Всіх поіменно назвати не можу, але доземно вклоняюся кожному, хто підтримав
You must be registered for see images
У наше життя неждано-негадано увірвалося страшне горе - тяжко захворіла моя чотирирічна донечка Катя. Біда постукала у наші двері в лютому: після огляду у дівчинки виявили пухлину в нирці. Тішила єдина надія, що вона виявиться незлоякісною. Однак, результат комп'ютерної томографії страшною блискавою вдарив по свідомості - злоякісна. Діагноз звучав так: нейробластома заочеревинного простору з метастазами у легені. (Як виявилося пізніше - це була нефробластома - пухлина, яка знаходиться всередині нирки). Сонце для нашої родини згасло і, здавалося б, світ перевернувся. Ми знаходилися на обліку й лікуванні в Сумській обласній дитячій клінічній лікарні. Щодня - аналізи, уколи, системи, сльози. Донечці провели два блоки хіміотерапії (дев'ять і сім днів). Відкрилася кровотеча - дитину терміново потрібно було оперувати. Я кожен день молила Бога й людей про допомогу. Нам радили проводити операцію у Москві, але оперативне втручання тамтешніх спеціалістів коштувало 80 тисяч гривень. Гроші, які й були, текли, мов вода - медикаменти, різні препарати й системи, транспорт, спеціальне харчування для підтримки організму… Я не знала що робити, адже все віддала заради порятунку дитини, та однак грошей не вистачало. 3 травня Каті зробили операцію, яка тривала 3,5 години, у м.Київ, в Національному інституті раку. В її ході дитині видалили нирку, надниркову залозу, сечові шляхи… Після операції призначено ще 12 блоків хіміотерапії, 30 сеансів променевої терапії. Я не знаю, що б я робила без допомоги людей - жителів Липоводолинщини, які відгукнулися і здавали та перераховували кошти на лікування моїй донечці. Я не знаю їх імен, але доземно вклоняюся перед ними за підтримку й розуміння нашого страшного горя, за те, що ми не лишилися сам на сам із тяжкою хворобою, яка не тільки фізичні й моральні сили відбирає, але й потребує величезних коштів. Я бажаю всім вам та вашим дітям, близьким і рідним здоров'я й Божої прихильності, радості й благополуччя на кожен день. Нехай кожен із вас повсякчас відчуває міцну підтримку й розуміння, впевнену руку, на яку можна опиратися у будь-який момент. Це так важливо…
Хочу висловити свою вдячність начальнику Липоводолинського РВУМВС Є.А.Пилипенку, який не тільки допоміг коштами, а й виділив транспорт, коли це було необхідно, з розумінням пішов назустріч. Спасибі голові райдержадміністрації І.Г.Мануші, колегам по роботі, голові ветеранської організації працівників РВ УМВС В.В.Саю, Л.Л.Крамаренко, голові батьківського комітету старшої групи "Ромашка" Липоводолинського ДНЗ "Берізка" О.В.Замниборщ, всім керівникам району, підприємцям, сусідам, друзям. Ви допомогли здолати страшний чорний шлях у нашому з донечкою житті. Я щиро дякую всім людям, які ділилися останньою копійкою, щоб врятувати мою дитину. Моїй вдячності немає меж і її не висловити ніякими реченнями. Нехай Бог береже всіх вас від життєвих негараздів. Спасибі!
Вероніка ВАРГА,
мама Каті
You must be registered for see links