Организованная праведность

slaper

Member
Библия:"...будем любить друг друга,потому что любовь от Бога,и всякий любящий рожден от Бога и знает Бога.Кто не любит,тот не познал Бога, потому что Бог есть любовь."

Ravenne

Гуманістична радикалка
Модератор
Відповідь: Re: Организованная праведность

Библия:"...будем любить друг друга,потому что любовь от Бога,и всякий любящий рожден от Бога и знает Бога.Кто не любит,тот не познал Бога, потому что Бог есть любовь."
Намагайтесь любити інших так, щоб їх не ображати, ні відкрито, ні приховано. А то я не бог, але карати буду.

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Организованная праведность

slaper, ви на питання відповідайте конкретні, а не порожню воду цитуйте.

slaper

Member
Re: Відповідь: Re: Организованная праведность

Намагайтесь любити інших так, щоб їх не ображати, ні відкрито, ні приховано. А то я не бог, але карати буду.
напугали ежика голой попой.Читайте все и внимательно и тогда поймете кто кого оскорбляет.

slaper

Member
ви на питання відповідайте конкретні, а не порожню воду цитуйте.
Да,вы правильно подметили.РПЦ имеет больше и намного признаков секты и более того даже-культа,поэтому настоящие Церкви Христовы пополняются за щет людей,которые уходят из этой тьмы крамешной.Я не синод ,но я духовный человек,а духовные могут судить о всем.

Stein

Well-Known Member

Книга-книг - это Библия.Об этом даже дети знают и смотрят мультики о Ней.
А чим тоді "книга книг" відрізняється від Писання, що його через неї ще треба просіювати?

Я не синод ,но я духовный человек,а духовные могут судить о всем.
Канонічність не вам визначати. І не треба власну секту прикривати заблудшими душами.

P.S. І я казав не про РПЦ, а про РПЦз. Не плутайте грішне з праведним.

slaper

Member
Бог любить праведників і карає грішників. І не треба перегинати що Бог любить всіх і благословляє садомітів. Західні секти вже навіть до цього дотрактувалися...
Если вы такой исламист и готовы рвать людей из-за вашего лжехристианства,то эта цитата для вас:"А Я говорю вам:"любите врагов ваших,благословляйте проклинающих вас,благотворите ненавидящим вас и молитесь за обижающих вас и гонящих вас,Да будете сынами Отца вашего Небесного,ибо Он повелевает солнцу Своему восходить над злыми и добрыми и посылает дождь на праведных и неправедных."

Я цитую те, що написано в Біблії
Вы цитируете и искажаете смысл,которого нет в этих цитатах,вырывая их из общего текста и смысла Писания.Кстати так делают и иеговисты,которых вы вспоминали.

А чим тоді "книга книг" відрізняється від Писання, що його через неї ще треба просіювати?
Книга-книг,Суперкнига,Писание,Святое писание,Библия-это все слова-названия одного
и того же.

Канонічність не вам визначати.
Конечно не мне и не вам и даже не синоду,а это может делать только единый авторитетный источник,которым является Слово Божье.Если же любой "канон" идет в разрез со Словом Божьим(Библией), то никакой он не канон,а если и канон,то для тех,кто его таковым сделал,но Бог здесь не причем.

P.S. І я казав не про РПЦ, а про РПЦз. Не плутайте грішне з праведним.
Хрен репки не слаще.Грешное с праведным я не спутаю,т.к. Иисус живущий в моем сердце,четко и ясно дает знать что есть что.

Останнє редагування модератором:

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом

І я казав не про РПЦ, а про РПЦз. Не плутайте грішне з праведним.
і ще
Це ви секта, а РПЦз - єдина кононічна Православна церква, послідовниця Православної церкви Російської Імперії.
Вибачте, не прослідкував. А чи не підкажете, коли саме відбувся "злам" у Ваших клерикальних уподобаннях. Адже ще не так давно Ви стверджували, що канонічною є саме РПЦ:

Чому такі коливання? Це через нову вказівку фюрера Діми чи просто кон'юнктура ринку?
І ще одне прохання. Коли Ви вже повадилися так рясно сипати цитатами зі Святого Письма, то чи не змогли б викласти і ті слова, які так невтомно повторює ваш лідер про те, що справжні християни живуть жебрацтвом і ... грабунками (!)
Дякую за увагу.

Stein

Well-Known Member

Если вы такой исламист и готовы рвать людей из-за вашего лжехристианства,то эта цитата для вас:"А Я говорю вам:"любите врагов ваших,благословляйте проклинающих вас,благотворите ненавидящим вас и молитесь за обижающих вас и гонящих вас,Да будете сынами Отца вашего Небесного,ибо Он повелевает солнцу Своему восходить над злыми и добрыми и посылает дождь на праведных и неправедных."
Не варто перекручувати з ніг на голову. Суть цієї фрази зводиться до того, що воювати треба з честю, а не з ненавистю. Хто сказав що я ненавиджу мусульман? Проте це не означає що я не вбиватиму їх на Священній Війні.

Вы цитируете и искажаете смысл,которого нет в этих цитатах,вырывая их из общего текста и смысла Писания.
Те саме можна сказати і про вас.

Книга-книг,Суперкнига,Писание,Святое писание,Библия-это все слова-названия одного и того же.
Не знаю як там називає її Аделаджа, але Християни точно не називають Біблію "суперкнигою".

Конечно не мне и не вам и даже не синоду,а это может делать только единый авторитетный источник,которым является Слово Божье.Если же любой "канон" идет в разрез со Словом Божьим(Библией), то никакой он не канон,а если и канон,то для тех,кто его таковым сделал,но Бог здесь не причем.
Між Церквою, створеною Святими Апостолами і "церквою" зареєстрованою Сандеєм Аделаджою є величезна різниця, що б ви там не казали про трактування Святого Письма.

Хрен репки не слаще.Грешное с праведным я не спутаю,т.к. Иисус живущий в моем сердце,четко и ясно дает знать что есть что.
Вам дає знати не Ісус, а "пастор Сунь з Південної Кореї".

А чи не підкажете, коли саме відбувся "злам" у Ваших клерикальних уподобаннях. Адже ще не так давно Ви стверджували, що канонічною є саме РПЦ
Я ж вам вже відповідав на це запитання. РПЦз є канонічною за церковними законами, а РПЦ - є юридичною правонаступницею РПЦ Російської Імперії і значить є канонічною (юридично). Щодо того, який закон важливіший - то вже ваша справа. Для вас, мабуть, канонічніша РПЦ, для вас же мусор важливіший за священника...

ще одне прохання. Коли Ви вже повадилися так рясно сипати цитатами зі Святого Письма, то чи не змогли б викласти і ті слова, які так невтомно повторює ваш лідер про те, що справжні християни живуть жебрацтвом і ... грабунками (!)
Читайте про життя Апостолів і все зрозумієте... ;)

Зверху