Намагайтесь любити інших так, щоб їх не ображати, ні відкрито, ні приховано. А то я не бог, але карати буду.Библия:"...будем любить друг друга,потому что любовь от Бога,и всякий любящий рожден от Бога и знает Бога.Кто не любит,тот не познал Бога, потому что Бог есть любовь."
напугали ежика голой попой.Читайте все и внимательно и тогда поймете кто кого оскорбляет.Намагайтесь любити інших так, щоб їх не ображати, ні відкрито, ні приховано. А то я не бог, але карати буду.
Да,вы правильно подметили.РПЦ имеет больше и намного признаков секты и более того даже-культа,поэтому настоящие Церкви Христовы пополняются за щет людей,которые уходят из этой тьмы крамешной.Я не синод ,но я духовный человек,а духовные могут судить о всем.ви на питання відповідайте конкретні, а не порожню воду цитуйте.
Книга-книг - это Библия.Об этом даже дети знают и смотрят мультики о Ней.Що за "книга-книг"?
А чим тоді "книга книг" відрізняється від Писання, що його через неї ще треба просіювати?Книга-книг - это Библия.Об этом даже дети знают и смотрят мультики о Ней.
Канонічність не вам визначати. І не треба власну секту прикривати заблудшими душами.Я не синод ,но я духовный человек,а духовные могут судить о всем.
Если вы такой исламист и готовы рвать людей из-за вашего лжехристианства,то эта цитата для вас:"А Я говорю вам:"любите врагов ваших,благословляйте проклинающих вас,благотворите ненавидящим вас и молитесь за обижающих вас и гонящих вас,Да будете сынами Отца вашего Небесного,ибо Он повелевает солнцу Своему восходить над злыми и добрыми и посылает дождь на праведных и неправедных."Бог любить праведників і карає грішників. І не треба перегинати що Бог любить всіх і благословляє садомітів. Західні секти вже навіть до цього дотрактувалися...
Вы цитируете и искажаете смысл,которого нет в этих цитатах,вырывая их из общего текста и смысла Писания.Кстати так делают и иеговисты,которых вы вспоминали.Я цитую те, що написано в Біблії
Книга-книг,Суперкнига,Писание,Святое писание,Библия-это все слова-названия одногоА чим тоді "книга книг" відрізняється від Писання, що його через неї ще треба просіювати?
Конечно не мне и не вам и даже не синоду,а это может делать только единый авторитетный источник,которым является Слово Божье.Если же любой "канон" идет в разрез со Словом Божьим(Библией), то никакой он не канон,а если и канон,то для тех,кто его таковым сделал,но Бог здесь не причем.Канонічність не вам визначати.
Хрен репки не слаще.Грешное с праведным я не спутаю,т.к. Иисус живущий в моем сердце,четко и ясно дает знать что есть что.P.S. І я казав не про РПЦ, а про РПЦз. Не плутайте грішне з праведним.
і щеІ я казав не про РПЦ, а про РПЦз. Не плутайте грішне з праведним.
Вибачте, не прослідкував. А чи не підкажете, коли саме відбувся "злам" у Ваших клерикальних уподобаннях. Адже ще не так давно Ви стверджували, що канонічною є саме РПЦ:Це ви секта, а РПЦз - єдина кононічна Православна церква, послідовниця Православної церкви Російської Імперії.
Не варто перекручувати з ніг на голову. Суть цієї фрази зводиться до того, що воювати треба з честю, а не з ненавистю. Хто сказав що я ненавиджу мусульман? Проте це не означає що я не вбиватиму їх на Священній Війні.Если вы такой исламист и готовы рвать людей из-за вашего лжехристианства,то эта цитата для вас:"А Я говорю вам:"любите врагов ваших,благословляйте проклинающих вас,благотворите ненавидящим вас и молитесь за обижающих вас и гонящих вас,Да будете сынами Отца вашего Небесного,ибо Он повелевает солнцу Своему восходить над злыми и добрыми и посылает дождь на праведных и неправедных."
Те саме можна сказати і про вас.Вы цитируете и искажаете смысл,которого нет в этих цитатах,вырывая их из общего текста и смысла Писания.
Не знаю як там називає її Аделаджа, але Християни точно не називають Біблію "суперкнигою".Книга-книг,Суперкнига,Писание,Святое писание,Библия-это все слова-названия одного и того же.
Між Церквою, створеною Святими Апостолами і "церквою" зареєстрованою Сандеєм Аделаджою є величезна різниця, що б ви там не казали про трактування Святого Письма.Конечно не мне и не вам и даже не синоду,а это может делать только единый авторитетный источник,которым является Слово Божье.Если же любой "канон" идет в разрез со Словом Божьим(Библией), то никакой он не канон,а если и канон,то для тех,кто его таковым сделал,но Бог здесь не причем.
Вам дає знати не Ісус, а "пастор Сунь з Південної Кореї".Хрен репки не слаще.Грешное с праведным я не спутаю,т.к. Иисус живущий в моем сердце,четко и ясно дает знать что есть что.
Я ж вам вже відповідав на це запитання. РПЦз є канонічною за церковними законами, а РПЦ - є юридичною правонаступницею РПЦ Російської Імперії і значить є канонічною (юридично). Щодо того, який закон важливіший - то вже ваша справа. Для вас, мабуть, канонічніша РПЦ, для вас же мусор важливіший за священника...А чи не підкажете, коли саме відбувся "злам" у Ваших клерикальних уподобаннях. Адже ще не так давно Ви стверджували, що канонічною є саме РПЦ
Читайте про життя Апостолів і все зрозумієте...ще одне прохання. Коли Ви вже повадилися так рясно сипати цитатами зі Святого Письма, то чи не змогли б викласти і ті слова, які так невтомно повторює ваш лідер про те, що справжні християни живуть жебрацтвом і ... грабунками (!)