Говориться про числені напади імігрантів-мусульман на євреїв, які змушують останніх массово переїзджати в інші країни. Поліція не втручається, бо імігранти-мусульмане мають вищий рівень толерантонедоторканості. Можливо, євреї перебільшують. Але тенденції мають місце – екологічну нішу недоторканих опановують араби. І скоро саме їх ми звинувачуватимемо у світових змовах, ритуальному канібалізмі, масонстві тощо.

Норвегія за кілька тижнів стане «вільною від євреїв». Останні 819 євреїв, що живуть у Норвегії в цей час, у зв'язку зі зростаючим антисемітизмом залишають країну. Таким чином, Норвегія стане першою європейською країною, без єврейського населення. Більш того. Та ж тенденція виявляється у всіх європейських країнах.
Хто зараз у новинах не чув повідомлення про терористичні атаки на євреїв у Болгарії, хто не знає, що євреї в Європі зазнають атак щодня? У лютому 2012 року, норвезька газета Aftenposten повідомила про вихід євреїв із країни. Ганна …, президент єврейської громади в Норвегії заявила, що одна з головних причин: «Багато іммігрантів приносять антисемітизм зі своїх країн. Ганебно те, що ніхто не виступає проти них у цій країні». Це мусульманська хвиля імміграції. У Європу вертається антисемітизм. Аналогічна тенденція також у сусідній Швеції, — і у всіх країнах ЄС. Мусульмани всюди переслідують євреїв.

Інформаційна служба Копп, одна з деяких, відкрито пропонує ексклюзивні репортажі з цього питання.У Франції почалося… Не проходить дня без нападу мусульман на євреїв. У газетах про це ані слова — занадто багато інших справ. Тільки за перші п'ять місяців 2012 року тут було зроблено 268 нападів на євреїв. Франція в цей час стала антисемітською країною. Соціалістичний уряд на чолі із президентом Hollande не вживає нічого, щоб захистити євреїв — навпаки. Багато мусульман є важливою групою виборців! І вони перебувають під захистом соціалістів. 5 Липень 2012 17-літнього єврея неподалік від Тулузи було майже на смерть затоптано в поїзді двома мусульманами — вихідцями з Північної Африки, тому що носив на грудях зірку Давида. Поліція навіть не прийняла скаргу. У цей час євреїв Франції відкрито закликали покинути країну.

Італія нічим не відрізняється від Франції. Громадяни єврейського віросповідання повинні постійно побоюватися за своє життя й жити у свого роду гетто — в'язниці строгого режиму. Ще шість років тому британські ЗМІ повідомляли про вихід євреїв з Великобританії. Ця тенденція не змінилася. В 1990 р., у країні було 340 000 євреїв, а сьогодні їх чисельність становить менш 240 000. Мусульманські іммігранти зробили їхнє життя пеклом і виганяють їх. З Антверпена були вигнані бельгійські євреї. У Нідерландах, єврейські лідери відкрито порадив своїм одноплемінникам покинути країну якомога швидше. Голландські політики з рядів соціалістів навіть ішли на демонстрації разом з мусульманами, що привселюдно призивають до газифікації євреїв. У німецькомовних країнах на цю тему в ЗМІ поки нічого не повідомляється. Адже мусульмани, з погляду німецьких журналістів, чесні люди, які не мають нічого спільного із правими екстремістами. Німецькі журналісти, відзначають цю якість, і тим самим сприяють вигнанню євреїв з Європи.
 

21h

Вернулся
Stein, сами виноваты! Хотя... Европе от лодырей мусульман лучше не станет.
 
Зверху