Сумский футбол

taurus__73

New Member
Модератор
Відкритий лист президента ПФЛ Святослава Сироти до керівників Сумської обласної та міської влади з приводу ситуації в ФК «Суми».

Голові Сумської обласної державної адміністрації Лаврику М. І.
Голові Сумської обласної Ради Токарю В. М.
Міському голові Сум Мінаєву Г. М.
Шановний Миколо Івановичу!
Шановний Володимире Миколайовичу!
Шановний Геннадію Михайловичу!

Професіональна футбольна ліга України робить все від неї залежне, щоб зберегти й розвивати професіональний футбол у регіонах, зокрема, на благодатній землі Сумщини, яка дала Україні не тільки видатних державних діячів, а й відомих футбольних майстрів. Саме задля підтримки сумського футболу, підняття його реноме, привертання уваги до проблем футбольного клубу «Суми» та стадіону «Ювілейний» ПФЛ України 19-20 червня в місті Суми організувала та провела турнір «Кубок ПФЛ», який отримав широкий розголос та активну підтримку місцевої аудиторії.

Проте доводиться констатувати, що, на превеликий жаль, місцева влада – як міська, так і обласна – залишаються осторонь проблем єдиного представника Сумщини в професіональному футболі. На даний момент склалася така ситуація, що ФК «Суми» самотужки не в змозі вирішити всі фінансові проблеми і може втратити професіональний статус. Таким чином, поза грою залишиться не тільки чисельна армія сумських футбольних уболівальників, а й красень-стадіон «Ювілейний».

Зважаючи на велику соціальну значимість, закладену в футболі, Професіональна футбольна ліга України звертається до вас із проханням відшукати можливість надання допомоги ФК «Суми», тим самим зберігши свято футболу для сумських уболівальників.

Якщо ж місцева влада у цей скрутний для вітчизняного футболу час не знайде можливості підставити плече допомоги єдиному в регіоні професіональному клубові і ФК «Суми» не зможе до 5 липня 2009 року надати Професіональній футбольній лізі гарантій на участь у змаганнях сезону 2009/2010 років, ми будемо змушені визнати, що не в останню чергу через інертність місцевої влади Сумщина втратить останній професіональний самобутній колектив…

З повагою, президент ПФЛ України Сирота С. А.

26.06.2009 року.

 

sasho

ultras
я думаю должно стыдно быть власти, да понимаю есть проблемы но тогда как в других городах и по 3 и 4 команды играют?а у нас полноценной и одной нету!
 

lion.ts

[deleted]
я думаю должно стыдно быть власти, да понимаю есть проблемы но тогда как в других городах и по 3 и 4 команды играют?а у нас полноценной и одной нету!
Ни в одном городе нету 3-х - 4-х городских клубов. Вон вспомни Арсенал.. И тот чуть не загнулся, так то Киев.
 

Chen

Member
В Киеве кроме их есть как минимум профисионалы и полу Оболонь и ЦСКА
 

RED_FAN

Smilek
Було узгоджено час початку матчу між київським «Динамо» та полтавською «Ворсклою». Стартовий свисток гри на сумському стадіоні «Ювілейний» пролунає 11 липня о 20:45! Дивіться пряму трансляцію зустрічі кращих українських команд на телеканалі «Інтер»!
 

Chuvak

-=FOrZa FC Sumy=-
кто что узнает про ФК Сумы пишем здесь, новчики в команде, финансировнаие...и т.д.!!!!
 

Chuvak

-=FOrZa FC Sumy=-
кто знает где тренеруется ФК Сумы??? на авангарде, какой там газон??? пишем все что знаем!
 

DEmON777

Форумчанин
то что на авангарде газоном назвать нельзя, впрочем как и на КРЗ, на "Ювилейном" газончик дествительно классныф!
 
Зверху