Чиновники-рейдери.

Чиновники творят беззаконие?

• Да

Голосів: 12 92.3%
  • Нет

Голосів: 1 7.7%
  • они всё правильно делают

Голосів: 0 0.0%
  • с ними надо воевать

Голосів: 4 30.8%

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    13

VoqtekoMG

New Member
Чиновники-рейдери.

Шановні жителі м. Суми, які небайдужі до долі Сумської школи №4!

3 травня 2012року відбувся незаконний захват приміщення школи на чолі з першим заступником міського голови Войтенком М.Г.. Просимо вас захистити від свавілля Войтенка М.Г. та міської влади найстарішу, найлегендарнішу школу міста, яку в свій час побудував меценат Харитоненко І.Г. як заклад освіти.

7 травня 2012 року на 14 год. 00 хв. просимо всіх, хто не байдужий до долі школи №4, прийти і прийняти участь у мітингу до школи.

Вкладення

Petruhann

Забанен
поясните ситуацию поподробней.

прошло время оранжевых революций, народ хочет разобраться

ну типа кто вы, не конкурент ли тем кто захватил

just_name

Active Member
Раз уж поднят вопрос 4-ой школы, то когда вы наведете там порядки?

ANGRYMAN

Забанен
Вообще чиновники (посадові особи) бывают разные. Автор темы, раскрой более развернуто. И у тебя в голосовании каждый пункт те же яйца, только в профиль "казнить, или убить".

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Чиновники-рейдери.

3 травня 2012року відбувся незаконний захват приміщення школи на чолі з першим заступником міського голови Войтенком М.Г.. Просимо вас захистити від свавілля Войтенка М.Г. та міської влади найстарішу, найлегендарнішу школу міста, яку в свій час побудував меценат Харитоненко І.Г. як заклад освіти.
Не несіть дурню.
1. Приміщення під "Єдиний офіс" виділено, відремонтовано і стоїть вже більше ніж півтора року точно - я сам знаю. І воно зарезервоване. І ніхто там нічого на "захоплював". Принаймні 3 травня 2012 року.
2. Харитоненко побудував "червону" споруду. Нагадати вам в якому вона стані? Там скільки я себе пам'ятаю - руїни стоять і досі. І ніякої школи там немає. Школа є у приміщеннях за "червоним корпусом". Приміщеннях, побудованих радянською владою без жодного Харитоненка. Саме так (радянську) частину приміщення і виділено під "Єдиний офіс".
Тож ніхто "харитоненкового закладу освіти" не забирав. Ви жорстко та нахабно перекручуєте факти.

Зверху