Украинцев будут штрафовать за ношение камуфляжной одежды

Z3RG

Забанен
Я что-то не найду этот проект на раде.гов Может это врос говна в вентилятор?
 

Andy

Well-Known Member
Simpson, Написано очень закручено :) Но если носить камуфляж как носят все и я в том числе, тоесть без знаков различия, без ремня и т.д. то по идее никто вам начего плохого не скажет :)
 

Супчик

Съёмщик
Это что же, значит в таком виде нельзя будет и по городу пройтись?!!

You must be registered for see images
 

Z3RG

Забанен
Andy, а может и без штанов носить? И с приспущеными трусами? Кстати, советую посмотреть на аффтарав этого "закона",
 

Z3RG

Забанен
Из текста закона
1) у статті 7. Військова форма одягу, знаки розрізнення і відзнаки військовослужбовців:
пункт 4 викласти в такій редакції:
4. Носіння військової форми одягу, форми одягу інших військових формувань, органів виконавчої та судової влади, та знаків розрізнення і відзнак, а саме погонів, шевронів, фурнітури з державною та відомчою символікою, лампас, гаптування, використання колористики «камуфляж» та інше, що затверджені постановами Кабінету Міністрів України, особами, які не мають на це права, забороняється і тягне за собою відповідальність згідно із законом.

ІІ. Цей Закон набирає чинності з дня його опублікування.
 

Aleks_82

New Member
А мне кажется что ето все начиналось с запрета на "секонды" ,тк подавляющая часть потребителей камуфляжа носит его на работу,а так хотят поднять украинских производителей одежды )))
 

Simpson

シンプソン
Модератор
Simpson, Написано очень закручено :) Но если носить камуфляж как носят все и я в том числе, тоесть без знаков различия, без ремня и т.д. то по идее никто вам начего плохого не скажет :)
читаем пояснительную записку к проекту ЗУ:
Проектом Закону України «Про внесення змін до деяких законів України щодо носіння форменого одягу, використання знаків розрізнення та символіки» пропонується заборонити носіння військової форми одягу, форми одягу інших військових формувань та знаків розрізнення і відзнак...
Черным по белому написано, что запрещается носить военную форму одежды. Яснее некуда: нацепил комок - получи предупреждение или штраф...
 

Alexsandr

Well-Known Member
камуфляж не обязательно форма. Если покрой не совпадает с действующей формой, то прицепиться не должны в теории. Запретить носить определенные цвета (тот де камуфляж) могут на бумаге только.
 
Зверху